Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516097 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2960 -: Август 28, 2010, 07:54:54 pm »
Явявам се тука по покана на Централния комитет на форумното общество на астросайт.орг. Беше ми връчена лично от зам.-председателя г-жа Марая с укор, че съм объркал полета и съм кацнал в суверената тема на г-жа Севринка Бореалис.
Най-сърдечно приемете моите извенения и приемете другарския ми поздрав с уверение, че повече няма да се повтори.

а Митьо Пищофа е класически импотент але-але-але...

Мии , тук си си на мястото...
Давай по същество! Що мислиш , че не е хуентен , а е импотентен? :-\ :unsure: бай ти Митьо пищоФа... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2961 -: Август 28, 2010, 08:17:04 pm »
Щот с това шкембе не мое си стигне до уя, а и като ебе коремът му пречи да достигне жената полово. Карикатура е отвсякъде.

Ха-ха - ха , в голяма грешка си!
под голям камък , голяма змия се крие! ;D Друга е причината....,давай ,размърдай еякулиралия си мозък!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2962 -: Август 28, 2010, 08:37:46 pm »
Да помогне некоя въздушна зодия, земните сме кухи кратуни..

Ама разбираме от секс , щом се размножаваме , а щом го можем ,значи е гаранция , че правим секс.... ;D и го разбираме....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2963 -: Септември 03, 2010, 11:58:30 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:09:19 pm от kris »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2964 -: Септември 04, 2010, 07:38:31 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:14:22 am от Синухе »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2965 -: Септември 04, 2010, 07:59:20 am »
Доста често ставам очевидец на секс сцени(особено напоследък), които се разиграват пред очите ми, или които само дочувам, но на които съм внезапен свидетел и въобще страничен човек, който няма нищо общо(в повечето случаи нито с мястото, нито с хората), без никакви намерения това да го търся или да бъда там. Просто съм на точното място в точния момент.  :lol:
секс има навсякъде наоколо, вкл. птичките и пчеличките..въпроса не е защо го има, а защо ти имаш очи да го виждаш..защото нормално хората не забелязват много много какво става около тях, освен ако не им се стовари директно..според мен имаш тези очи, защото секса ти е важен, не че нещо свръх, но заради плутона в скорпион може би..в 12-ти дом, още повече..все едно си казва- виж какво правят хората, а аз съм затворен тука /понеже е в 12-ти дом и може да има влияние върху изявата му/, а е и в съвпад с луната, пак емоции и впечатлителност..може и заради мерка, съвпад слънце и веста в риби да си по- впечатлителен и любопитен на тази тема, още повече, че са в 4-ти дом и съм сигурна, че те впечатляват нещата, които хората правят с телата си и ти самият имаш някакви неща, които не допускаш да ти се правят, например да ти пипат носа, или ушите..това си е мое разсъждение, но мисля, че при слънце в 4-ти дом аз-а се идентифицира с тялото в много по- голяма степен, отколкото при други положения..а каква връзка има това с въпроса ти- не знам, просто ми хрумна..идеята ми беше, че не на теб ти се случват повече случки, отколкото на другите, а че теб те впечатляват повече..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2966 -: Септември 04, 2010, 08:11:33 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:14:33 am от Синухе »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2967 -: Септември 04, 2010, 08:30:15 am »
Интересно Вижън,това за Слънце и 4ти дом,за връзката с тялото-това заради Рака като врата на живота ли,но знаци и домове не се смесват,макар че къщичката за душата е тялото,но нали се гледа за душата 4ти дом,всъщност той е 4ти от 1ви или ако пътя на душата се гледа обратно по зодиака е нормално тялото да е в 1ви дом или 4ти от 4ти назад  :unsure:

това го наблюдавах първо и после си помислих, че като слънцето /душата/ е в 4-ти дом, на тялото, то се идентифицира с него в много по- голяма степен, забелязах също, че когато такъв човек изпитва някаква болка в душата, много по- често и силно си наранява тялото, автоагресия.но засега познавам само двама такива човека, ако и Крис каже че е така, ще станат трима..и двамата други не дават много много да им се пипа тялото..и то най- вече определени неща, дори и при най- голяма интимност, например ушите..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2968 -: Септември 04, 2010, 08:37:29 am »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:12:18 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2969 -: Септември 04, 2010, 08:42:37 am »
Вижън, заеби разсъжденията. В случая не става въпрос аз какво искам да видя, защото това отдавна вече не ми прави впечатление. Просто се зачудих като аспекти къде мога да го търся. В смисъл, че напълно те разбрах накъде биеш, ама не е тъй, защото извинете ама едва ли всеки заспива от "случайно" пъшкане от двете си страни на стените(което само той го чува защото това иска да чуе, а всъщност няма какво друго да чуе, съответно ако има някой с него в този момент и той ще го чуе ;D), или се прибира с готовата си вечеря щастлив и както си върви без да иска като мине ъгъла и сгащва разни хора по без гащи, а сутринта докато е бързал за някъде му се е наложило да мине през парка и пак така "случайно" папада на разннобудни хора, които са решили да си правят минети пред очите му точно в това време. (или аз ли да виждам каквото искам да видя при положение, че няма какво друго да видя и това е очеизвадно?!)

