Mr, Kapriz, няма ли начина да не се изразяваш така просташки или да потърсим помоща на админа ?
това е то .. ти си бил много сладкодумен поет каприз..
Пространството е наше, необятно,цензурата е за мен нещо непонятно.Нека да сме над нещата, братя,че бързо идва оная със косата.
Тема нали е за секса,та се чудя дали във рима,ще успея да разкажа за моята любима.Тя вече малко бива ми се пада,ама споменът за нея не спада.Черна, права коса и макюр,доволна беше, уж, от моя *ур.Бяла кожа, стегнат бюст и усмивка,и в леглото беше адски игривка.Спохожда ме мисълта за нея честоей, тъй, както се изхождам сега словесно.Гадна, шибана Водолейканаправи от мен куха лейка.Толкова време мина от тогава,а на мен хич не ми минава...
И защо бре, джанъм, такова отношение,сякаш с някоя съм имал лошо сношение.
тцъ тцъ тцъ... Марс влезе в дева и не остана неонодена девица начи
Едно, две, три - кура го вдигни,четри, пет, шест - отнеми моята чест,седем, осем, девет - путката ми хвана плесен
Че как ще я еба не знамако Марс му опонира на Уран.
До толкова народът ни окапа,без секс не търсят изненада.И мислят го и го премислятпо цял ден във форума киснат.Въпроси, карти и натали,"Ще ме наебели?", отговор "Едва ли."На звездите тук се доверяваме,чрез тях ние уж съзрявамеЧе как ще я еба не знамако Марс му опонира на Уран.Толкова е важно да има синастрия,че от това настана страшна педерастия.