Доста често ставам очевидец на секс сцени(особено напоследък), които се разиграват пред очите ми, или които само дочувам, но на които съм внезапен свидетел и въобще страничен човек, който няма нищо общо(в повечето случаи нито с мястото, нито с хората), без никакви намерения това да го търся или да бъда там. Просто съм на точното място в точния момент. :lol:
секс има навсякъде наоколо, вкл. птичките и пчеличките..въпроса не е защо го има, а защо ти имаш очи да го виждаш..защото нормално хората не забелязват много много какво става около тях, освен ако не им се стовари директно..според мен имаш тези очи, защото секса ти е важен, не че нещо свръх, но заради плутона в скорпион може би..в 12-ти дом, още повече..все едно си казва- виж какво правят хората, а аз съм затворен тука /понеже е в 12-ти дом и може да има влияние върху изявата му/, а е и в съвпад с луната, пак емоции и впечатлителност..може и заради мерка, съвпад слънце и веста в риби да си по- впечатлителен и любопитен на тази тема, още повече, че са в 4-ти дом и съм сигурна, че те впечатляват нещата, които хората правят с телата си и ти самият имаш някакви неща, които не допускаш да ти се правят, например да ти пипат носа, или ушите..това си е мое разсъждение, но мисля, че при слънце в 4-ти дом аз-а се идентифицира с тялото в много по- голяма степен, отколкото при други положения..а каква връзка има това с въпроса ти- не знам, просто ми хрумна..идеята ми беше, че не на теб ти се случват повече случки, отколкото на другите, а че теб те впечатляват повече..