Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517143 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2020 -: Юни 20, 2010, 08:46:04 pm »
Влезнаха тука лорд и канибала и преебаха литературния прочит. Злобни, гадни плъхове.
Вместо да се опитат да влезнат в духа на разговора те раздухват интриги. Противни сте.

Мистър Каприз, има една българска поговорка - каквото почукало, такова се обадило.
Още с пристигането ти тук, ти беше посрещнат добре в създадената от теб тема ''простете неориентиран''. Отговориха ти на почти всички въпроси и мисля, че почти всички се отзоваха, вкл. и аз, макар че много рядко тълкувам карти ( не изпитвам необходимост от това да го правя). Тъй като си новодошъл, нямаше как да знаеш, че тук влизаха много хора с фалшива самоличност ( гавриха се с астрологията и в частност с любителите астролози). Впредвид това, много често новодошлите отнасяха негативи, но твое право  беше до покажеш, че си ИСТИНСКИ и добронамерен. Мисля, че когато тълкувах картата ти, подчертах, че ти не си лош човек, напротив , има потенциал в теб, който след 30-те ще се развие ( не си глупав с две думи). В момента има период на циклене и т..н. и да не пиша за това. Но ти започна да виждаш врагове в очите на всеки. Повярвай ми, никой не го интересува това какъв си и защо си, до момента в който не започнеш да ругаеш и да обиждаш. Не е достойно. Предизвикат се реакции, нажежяване на обстановката и много негативизъм. Влизаме тук, за да си починем, а не да гледаме как се лее кръв.

Прощавай, но в частност с Кабала, ти я предизвика, аз бях свидетел. Тя  е в правото си да се защити. И го направи. Никого не съдя, нито теб, нито тях. Това са ваши спорове, но са ненужни. Кому е нужно да се хаби толкова енергия?!  :-[
Мъничко прекали сякаш,  още в наачалото дори с Аурора. Какво ти направи момичето? И други е имало, да не изброявам. Тук няма злоба, тук има ПРЕДПАЗВАНЕ от страна на съфорумците. По-мнителни са, защото е глупаво да се разглеждат карти на фалшиви хора (несъществуващи) загуба на време е.
Хайде със здраве и дано всичко бъде забравено час по скоро.  Само неприятен спомен остава.  :-[
Мъничкоооо?! Абе, мило,ти осъзнаваш ли,че това което пишеш няма да го вдене?! Предизвиква ме манията и опиването на величието. Познаваш ме, аз не се засягам от лумпени...Засягам се, когато обидят друг...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Nebesna

« Отговор #2021 -: Юни 20, 2010, 08:47:19 pm »
Ох, щИ падна! Къде пък видя "гей общност" ти?  ;D

Ето тука я видя.  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Ij6yUWqwg1c&feature=player_embedded

Това е уникално некадърно  ;D

Ама, той фъфли на всичкото отгоре...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2022 -: Юни 20, 2010, 08:49:32 pm »
Ох, щИ падна! Къде пък видя "гей общност" ти?  ;D

Ето тука я видя.  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=Ij6yUWqwg1c&feature=player_embedded

Това е уникално некадърно  ;D

Ама, той фъфли на всичкото отгоре...
Ииииииииииииииии,ся,ама не издребнявай,молА те...това е иССССкуство,все пак ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2023 -: Юни 20, 2010, 08:49:43 pm »
Капризен, уж Телец си ти стабилен, а как си мениш мнението...
Наскоро други излияния имаше по мой адрес, в някое от твоите стихотворения.
Аз не че се връзвам, но обикновено при Луна в съвпад с Меркурий човек вербализира това, което чувства, отношението си.
При мен е по-различно, в моята поезия. Стихоплетствам повече заради римата, отколкото заради човека, на който тази рима посвещавам, не влагам отношение. Ако се сещаш, имаше няколко римувани обръщения към теб.
Венера в съвпад с Меркурий имам аз, в тригон с Нептун, Луната не участва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2024 -: Юни 20, 2010, 08:51:39 pm »
Капризен, уж Телец си ти стабилен, а как си мениш мнението...
Наскоро други излияния имаше по мой адрес, в някое от твоите стихотворения.
Аз не че се връзвам, но обикновено при Луна в съвпад с Меркурий човек вербализира това, което чувства, отношението си.
При мен е по-различно, в моята поезия. Стихоплетствам повече заради римата, отколкото заради човека, на който тази рима посвещавам, не влагам отношение. Ако се сещаш, имаше няколко римувани обръщения към теб.
Венера в съвпад с Меркурий имам аз, в тригон с Нептун, Луната не участва.
Лили,с твоите стихоплества ме наведе, преди време, на мисълта да се направи астродрама в такъв стил.Не знам дали е правена тук,но аз съм писала,знаеш,къде....по една карта-)))) Ще е интересно ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2025 -: Юни 20, 2010, 08:54:31 pm »
Лили,с твоите стихоплества ме наведе, преди време, на мисълта да се направи астродрама в такъв стил.Не знам дали е правена тук,но аз съм писала,знаеш,къде....по една карта-)))) Ще е интересно ;D

