Той не е мъж в прекия смисъл на думата...хахахаха
Цитат на: Mr.Kapriz в Юни 20, 2010, 07:19:06 pmВсъщност природата на педерасите е такава: интриги, сплетни и злобно пазене на своята територия. Те (педерасите) най-често имат за приятели жени. Общо взето класически случай. Пише се педерасТ,поне си оправи правописа, като си толкова отворен...Учителката,която е в пъти класа над теб да те поправи
Всъщност природата на педерасите е такава: интриги, сплетни и злобно пазене на своята територия. Те (педерасите) най-често имат за приятели жени. Общо взето класически случай.
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 07:22:37 pmЦитат на: Mr.Kapriz в Юни 20, 2010, 07:19:06 pmВсъщност природата на педерасите е такава: интриги, сплетни и злобно пазене на своята територия. Те (педерасите) най-често имат за приятели жени. Общо взето класически случай. Пише се педерасТ,поне си оправи правописа, като си толкова отворен...Учителката,която е в пъти класа над теб да те поправиПовтори му че май не разбра
ти се сети ....добра вечер.....а мойта тема изтри .....За Марая
Цитатто ти пък си...А, и приятелките ли се намесиха. Очаквам кохорти от педо-защитници да атакуват )хахахах
то ти пък си...
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:21:23 pmти се сети ....добра вечер.....а мойта тема изтри .....За МараяИма голяма корупция в тоя форум, която ми пречи да си върша работата.
Има голяма корупция в тоя форум, която ми пречи да си върша работата.
Цитат на: jinom в Юни 20, 2010, 07:26:01 pmИма голяма корупция в тоя форум, която ми пречи да си върша работата.Корупция ли? Какво имаш предвид?
Цитат на: Mr.Kapriz в Юни 20, 2010, 07:15:54 pmНа путката ли го сърби?? Щом не му стигат сантиметрите хахахахах Бахти простия смегмосан гей...И ако искаш ще те напълня горе за да се изпразниш доло
На путката ли го сърби?? Щом не му стигат сантиметрите хахахахах Бахти простия смегмосан гей...
Ахааааааааа.....разчитай на мен да разчупим леда........че колко струва целият сайт??
ЦитатИмам приятели от различни сексуални лагериДобре де, то и лорда е гей, но аз не съм длъжен да съм солидарен с неговото куропоглъщане, нали така?
Имам приятели от различни сексуални лагери
Добре де, то и лорда е гей, но аз не съм длъжен да съм солидарен с неговото куропоглъщане, нали така?
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:27:35 pmАхааааааааа.....разчитай на мен да разчупим леда........че колко струва целият сайт??Не съм му правил още пазарна капитализация.
Корупция ли? Какво имаш предвид?