Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515525 Прегледи
*

Helo

Re:Говорим си за секс
« Отговор #40 -: Ноември 01, 2009, 03:24:02 pm »
Първо да кажа, че трябва да си пази половите органи, защото Уран и е на 21 градуса в Скорпион, което може да даде подобни проблеми.

Неаспектираният и Марс е в 12-ти дом. Може би не споделя за своите желания и цели. Пази тайна. Пък и с Плутон в 1-ви дом още веднъж се набляга на това, че е потайна.

С Марс всъвпад с асцендента може да е импулсивна и да има комплекс за малоценност, но въпреки това външно да е по-груба в действията и приказките.

Но Марс и е във Везни - няма да е чак толкова груба. Харесва нежни, галантни и изискани мъже.

Управител на 7-ми дом - Марс - но трябва да са и много страстни.

Съуправител на 7-ми дом и знака Телец - харесва и физическия контакт с партньора - целувки, милувки ... но няма да се задоволи само с това. Иска да има страст във връзката. Но и сигурност.

Луната и Венера са в квадратура.  

Сега има два варианта. Вероятно бяга от отговорност в личните взаимоотношения. Изпитва страх от загуба на личната свобода или други страхове, които и пречат да се отпусне.

Или има доста връзки с неподходящи мъже, както и голяма нужда от връзки, което дава квадартурата между Луната и Венера. Вероятно обича да доминира, въпреки този Марс във Везни ... не знам.

По-вероятно е да е второто, защото Нептун сключва квадратури с Венера и Луната и това и дава заблуди и по отношение на себе си и във връзките.

Вероятно си сложила картата и тук, защото тази жена се отличава с връзки с неподходящи партньори.
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 04:05:03 pm от Helo »

*

missKapriz

« Отговор #41 -: Ноември 01, 2009, 03:42:36 pm »
Helo,мисля че си права за всичко.даже и за половите органи-знам,че често прави гъбични инфекции заради антибиотици и други лекарства.Аз доколкото я познавам,тя е точно каквато я описваш-само да уточня-изобщо не е груба,даже е тиха и мила-абе скрита лимонка ;DА дали някога ще се ожени?С този неаспектиран У7 в 12 дом май няма шанс или греша

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Ноември 01, 2009, 03:43:47 pm »
Лили само дисертация остава да напише,
крайно време и е  :P

По сексология?  :P
Мисля да понатрупам още малко опит и ще видим по-нататък...  Както казва един нашенски астролог, практиката е най-добрият учител. :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #43 -: Ноември 01, 2009, 03:45:07 pm »

;DА дали някога ще се ожени?С този неаспектиран У7 в 12 дом май няма шанс или греша

Аз лично не мога да отговоря на такъв въпрос.

« Отговор #44 -: Ноември 01, 2009, 03:50:42 pm »
Бившият ми приател има Уран в 7 дом

*

Helo

« Отговор #45 -: Ноември 01, 2009, 03:52:07 pm »
Бившият ми приател има Уран в 7 дом

Ще ми разкажеш ли как това му се отразява и какъв човек е?  ;)

« Отговор #46 -: Ноември 01, 2009, 04:14:55 pm »
Да ти кажа честно секса с него беше повече от супер. Но беше непредсказуем, в смисъл че палеше от нищо, когато беше ядосан изобшо незнаеше какво говореше. Но ако говорим за секс - наистина си получавах това, което исках, но трябваше да си го поискам де. Само че незнам дали това е от Урана :) или от прекалено многото му опит. Този човек се е "разцепвал" както се казва от секс и жени. Липсваше му постоянство във взаимоотношенията. Разделихме се ей така , от едно изречение и това е. Общо взето не му пукаше за нищо и от нищо.

