Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515072 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорим си за секс
« Отговор #740 -: Юни 10, 2010, 06:24:31 pm »
В крайна сметка така или иначе средностатистическата жена бива обладана от 35 мъже в съзнателния си живот.

Това преброяване кой го е правил?  ;D
А в несъзнателния?  :P Ако се включат всички медитативни и астрални контакти със същества от други измерения, може да станат в пъти повече. А ако включим е едновременните инкарнации на един ВА, става страшно направо.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #741 -: Юни 10, 2010, 06:40:16 pm »
Цитат
Това преброяване кой го е правил
Американски статистици...

аа,това е някаква американска машинация с цел господство над света-тея обичат да се изхвърлят..А подобни обобщения мен много ме дразнят,какво е средностатистическа жена-от кой район,цвят,религия...  :angry:

« Последна редакция: Юни 10, 2010, 06:44:37 pm от жълтолилава »

« Отговор #742 -: Юни 10, 2010, 06:45:53 pm »
Думата курва отдавна е жаргонна и не буди отрицателни асоциации за никого.

Така е. Даже когато се утотребява от жени, те стават още по атрактивни за мъжете. Установила съм, че една жена колкото по-голяма мръсница е в речта си дори, толкото мъжете повече я харесват. Вероятно така се чустват между свои и нямат усещане, ме някой ги критикува.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #743 -: Юни 10, 2010, 06:49:18 pm »
Не е машинация, това е систематизиране на свободни анкети.
Иначе е ясно, че няма значение дали си бил с 15 или 45 човека...

еми да ти кажа,видяла съм твърде много и различни култури,за да променя мнението си за всякакъв вид подобни статистики.Посочи ми една жена от Мароко,която е спала с 35 мъже/без да е зачеркната от обществото/,за да си говорим за 'средностатистическите'' жени.

« Отговор #744 -: Юни 10, 2010, 06:52:41 pm »
Посочи ми една жена от Мароко,която е спала с 35 мъже/без да е зачеркната от обществото/,за да си говорим за 'средностатистическите'' жени.

Значи, или не е средно статистическа и не им е попаднала в критериите за интервюиране или средностатистичеката "покрива" 500 мъже  ;D и компенсира жените в останалия свят, които не попадат в стистиката  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #745 -: Юни 10, 2010, 06:55:19 pm »

Така е. Даже когато се утотребява от жени, те стават още по атрактивни за мъжете. Установила съм, че една жена колкото по-голяма мръсница е в речта си дори, толкото мъжете повече я харесват. Вероятно така се чустват между свои и нямат усещане, ме някой ги критикува.

аз си мисля,че едното няма кой знае колко общо с другото,просто един първосигнален тъпанар няма как да ги разграничи.Нима всяка жена,осъзнала и разгърнала сексуалността си  и която умее да борави с някои клиширани вече неща като езика на тялото..която свободно може да изрази сексуалните си предпочитания и нрав-е непременно курва,защото акцентира на това?

*

missKapriz

« Отговор #746 -: Юни 10, 2010, 06:59:27 pm »

аз си мисля,че едното няма кой знае колко общо с другото,просто един първосигнален тъпанар няма как да ги разграничи.Нима всяка жена,осъзнала и разгърнала сексуалността си  и която умее да борави с някои клиширани вече неща като езика на тялото..която свободно може да изрази сексуалните си предпочитания и нрав-е непременно курва,защото акцентира на това?

Жълтолилава,ти каква дума предлагаш да използваме за такива силно развити "акценти" ;) ;D
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 07:06:38 pm от missKapriz »

*

holanda

« Отговор #747 -: Юни 10, 2010, 07:05:25 pm »
че аз не визирам себе си,има още какво да разгърна... ;)

но понякога се дразня,защо обществото е готово да лепне етикет на жена, в случай,че при отворена дискусия по темата,тя заеме по-свободна позиция.Лошо ли е да обичаш да правиш секс и да си го признаеш когато те потитат,само за да поддържаш някаква илюзорна и вече безсмислена репутация?

*

missKapriz

« Отговор #748 -: Юни 10, 2010, 07:10:28 pm »

Цитат
че аз не визирам себе си,има още какво да разгърна... ;)

Е да де,да де-говорим си по принцип-и аз не визирам теб :blink:не те познавам за да го правя

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #749 -: Юни 10, 2010, 07:12:27 pm »
но понякога се дразня,защо обществото е готово да лепне етикет на жена, в случай,че при отворена дискусия по темата,тя заеме по-свободна позиция.Лошо ли е да обичаш да правиш секс и да си го признаеш когато те потитат,само за да поддържаш някаква илюзорна и вече безсмислена репутация?