Синухе, освен аспект към Меркурий(зрение) ми беше хрумнало да търся и Уран, защото нали той е по внезапностите и изненадите.

добре, тези хора така или иначе го правят на определеното място и време, въпроса е ти по каква причина се синхронизираш с тях, а според мен причината е в повишеният ти интерес, просто и ясно.. :P
какво казваш за недаването да ти се пипат разни неща и автоагресията..или е прекалено лично..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2970 -: Септември 04, 2010, 08:47:53 am »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:20:04 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2971 -: Септември 04, 2010, 09:15:45 am »
К'во приказваш. Направо си е просто и ясно като бял ден.  ;D
Толкова работи са ми в главата точно повишения интерес е виновен.. тея филми не на мен ..  :lol:

все се надявах че скорпи плуто ще ти позволи да разкриеш за ушите, ама пусто в 12-ти дом, баце, нема да доживея.. :rolleyes:

« Отговор #2972 -: Септември 04, 2010, 09:47:26 am »

това го наблюдавах първо и после си помислих, че като слънцето /душата/ е в 4-ти дом, на тялото, то се идентифицира с него в много по- голяма степен, забелязах също, че когато такъв човек изпитва някаква болка в душата, много по- често и силно си наранява тялото, автоагресия.но засега познавам само двама такива човека, ако и Крис каже че е така, ще станат трима..и двамата други не дават много много да им се пипа тялото..и то най- вече определени неща, дори и при най- голяма интимност, например ушите..

Слънце на К4

автоагресия- тцъ, Скорпи позволява да овладяваш/контролираш с времето  и насочваш в желаната от теб
посока агресията и служи като защита срещу ранимостта на подобно Слънце, поне при мен е така

Слънце в 4 и Скорпи акцент или силен Марс, Сатурн защитават уязвимостта и несигурността му, компенсаторен механизъм

за пипането,при жените след първо раждане вече нямаш никакъв проблем с това къде те докосват
при мъжете не знам как е :o

така,че при мен това за Слънце 4 не важи,знам ли, може би защото диспозитора Юпитер е в Телец, а той обича да докосва,така усеща  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #2973 -: Септември 04, 2010, 10:48:48 am »
Слънце на К4

автоагресия- тцъ, Скорпи позволява да овладяваш/контролираш с времето  и насочваш в желаната от теб
посока агресията и служи като защита срещу ранимостта на подобно Слънце, поне при мен е така

Слънце в 4 и Скорпи акцент или силен Марс, Сатурн защитават уязвимостта и несигурността му, компенсаторен механизъм

за пипането,при жените след първо раждане вече нямаш никакъв проблем с това къде те докосват
при мъжете не знам как е :o

така,че при мен това за Слънце 4 не важи,знам ли, може би защото диспозитора Юпитер е в Телец, а той обича да докосва,така усеща  ;D

има разлики в това къде са различните неща..а може и да не съм права..има значение и пола..при жените не само при раждане, но и при други поводи неща ни нахлуват /така да се каже/ в тялото и някак това нежелание се притъпява..а при мъжете дори и минимална опасност да има да им бръкне някой в ушите или в носа, заемат силно защитна позиция, все едно се опитват да им бръкнат в душата..и няма степен на интимност, която да го позволява..
понеже сме в подходящата тема, мога да кажа и че знам, че има мъже, които си падат по това да им бъркат на едно друго място, е, по моите предположения съдя, че с това слънце, ако някой се опита да го направи, ще бъде умъртвен..не че съм се опитвала, но го предполагам..или тези, които го харесват това /не е задължително да са гей/, не са със слънце в 4-ти дом, или между мъжете гей е много рядко да има такива със слънце в 4-ти дом..не познавам гейове, обаче, няма как да го докажа това..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2974 -: Септември 04, 2010, 04:31:58 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 03:36:06 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2975 -: Септември 16, 2010, 04:41:46 pm »
ето малко по темата за скорпионската Венера и Марс...или просто ей така...

*

Vision

• 3523
« Отговор #2976 -: Септември 16, 2010, 06:10:54 pm »
ето малко по темата за скорпионската Венера и Марс...или просто ей така...

на мен и двамцата са ми около натален К3 и транзитен 8-ми дом..това говорене за секс  вече даже взе да ми омръзва малко..то пък бива буквализъм в астрологията, направо нема нужда да мисли човек!! ;D

нещо се бях объркала, в осми е още по- зле..

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2977 -: Септември 17, 2010, 09:07:46 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 08:50:46 am от Синухе »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2978 -: Септември 17, 2010, 09:13:46 pm »
Ночь в одиночестве  :P

:rolleyes:

« Последна редакция: Септември 17, 2010, 11:20:46 pm от Vision »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2979 -: Септември 18, 2010, 11:07:29 am »
.

« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 08:50:11 am от Синухе »