че това не беше ли запазена марка на Марс в ЛъФ
Не, за Марс в Лъв по-скоро важи поговорката "Царят минава само веднъж".
Елате мантри да четемпод звуците на мощен Ом,да овладеем пет тантристки позис учителя благословен.И възлюбете лингам този, койтоизпълва с трепет вашта душа.И храмът тъй свещен във вашта утробаще бъде вечен негов дом... Ом намах Шивая! :57: ПП. Тази рима не се получи както трябва, изчерпа ми се красноречието.
Цитат на: BlackBetty в Юни 15, 2010, 07:04:37 pmТова не им харесвам на мъжете със Слънце в Телец, много обичат да се хвалят, най-добрите, най-великите... че това не беше ли запазена марка на Марс в ЛъФ
Това не им харесвам на мъжете със Слънце в Телец, много обичат да се хвалят, най-добрите, най-великите...
Капризния да не би да е банат? :rolleyes:
Lillie много готини ги редиш, можеш ли да сътвориш нищо такова за Марс в Скорпион...
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 15, 2010, 07:46:59 pmКапризния да не би да е банат? :rolleyes:Да, бе какво стана с този човек? Изведнъж изчезна...
Ето, измътих го преди малко На милион еони време,в приказката за хиляда и една нощцарят Лъв в леглото дреме,изпълнен с непоклатима мощ.С Марс в Лъв шеги не си правете,минава с гръм и трясък по веднъж,за фойерверки и фанфари се гответе -това е Истинският мъж!Размятайки лениво грива,пристъпва бавно и спокойно той,не му отказвайте, не бива -ще наддаде неистов вой!
Цитат на: BlackBetty в Юни 15, 2010, 07:53:13 pmLillie много готини ги редиш, можеш ли да сътвориш нищо такова за Марс в Скорпион... Ще пробвам, ама чакам да ми дойде Музата... Първите две ги написах за отскок, да проверя дали още съм във форма...
ох, кой го даде този сайт!! разведри ме.. :blink:http://www.lubopiten.com/163-kakto-se-kazva-zhivotinski-seks.html
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 15, 2010, 07:46:59 pmКапризния да не би да е банат? :rolleyes:Временно.