Цитат на: лорд в Юни 11, 2010, 07:13:05 pmНе е много покорна вярвай ми :wink2:хмммм...аз на теб не мога да ти намеря дебюта в този форум ,откъде се знаеш с тукашните Венери :rolleyes:
Не е много покорна вярвай ми :wink2:
Цитат на: sunrain в Юни 11, 2010, 07:09:24 pmМи на първо време отивам да правя салатата, че да не ме бият. брей,това само една порядъчна Венера може да го направи .Понякога чак ви се чудя на покорството
Ми на първо време отивам да правя салатата, че да не ме бият.
Хахха,покорно Слънце в Лъв си е направо находка
страхотно,но аз съм по черупчеста Венера и не правя салатки /тук акцентирам на себе си,Sunrain-ка да не се обиди :blink:/
ви няма да ядете салатки..
Жълтолилава, не е покорна бе, садомазохистична. Ти не си ли чувала за квадрата ми с Плутон.
Цитат на: kris в Юни 11, 2010, 07:24:42 pmви няма да ядете салатки.. Оооооо,Крис,може да се присъединиш и ти-)))).Да заформим цялостна групичка-))))
A,жълтолилава, ти само ще папкаш-)))), ние ще готвим-)))
Цитат на: kabala в Юни 11, 2010, 07:26:11 pmЦитат на: kris в Юни 11, 2010, 07:24:42 pmви няма да ядете салатки.. Оооооо,Крис,може да се присъединиш и ти-)))).Да заформим цялостна групичка-))))А Капризния може ли да го вземем ,че нещо взе да ми липсва....
Цитат на: kabala в Юни 11, 2010, 07:25:14 pmA,жълтолилава, ти само ще папкаш-)))), ние ще готвим-)))....''нервен потребител съм,даже агресивен....''