Астродрама?
Никога не съм присъствала на такава, но знам, че някои астролози ги организират.
А за картата не се сещам... Какъв е казусът там?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2026 -: Юни 20, 2010, 08:58:24 pm »

Астродрама?
Никога не съм присъствала на такава, но знам, че някои астролози ги организират.
А за картата не се сещам... Какъв е казусът там?
Пуска се карта...ние го правихме с известна личност. Всеки си избира една планета и говори само за нея, според това,което вижда и после всичко се сглобява. Така, както ти се вживяваш в ролята на марс или венера, то е същото....и когато те видях да пишеш, се сетих за това.Не е задължително да е в стихотворна форма,ама е по-забавно...Обикновено, като чуя Астродрама и се сещам за Бранислав Нушич и неговата Биография, в раздела за географията-))))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2027 -: Юни 20, 2010, 09:01:48 pm »
Аия, ти ся медиатор ли взе да го даваш?
Разбрах те. Аз няма за какво да те посрещам персонално, щото нито съм те посрещал някога, нито съм те гонил...
Кви претенции имаш да гониш,бе алоооууууу...Лорда го няма, че да ти се зарадва, май води бизнес преговори ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2028 -: Юни 20, 2010, 09:06:23 pm »
Абе, вие нямате ли си друга работа, а?
Темата е за секса....Ама-ха...Тя работата е ясна. Сексът се прави, не се говори за него.
Почнем ли да го говорим, ето какво се получава.....Жалка картинка.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2029 -: Юни 20, 2010, 09:07:53 pm »
Лорда видя, че не съм гей и избяга към Министерството на земеделието. Пенделът гаден.
А ти Канибалке, що не ходи да му светиш? Като дупе и гащи сте.
Аз предлагам да се съберете с Хелото и вие сте така,както и ние...Алооууууу,пак ти трябват хапченца, ми се чини...някак си...А,дали си гей,въпросът е отворен и спорен....както казах, ако си голям мъж,няма ми кесиш цяла нощ в сайтовете и да се дървиш

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2030 -: Юни 20, 2010, 09:08:35 pm »
Абе, вие нямате ли си друга работа, а?
Темата е за секса....Ама-ха...Тя работата е ясна. Сексът се прави, не се говори за него.
Почнем ли да го говорим, ето какво се получава.....Жалка картинка.
Именно,има един елемент,който само дрънка....друго...ННННтц

« Отговор #2031 -: Юни 20, 2010, 09:09:43 pm »
Лорда видя, че не съм гей и избяга към Министерството на земеделието. Пенделът гаден.
А ти Канибалке, що не ходи да му светиш? Като дупе и гащи сте.
Опааа пиле непоръбено пак ли ми кацна май молитвите ти свиршиха....... ;D ;D ;D
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2032 -: Юни 20, 2010, 09:10:36 pm »
Канибалке, колкото и да вися тука, от теб няма как да се надървя...
Че то ако се надървиш,аз ще се намразя,бе,тъпоумникооооуууу.....Да не се мислиш за пръв красавец,ако изобщо ти става,както ми висиш само тук

*

holanda

« Отговор #2033 -: Юни 20, 2010, 09:10:37 pm »
а ти дървиш ли се на останалите  :-\

« Отговор #2034 -: Юни 20, 2010, 09:10:50 pm »
Повярвай ми ама има размерът ти няма да и допадне.......нали ти е 1/2 намален ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2035 -: Юни 20, 2010, 09:12:43 pm »
Дървя се само на жълтолилавата...

Опаааа... Хелото ще изревнува.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2036 -: Юни 20, 2010, 09:12:56 pm »
Ама и там не класираш  ;D ;D ;D ;D ;D.....с това еднообразие което предлагаш.......май само на мен ще ми се намажеш ;D ;D ;D ;D ;D

*

holanda

« Отговор #2037 -: Юни 20, 2010, 09:13:33 pm »
ооо,тя ще ти сипе да хапнеш накрая ;D..закани се днес,ако не помниш  ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #2038 -: Юни 20, 2010, 09:14:01 pm »

хахахахааааа,пу-пу...тя събира впечатления, сега

« Отговор #2039 -: Юни 20, 2010, 09:14:46 pm »

Хелото май вече е разбрала........че не става........или май размера не и харесва ;D ;D ;D ;D ;D