Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517107 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорим си за секс
« Отговор #2440 -: Юли 06, 2010, 08:29:29 am »
Сетих се за един популярен виц, изводът от който беше че "не всеки, който ти сере на главата ти мисли злото". :72:
Много философски.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2441 -: Юли 06, 2010, 08:31:24 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:56:44 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2442 -: Юли 06, 2010, 08:37:51 am »
Сетих се за един популярен виц, изводът от който беше че "не всеки, който ти сере на главата ти мисли злото". :72:
Много философски.
Tова е от един  филм със Силвестър Сталоун и Антонио Бандерас
"Атентатори" (Assassins) - добър филм между другото

Историята беше такава:
Едно птиче летяло, летяло, обаче го застигнала снежна виелица.
Замръзнало и паднало на земята в снега. Минала после една крава, засрала го - птичето се стоплило, станало му хубаво, и почнало мърда и постепенно да идва на себе си.
След малко минала една котка, видяла го, изкарала го от лайното на кравата и го изяла.

Изводът: Не всеки, който те засира непременно ти мисли злото. И не всеки, който те вади от лайната задължително ти прави добро.
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:33:37 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2443 -: Юли 06, 2010, 08:59:44 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 04:17:09 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2444 -: Юли 06, 2010, 09:02:37 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:33:53 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2445 -: Август 17, 2010, 04:38:09 pm »
я споделете сега ....кои са аспектите, с които имате опит и които има голям сексуален заряд?
и по възможност опишете усещането?

в смисъл примерно при Плутон и Венера ...чувството е обсебващо и брутално дълбоко, някак ненаситно...може би.... :lol: :blink: ...даже това си го представям малко по-ненормално.....
 ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2446 -: Август 17, 2010, 04:47:41 pm »
О, йе! Темата се възроди.  ;D Актуална е през лятото.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2447 -: Август 17, 2010, 04:53:23 pm »
О, йе! Темата се възроди.  ;D Актуална е през лятото.

ами дано да се възроди....всички си мълчат...по тази специално.... :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2448 -: Август 17, 2010, 04:57:02 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:42:44 am от kris »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2449 -: Август 17, 2010, 04:58:22 pm »
я споделете сега ....кои са аспектите, с които имате опит и които има голям сексуален заряд?

в смисъл примерно при Плутон и Венера ...чувството е обсебващо и брутално дълбоко, някак ненаситно...може би.... :lol: :blink: ...даже това си го представям малко по-ненормално.....
 ;D

Плутон и венера дава топлина, много дълбоко усещане .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #2450 -: Август 17, 2010, 05:14:16 pm »
Пак ли за тая Венера и Плутон бе...... :rolf: Трябва да е от топлината това.... ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2451 -: Август 17, 2010, 05:20:14 pm »
Аз като гледам, всеки пита, ма никой не споделя.  :P Искам само да ви светна, че не само аспекти на Венера/Плутон са достатъчни. Изживяване е изключително и при аспекти на Марс и Плутон, на съвпад Слънце/Луна....къде оставяте емоционалността? А когато ги има и трите вида аспекта е ......   :57:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2452 -: Август 17, 2010, 05:21:05 pm »
аз го дадох като пример и очаквах някой друг да даде друг пример, но явно е не удобна тема....

*

Divna

« Отговор #2453 -: Август 17, 2010, 05:23:34 pm »

;D

Ванила, не бива да се отчитат само аспектите между Плутон и Венера, защото ако в радикса м/у тези две планети има връзка, като съвпад, тригон или секстил, то тогава с всички мъже от твоето поколение твоята Венера ще има същия съответен аспект.
Такива аспекти може да съществуват между дете/родител и няма как да има там луда сексуална страст. Гледа се цялата синастрия. Проследяват се и аспектите м/у 8мите домове на двамата от партньорите. Отчита се кои партньорски планети попадат в 8мия дом на партньора. И се гледа преди всичко какво е заложено в наталните карти и на двамата партньори. Как са поставени планетите отговарящи за любовта (Венера, Марс, Плутон), какви аспекти получават, в какви знаци са и т.н.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2454 -: Август 17, 2010, 05:25:18 pm »
аз го дадох като пример и очаквах някой друг да даде друг пример, но явно е не удобна тема....
  Явно е неудобна и за теб, защото ти я отвори, но не даде пример от "практиката си" с аспекти.  ;D Аз казах, каквото имам да казвам.  :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2455 -: Август 17, 2010, 05:26:42 pm »
аз питам за аспекти...еднично знам, че не се разглеждат, но всеки аспект има различен оттенък....примерно при Уран и Луната, при Венера и Марс, при Марс и Слънцето......

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2456 -: Август 17, 2010, 05:30:10 pm »
ха ....аз горе долу дадох пример, защото имам съвпад на Луна и Плутон в Скорпион...всяко едно докосване до този ми аспект...и особено от съвпад и квадратура с Марс или Венера...ме кара да се чувствам горе долу по начина, който по-горе описах...+ това, че се вманиачавам... :-[ ;D

« Отговор #2457 -: Август 17, 2010, 05:33:40 pm »
Между другото, гледала съм хороскопите на Антонио Бандерас и Мелани Грифит и там най-забележителният аспект беше синастричен съвпад Венера - Плутон.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #2458 -: Август 17, 2010, 05:52:00 pm »
Синастричният аспект Венера/Плутон според мен показва дълбоки чувства, но тези чувства може въобще да не се изявят като сексуална страст. По-скоро като привързаност и любов. За да има страст трябва да има движение и според мен би трябвало много повече тогава да се отчитат аспектите на Марс с Венера, Луна и Марс  на партньора.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2459 -: Август 17, 2010, 05:53:52 pm »
Синастричният аспект Венера/Плутон според мен показва дълбоки чувства, но тези чувства може въобще да не се изявят като сексуална страст. По-скоро като привързаност и любов. За да има страст трябва да има движение и според мен би трябвало много повече тогава да се отчитат аспектите на Марс с Венера, Луна и Марс  на партньора.

Точно така и моите наблюдения са такива.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!