Цитат на: Aurora Borealis в Юни 12, 2010, 09:53:22 pmЦитат на: Vision в Юни 12, 2010, 09:51:11 pmти знаеш ли какво означава твоя слв по знак?? защото аз се чудя за моя още и търся инфо, МАртин Шулман има книга по въпроса - възлите по знаци и домове :blink: не че не съм чела, а че не ми е проговорило още нищо лично за мен..
Цитат на: Vision в Юни 12, 2010, 09:51:11 pmти знаеш ли какво означава твоя слв по знак?? защото аз се чудя за моя още и търся инфо, МАртин Шулман има книга по въпроса - възлите по знаци и домове :blink:
ти знаеш ли какво означава твоя слв по знак?? защото аз се чудя за моя още и търся инфо,
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:04:07 pmЕма,глей ся...Освен възлите, трябва да видиш аспектитев между управителите им, а ако няма такива, отделните им аспекти с другите планети. Плутон също е важен. Домовете,особено.Щото едно е да си със СЛВ в лъв в 5 или 7.права е
Ема,глей ся...Освен възлите, трябва да видиш аспектитев между управителите им, а ако няма такива, отделните им аспекти с другите планети. Плутон също е важен. Домовете,особено.Щото едно е да си със СЛВ в лъв в 5 или 7.
Е,как няма съм права, като типична риба, много ясно,че ще ме интересува кармата-))))
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:05:50 pm Е,как няма съм права, като типична риба, много ясно,че ще ме интересува кармата-))))ти започна вече,не моja да изчакаш Вещицата... ама аз още изпитвам самоконтрола си :mellow: :mellow:
Как,бе...аз съм кротка,докато не изпуша
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:04:07 pmЕма,глей ся...Освен възлите, трябва да видиш аспектитев между управителите им, а ако няма такива, отделните им аспекти с другите планети. Плутон също е важен. Домовете,особено.Щото едно е да си със СЛВ в лъв в 5 или 7.Кабала, това към мен ли беше, че и аз усещам как ми е трудно да се концентрирам днес..едно ми е такова разглобено в главата..
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:09:44 pmКак,бе...аз съм кротка,докато не изпуша аз пък се мъча да ги спирам
Нееееее, към жълтолилавата-)))),освен,ако съм си мислела, че съм чела нея, пък то да си била ти....Ееееееееееееееееее,съвсем се обърках-)))