обществото винаги е готово да лепне етикет на различните хора. въпросът е, че когато се осъзнаеш като различен, трябва да си подготвен и с непукизъм да посрещаш етикетите  ;)

някой си мислел нещо си - ми да си мисли бееееееееее, ще си я изместя в другия крачол. много важно. хората си търсят сеири и поводи за клюки, защото се хранят от това. ми майната им....  ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #750 -: Юни 10, 2010, 07:15:33 pm »
Лилавке, не съм чул на някоя жена да й лепнат епитета курва, само защото говори свободно за секс. Друго е курвенското поведение, друго...

а ти недей много да знаеш, защото не знаеш дали в някое друго твое въплъщение не си жена и не си курва  :tongue2: :57: :wink2:

нямаш право да съдиш, защото от гледна точка на прераждането и кармата всички сме с посрани гащи  ;D  ако не беше така, нямаше да се родим на Земята  :P

*

missKapriz

« Отговор #751 -: Юни 10, 2010, 07:19:07 pm »
Ми то и убиец може да сме били в друг живот ,ма Веще- и тях ли да ги заобичаме пък и ти?! :unsure:
Не става въпрос да съдим тоз или онзи,а за това как да наричаме жена,силно акцентираща на секса ;D
Сетих се-нимфоманка-добре ли ви звучи ;)

*

holanda

« Отговор #752 -: Юни 10, 2010, 07:19:23 pm »

Жълтолилава,ти каква дума предлагаш да използваме за такива силно развити "акценти" ;) ;D
[/quote]

ето за това говоря,налага се да се доуточняваме и да измисляме 'подходящи'' думи,а не е правилно.За какъв прогрес говорим,след като света не си позволява да говори свободно за първичната си страна/все пак нали това е основата/.Винаги нещата се омекотяват чрез лек шеговит тон и се търси подходяща интонация,т е. хората се самонаблюдават,докато изказват становището си по тези въпроси.Идеята е,че за да искаш някакъв прогрес/всеки се оплаква,че светът е тръгнал да запада,вместо да се оправя/,първо трябва да стигнеш до себе си.А как може да стане това,след като не е правилно и морално да изследваш и 'акцентираш'' над най-естествените си нужди...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #753 -: Юни 10, 2010, 07:21:47 pm »
Почна се...  :97:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #754 -: Юни 10, 2010, 07:22:12 pm »
Ми то и убиец може да сме били в друг живот ,ма Веще- и тях ли да ги заобичаме пък и ти?! :unsure:

ми аз съм била и го знам със сигурност  :57:  ко ся - да са мразя ли ма жена  :tongue2:

Не става въпрос да съдим тоз или онзи,а за това как да наричаме жена,силно акцентираща на секса ;D
Сетих се-нимфоманка-добре ли ви звучи ;)

нимфоманията е болест  ;)  а силният акцент на секса показва, че жената/мъжът търсят нещо друго и си го набавят чрез секс, защото не могат да осъзнаят още какво им липсва...

иначе секса си е хубаво нещо и е редно да се акцентира по-честичко на него  ;D ;D ;D

*

holanda

« Отговор #755 -: Юни 10, 2010, 07:23:14 pm »
Почна се...  :97:

гледайте да не ме разчеквате,че току виj ми станало хубаво :P :P :P

*

missKapriz

« Отговор #756 -: Юни 10, 2010, 07:24:51 pm »
Ако обаче твоите най-естествени нужди те завладеят и подчинят-става лошо мисля.Щото говорим за акцентиране и ми звучи като нещо,което ни е главна цел,главен интерес,нещо на много челно място като приоритет;D
И не говорим дали е хубаво или лошо-изобщо не -търсим думата :72:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #757 -: Юни 10, 2010, 07:25:48 pm »
търсим думата :72:

сексохолик    :57:

*

missKapriz

« Отговор #758 -: Юни 10, 2010, 07:26:39 pm »
Приема се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #759 -: Юни 10, 2010, 07:27:56 pm »
Не бе, не помните ли клесунгерица й викали на жена, дето много обичала секса.  :93:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.