Първо да кажа, че трябва да си пази половите органи, защото Уран и е на 21 градуса в Скорпион, което може да даде подобни проблеми.
Неаспектираният и Марс е в 12-ти дом. Може би не споделя за своите желания и цели. Пази тайна. Пък и с Плутон в 1-ви дом още веднъж се набляга на това, че е потайна.
С Марс всъвпад с асцендента може да е импулсивна и да има комплекс за малоценност, но въпреки това външно да е по-груба в действията и приказките.
Но Марс и е във Везни - няма да е чак толкова груба. Харесва нежни, галантни и изискани мъже.
Управител на 7-ми дом - Марс - но трябва да са и много страстни.
Съуправител на 7-ми дом и знака Телец - харесва и физическия контакт с партньора - целувки, милувки ... но няма да се задоволи само с това. Иска да има страст във връзката. Но и сигурност.
Луната и Венера са в квадратура.
Сега има два варианта. Вероятно бяга от отговорност в личните взаимоотношения. Изпитва страх от загуба на личната свобода или други страхове, които и пречат да се отпусне.
Или има доста връзки с неподходящи мъже, както и голяма нужда от връзки, което дава квадартурата между Луната и Венера. Вероятно обича да доминира, въпреки този Марс във Везни ... не знам.
По-вероятно е да е второто, защото Нептун сключва квадратури с Венера и Луната и това и дава заблуди и по отношение на себе си и във връзките.
Вероятно си сложила картата и тук, защото тази жена се отличава с връзки с неподходящи партньори.