*

Helo

« Отговор #47 -: Ноември 01, 2009, 04:22:17 pm »
Да ти кажа честно секса с него беше повече от супер. Но беше непредсказуем, в смисъл че палеше от нищо, когато беше ядосан изобшо незнаеше какво говореше. Но ако говорим за секс - наистина си получавах това, което исках, но трябваше да си го поискам де. Само че незнам дали това е от Урана :) или от прекалено многото му опит. Този човек се е "разцепвал" както се казва от секс и жени. Липсваше му постоянство във взаимоотношенията. Разделихме се ей така , от едно изречение и това е. Общо взето не му пукаше за нищо и от нищо.

А какви са зодията и асцендента му? И неговият Марс в какъв знак е?

::)

« Отговор #48 -: Ноември 01, 2009, 04:53:51 pm »
Лъв, асцендент Телец, Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Ноември 01, 2009, 05:16:34 pm »
За това кой какъв любовник е, се гледа знака на върха на 8-ми дом, положението и аспектите на неговия господар, както и планетите в 8-ми дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #50 -: Ноември 01, 2009, 05:34:46 pm »
Малко не съм съгласна, че има УНИВЕРСАЛНИ любовници. Някой може и да е набеден за такъв, а на мен изобщо да не може да ми го вдигне (либидото де).
Секса НЕ Е самотно занимание и за това си си трябват двама (може и повече ;)). И синастрии играят тука и физика, и култура, химия ...много неща. Джунгла е ;D ;D
Като видиш с какви очи зяпат мъжете от по-забутаните мюсюлмански страни, моментално изпитваш желание да притежаваш стратегическо оръжие, а нищо чудно да имат "идеалните " аспекти за неотразими любовници.
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 05:43:45 pm от Uran »

*

Helo

« Отговор #51 -: Ноември 01, 2009, 07:30:41 pm »
Предлагам тук да продължим темата за Тантра.  :P

Аз зададох един въпрос в другата тема, но ще го повторя тук:

Миоджералвомбо, ти младееш доста за своите 47 години. Би ли ми казал дали това го постигаш като черпиш от енергията на жените по време на тантрически секс?

И получават ли от теб в замяна някаква енергия?
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 07:40:48 pm от Helo »

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #52 -: Ноември 01, 2009, 07:39:48 pm »
За това кой какъв любовник е, се гледа знака на върха на 8-ми дом, положението и аспектите на неговия господар, както и планетите в 8-ми дом.
знака на върха 8 дом ми е Близнаци 24 гр. меркурий ми е в дева 10 дом прави квадрат с нептун.В осми дом ми са Марс(в близнаци)в съвпад с Юпитер(в рак) Какъв любовник съм астрологично според вас ?
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

*

Миоджералвомбо

« Отговор #53 -: Ноември 01, 2009, 07:43:20 pm »
Черпя с голям черпак, пък давам с напръсник ;D
Млад съм защото ям много жожоба потопена знаеш в какви сосове. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Ноември 01, 2009, 07:45:58 pm »
Млад съм защото ям много жожоба потопена знаеш в какви сосове. ;D

Отде толкоз деФственици?  :-[ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #55 -: Ноември 01, 2009, 07:46:22 pm »

Черпя с голям черпак, пък давам с напръсник ;D

Това не го разбрах!  ;D Ако може да ми го разясниш.  ;) :P

Разбирам, че си скръндза откъм енергия, която да даваш на жените.  >:(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Ноември 01, 2009, 07:50:19 pm »
Между другото, тук е мястото и да се насинастрите, и да си начешете синастричните квадратури... и не само.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #57 -: Ноември 01, 2009, 07:52:38 pm »
Да бе,тамън щях да предлагам тема за астро свалки,че така и така  се подхвърлят разни намеци из темите,дори и между девойките-но тя Хело си е лакомо Теле и май Миоджералвомбо (леле някой да ме поздрави че го изписах правилно  ;D ) няма да и стигне,особено ако я нагощава с напръстник  :P :P :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Ноември 01, 2009, 08:01:43 pm »
Да вади големия черпак, какви са тия напръстници?! Я да не се излагаме!  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #59 -: Ноември 01, 2009, 08:07:31 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:12:30 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..