Цитат на: Небесна в Юни 20, 2010, 07:39:26 pmЦитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:38:46 pmЦитат на: Небесна в Юни 20, 2010, 07:36:53 pmЦитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:35:13 pm Лорд,Капризен, да не би да се познавате и в реала?Има нещо недоизказано в споровете ви, гачи нещо конкретно делите :blink:Преди време са били любовници, обаче Капризният си намерил по-млад любовник и Лордът сега беснее...Не просто искам да го напълня горе.........за да видя дали ще се....доло Искаш, ама не може.....Поне ще опитам
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:38:46 pmЦитат на: Небесна в Юни 20, 2010, 07:36:53 pmЦитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:35:13 pm Лорд,Капризен, да не би да се познавате и в реала?Има нещо недоизказано в споровете ви, гачи нещо конкретно делите :blink:Преди време са били любовници, обаче Капризният си намерил по-млад любовник и Лордът сега беснее...Не просто искам да го напълня горе.........за да видя дали ще се....доло Искаш, ама не може.....
Цитат на: Небесна в Юни 20, 2010, 07:36:53 pmЦитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:35:13 pm Лорд,Капризен, да не би да се познавате и в реала?Има нещо недоизказано в споровете ви, гачи нещо конкретно делите :blink:Преди време са били любовници, обаче Капризният си намерил по-млад любовник и Лордът сега беснее...Не просто искам да го напълня горе.........за да видя дали ще се....доло
Цитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:35:13 pm Лорд,Капризен, да не би да се познавате и в реала?Има нещо недоизказано в споровете ви, гачи нещо конкретно делите :blink:Преди време са били любовници, обаче Капризният си намерил по-млад любовник и Лордът сега беснее...
Лорд,Капризен, да не би да се познавате и в реала?Има нещо недоизказано в споровете ви, гачи нещо конкретно делите :blink:
Цитат на: missKapriz в Юни 20, 2010, 07:39:49 pmНикога не е късно да станеш за резилАуууу,МИс Каприззззззз и аз съм с марс в стрелец-))))
Никога не е късно да станеш за резил
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:40:18 pmЦитат на: Aurora Borealis в Юни 20, 2010, 07:37:59 pmЦитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:36:33 pmНе не делим Просто ще го разчлиня........ Не ти отива, да ти кажа, този разговор! :angry:А неговите тъпи монолози отиват ли му!!!!!!Затова Жном казва че има корупция........в сайта.....ама извън ,само да го пипна това рязаното..................................отиват му. И бана му отива ама завинаги.
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 20, 2010, 07:37:59 pmЦитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:36:33 pmНе не делим Просто ще го разчлиня........ Не ти отива, да ти кажа, този разговор! :angry:А неговите тъпи монолози отиват ли му!!!!!!Затова Жном казва че има корупция........в сайта.....ама извън ,само да го пипна това рязаното..................................
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:36:33 pmНе не делим Просто ще го разчлиня........ Не ти отива, да ти кажа, този разговор! :angry:
Не не делим Просто ще го разчлиня........
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 07:32:29 pmНе мислиш ли че е време да я направиш........пак ще си останеш модератор де , но малко по обективен,не пристастен.......като до момента......сори Готово. Направих пазарната капитализация: http://websiteprice.net/result/?id=327100Струва $2.553. Ама сега е криза - нормално е да е толкоз малко. Не съм пристрастен по простата причина, че не съм се пристрастил към никого.
Не мислиш ли че е време да я направиш........пак ще си останеш модератор де , но малко по обективен,не пристастен.......като до момента......сори
Не разбрах, сайтът ще се продава ли?
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 07:41:51 pmЦитат на: missKapriz в Юни 20, 2010, 07:39:49 pmНикога не е късно да станеш за резилАуууу,МИс Каприззззззз и аз съм с марс в стрелец-))))И квоооо-кротува си моя :25:
Jinom-е! Смей да продаваш нашия виртуален дом! Това е социално-отговорна дейност с образователно-обществена насоченост! Какви пазарни икономики ви гонят, момчета!
Малееее че то евтиния....КУПУВАМ.....ама може ли да имам право на блокиране?
Абе какви банове ви гонят. За мен бана е невъзможност да се справиш/игнорираш/убедиш/разубедиш събеседника. :blink:
Дайте сега да наддаваме. Защото ако го купя аз, ще има политика на намеса, с голяяяяма метла ще се чисти. :rolf:Прекалено много простотия се толерираше, затова в момента форумът е това, което всички виждаме.
ЖНОМ сериозно купувам ,чакам да се срещнем или поне ми дай телефона си в лични,не си правя майтап!!!!! А за успокоение на всички саита си остава такъв ,но без......психари!!!!!!!
Цитат на: Uran в Юни 20, 2010, 07:47:22 pmАбе какви банове ви гонят. За мен бана е невъзможност да се справиш/игнорираш/убедиш/разубедиш събеседника. :blink:Убеждаваш до едно време ,,,,,,,то с шизофренията оправия няма!!!!