Цитат на: Mr.Kapriz в Юни 20, 2010, 10:29:39 pmЦитатЛорд въобще не е тъп. ...ок, де, значи никой не възразява, че е педал...това ме интересува точно толкова, колкото и твоето обрязване
ЦитатЛорд въобще не е тъп. ...ок, де, значи никой не възразява, че е педал...
Лорд въобще не е тъп.
Цитат на: jinom в Юни 20, 2010, 10:22:26 pmКакво пише на копчето на вибратора?- Fuck on и Fuck off. :rolf: :rolf: :rolf:Проблем ще е, ако уредът заседне и се развали off-a.
Какво пише на копчето на вибратора?- Fuck on и Fuck off.
- Здравейте, красавици, аз се казвам Пешо, а вие?- Ние - не.
Виж жената ти днес как ме сваляше, пък съм карабинка, трябва да се позамислиш...И пред очите ти...Аз на твое място бих се скрил задълго...
Ти в тая тройка фотограф ли ще си?
Жени ти ясно каза, че предпочита рязани пишки. Какво има да говорим повече.
ееееее и вашта не е лесна значи.................... тц тц тая тема е вечния спам, ама аз съм виновен, че изкарах от архива преди седмица
Ти не можеш да знаеш колко ми е изрязан, ама виж, жена ти ще ти разкаже надълго и нашироко колко й е било хубаво. Но си толкова прост, че пак няма да повярваш...
Всички знаем коя е. Толкова си прост, че сам се издаде. Тя затова се скри, да не се черви жената...
това ми е много познато,май съм го гледала и преди
Цитат на: жълтолилава в Юни 20, 2010, 10:51:19 pmтова ми е много познато,май съм го гледала и преди Извинявай ама нали ми е слабост .....карабинката
Ей за тва жената ти се е озлобила, щото хич не я отразаваш. Но то с тоя смегмосан кур...едва ли й е до секс..Горката...
Цитат на: лорд в Юни 20, 2010, 10:52:17 pmЦитат на: жълтолилава в Юни 20, 2010, 10:51:19 pmтова ми е много познато,май съм го гледала и преди Извинявай ама нали ми е слабост .....карабинката ставаше въпрос за клипчето в постинга на Vision,но вие сте толкова нагорещени,че не можах да се внедря навреме