за нас телците сексът е предимно начи да се докажем, но най-вече да изкопчим някой лев от пратньора. Пустите пари нали са на първо място...
Според мен Козирозите-жени са без конкуренция ... в лекостта си. На второ място Близнаците
Най-трудни за свалка са жените Лъвове и Овни..
Една жена не можеш да я свалиш, тя може да ти се остави да бъде свалена.
Цитат на: daisyline в Юни 10, 2010, 08:29:47 pm Една жена не можеш да я свалиш, тя може да ти се остави да бъде свалена. анджък. колкото по-глупава, толкова по-лесна
но има още нещо,понякога просто от скуката можеш да забър6еш някои/които ти харесва разбира се/ и това го правиш за себе си ,без оглед на глупостите,които той ще си помисли.Но това вече си е малко по-странична тема...
с нимфомански способности ..недей ще те разпнат
но се зачудих дали вече няма да обесите така или иначе заточената ми Венера
Цитат на: Lillie в Юни 10, 2010, 08:43:27 pmКакво разбираш под майстор и майсторлък, Крис? :blink:някои неща е по-добре човек сам да ги разбере..
Какво разбираш под майстор и майсторлък, Крис? :blink:
Цитат на: жълтолилава в Юни 10, 2010, 08:41:58 pmно се зачудих дали вече няма да обесите така или иначе заточената ми Венера а пука ли ти :wink2:
много ясно,че ми пука,все пак държа на контактите си с хората :blink:.Луната ми е в Дева в 11 дом. :blink: