Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:14:57 pmНееееее, към жълтолилавата-)))),освен,ако съм си мислела, че съм чела нея, пък то да си била ти....Ееееееееееееееееее,съвсем се обърках-)))имах една колежка, която казваше, че не си пада по груповият секс, защото може да я пропуснат в навалицата, та и ние така /за да сме по темата и относно обърквацията/
Нееееее, към жълтолилавата-)))),освен,ако съм си мислела, че съм чела нея, пък то да си била ти....Ееееееееееееееееее,съвсем се обърках-)))
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:23:09 pmеееее,трябвало е да вдига ръчичка и да вика"Може ли и аз, и аз и азззз-))))"мнее, тя е скорпионка, по- скоро ще изплющи с бича и останалите женки в оргията ще трябва да оставят моментално мъжовете и да се занимаят със себе си или с посестримите си, за да не и се пречкат..
еееее,трябвало е да вдига ръчичка и да вика"Може ли и аз, и аз и азззз-))))"
Е,аз не съм скорпион,ама мога плющя с бичове,без проблем-)))) И за това обожавам добре поставената си венера-))))
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:26:50 pmЕ,аз не съм скорпион,ама мога плющя с бичове,без проблем-)))) И за това обожавам добре поставената си венера-))))ако беше зле поставена,щеше да ти е още по-добре
Малееееее за какви хубави работи си говорите,,,,,,,,здравейте дами
Цитат на: лорд в Юни 12, 2010, 10:34:51 pm Малееееее за какви хубави работи си говорите,,,,,,,,здравейте дами ооо,батенце,тебе чакахме.. :rolleyes:на мен ми се изприщи езика от нервно лющене на слънчоглед
Цитат на: лорд в Юни 12, 2010, 10:34:51 pm Малееееее за какви хубави работи си говорите,,,,,,,,здравейте дами ооо,батенце,тебе чакахме.. :rolleyes:на мен ми се изприщи езика от нервно лющене на слънчоглед Ами малкият Крис не си ли свърши работата или трябва да му помогна с цифрите :97: :49: :kissd:
Цитат на: жълтолилава в Юни 12, 2010, 10:41:24 pmЦитат на: лорд в Юни 12, 2010, 10:34:51 pm Малееееее за какви хубави работи си говорите,,,,,,,,здравейте дами ооо,батенце,тебе чакахме.. :rolleyes:на мен ми се изприщи езика от нервно лющене на слънчоглед Сън спомен не прави................... хахаххаааааааааааааааааааааа,тюююююю,ще изтърва купона...Трябва да излизам......Ама, утре ще чета-)))) и ще сънууууууууууууууууууууууувам
Цитат на: лорд в Юни 12, 2010, 10:34:51 pm Малееееее за какви хубави работи си говорите,,,,,,,,здравейте дами ооо,батенце,тебе чакахме.. :rolleyes:на мен ми се изприщи езика от нервно лющене на слънчоглед Сън спомен не прави...................
хахаххаааааааааааааааааааааа,тюююююю,ще изтърва купона...Трябва да излизам......Ама, утре ще чета-)))) и ще сънууууууууууууууууууууууувам
Цитат на: kabala в Юни 12, 2010, 10:42:23 pm хахаххаааааааааааааааааааааа,тюююююю,ще изтърва купона...Трябва да излизам......Ама, утре ще чета-)))) и ще сънууууууууууууууууууууууувамкабала,ти все ме оставяш на мъжете и зачезваш,сигурно при синастрията ни ми кацаш на върха на Тао-квадратите,ta затова се мъча :57:Че аз тук не виждам други мъже освен мен Направи синастрия с моята карта.........
Че аз тук не виждам други мъже освен мен Направи синастрия с моята карта.........
Цитат на: лорд в Юни 12, 2010, 10:49:52 pmЧе аз тук не виждам други мъже освен мен Направи синастрия с моята карта......... ауууу,мен много ме мързи..ама ако си на зор,можем да накараме бив6ия да ни направи една експресна...