тя събира впечатления, сега
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:14:01 pmтя събира впечатления, сегаА Жълтолилава не е пускала снимки тук, няма как да знае как ще се позиционира спрямо конкуренцията.
Цитат на: Lillie в Юни 20, 2010, 09:15:48 pmЦитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:14:01 pmтя събира впечатления, сегаА Жълтолилава не е пускала снимки тук, няма как да знае как ще се позиционира спрямо конкуренцията. Достатъчно е да видя начина на писане и чувството за хумор...определено е мой тип
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:16:56 pmЦитат на: Lillie в Юни 20, 2010, 09:15:48 pmЦитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:14:01 pmтя събира впечатления, сегаА Жълтолилава не е пускала снимки тук, няма как да знае как ще се позиционира спрямо конкуренцията. Достатъчно е да видя начина на писане и чувството за хумор...определено е мой тип И мой и мой............не бъди егоистка де :kissd:
А иначе Хелото е светлинни години напред, затова нещо по-обикновено, като Жълтолилавата например.
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 09:18:15 pmЦитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:16:56 pmЦитат на: Lillie в Юни 20, 2010, 09:15:48 pmЦитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:14:01 pmтя събира впечатления, сегаА Жълтолилава не е пускала снимки тук, няма как да знае как ще се позиционира спрямо конкуренцията. Достатъчно е да видя начина на писане и чувството за хумор...определено е мой тип И аз де ти все хубавото си мислиш :97: :88: :wink2:И мой и мой............не бъди егоистка де :kissd:казах го в друг смисъл-))))
Цитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:16:56 pmЦитат на: Lillie в Юни 20, 2010, 09:15:48 pmЦитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:14:01 pmтя събира впечатления, сегаА Жълтолилава не е пускала снимки тук, няма как да знае как ще се позиционира спрямо конкуренцията. Достатъчно е да видя начина на писане и чувството за хумор...определено е мой тип И аз де ти все хубавото си мислиш :97: :88: :wink2:И мой и мой............не бъди егоистка де :kissd:
Цитат на: Lillie в Юни 20, 2010, 09:15:48 pmЦитат на: kabala в Юни 20, 2010, 09:14:01 pmтя събира впечатления, сегаА Жълтолилава не е пускала снимки тук, няма как да знае как ще се позиционира спрямо конкуренцията. Достатъчно е да видя начина на писане и чувството за хумор...определено е мой тип И аз де ти все хубавото си мислиш :97: :88: :wink2:
Цитат на: Mr.Kapriz в Юни 20, 2010, 09:19:23 pmА иначе Хелото е светлинни години напред, затова нещо по-обикновено, като Жълтолилавата например. Да,да,да...светлиииини години е...назад в гъбите...Колкото пъти видя Хелото и ми се качва самочувствието и за това си я харесвам...И за това ще си паснете ИИИдеално....и двамата кесите пред компа непрекъснато,няма някой до вас,а се дървите в нета, за да си качите самочувствието- просто няма как да намерите по-добър вариант
аз съм пускала преди много време...но повече няма да го правя,защото виждам как невинни хора стават пионки в ръцете на Хелото..само защото разполага с десетки техни снимки
Цитат на: жълтолилава в Юни 20, 2010, 09:19:47 pmаз съм пускала преди много време...но повече няма да го правя,защото виждам как невинни хора стават пионки в ръцете на Хелото..само защото разполага с десетки техни снимки Не знам какво прави с всички тези снимки, надявам се да не е това, което аз си мисля... Но доскоро не се ли носеше слух за виртуален маниак, който си прави колекция с наши снимки? Да не вземе тя да се окаже под прикритие? Ама че разкритие!
Винаги съм обективен. Ся Хелото си е...нещо недостижимо.Докато Жълтолилавка е обикновено момиче без претенции, сладка, малка и невинна.
Отива една мадама при лекаря:- Докторе, нимфоманка съм! Помогни!- Добре, обаче да знаеш че взимам по 200 долара на час!- А за цяла нощ колко?
Сама каза,огледалце,огледалце...