Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516623 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2500 -: Август 18, 2010, 05:19:31 pm »

Плутон - Марс
това ми звучи най

Това ми звучи доста садо мазо....зависи и от знаците.  ;D

*

Divna

« Отговор #2501 -: Август 18, 2010, 05:20:08 pm »
Значи сексуални аспекти са всички аспекти, в които е въвлечен марса ....
Плутон - Марс
Сатурн - Марс
Някой имал ли е опит с аспекти на Нептун - Марс ?

В добрия случай, Нептун вдъхновява Марс. В лошия-пробужда съмнения.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2502 -: Август 18, 2010, 05:23:45 pm »

Плутон - Марс
това ми звучи най

е е е, аре ся... бившия има съвпад на Плутон с Марс и в съвпад с мой Плутон тригон към мой Марс и тригон към моя Венера... ма аз не съм си падала по камшици и прочее и той също... а неговите Марс/Плутон както и мой Плутон са във везни  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #2503 -: Август 18, 2010, 05:27:28 pm »
Аспектът Марс/Плутон е многолик по своята същност. В съвпад имаме силно сексуално привличане, голяма страст почти животинска (все пак и двете планети са с близък заряд). При опозиция или квадратура може да се стигне до физическо насилие.
При всички случаи това е аспект на трансформация, която понякога протича болезнено (зависи от общия облик на синастричната карта).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2504 -: Август 18, 2010, 05:33:41 pm »
Хаха, голям майтап  ;D, усещам вече предстоящото меркуриево ретроградие.
Както се казва, за вълка говорим, а той е в кошарата.
В тая тема като споменах за синастричния съвпад между Марс и Сатурн, се сетих за едно гадже навремето (или по-точно сексуален партньор  ;D), с който имахме такъв съвпад - неговия Марс с моя Сатурн. Той от няколко години е в чужбина вече... И както си седя и зяпам монитора, получавам съобщение от него в скайпа с въпрос дали "съществувам" все още. Сетил се нашия, ма няма да го огрее.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2505 -: Август 18, 2010, 05:38:48 pm »
А какво ще кажете за синастричен съвпад Сатурн с асцендент.....в Лъв  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2506 -: Август 18, 2010, 05:47:21 pm »

Плутон - Марс
това ми звучи най

е е е, аре ся... бившия има съвпад на Плутон с Марс и в съвпад с мой Плутон тригон към мой Марс и тригон към моя Венера... ма аз не съм си падала по камшици и прочее и той също... а неговите Марс/Плутон както и мой Плутон са във везни  :P

С мъжа ми имаме негов Плутон съвпад с мой Марс в Дева и нема такова нещо.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2507 -: Август 18, 2010, 05:51:03 pm »
Хаха, голям майтап  ;D, усещам вече предстоящото меркуриево ретроградие.
Както се казва, за вълка говорим, а той е в кошарата.
В тая тема като споменах за синастричния съвпад между Марс и Сатурн, се сетих за едно гадже навремето (или по-точно сексуален партньор  ;D), с който имахме такъв съвпад - неговия Марс с моя Сатурн. Той от няколко години е в чужбина вече... И както си седя и зяпам монитора, получавам съобщение от него в скайпа с въпрос дали "съществувам" все още. Сетил се нашия, ма няма да го огрее.  ;D

Късно е либе за китка.... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2508 -: Август 18, 2010, 05:53:43 pm »

Имам 2 -ма приятели, чиито Сатурн е на моя АЦ - Лъв. За протокола и Венерата ми е там.
А да, на брат ми Сатурна и той там е цъфнал.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2509 -: Август 18, 2010, 05:56:51 pm »
Незнам за АЦ на Сатурн, ама Сатурн на партньорски ДЦ - го ковеш for ever човека, тъй да знайш от мене.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #2510 -: Август 18, 2010, 06:12:34 pm »

Имам 2 -ма приятели, чиито Сатурн е на моя АЦ - Лъв. За протокола и Венерата ми е там.

Е, да де! Как се чувстваш?  :rolleyes: А и те какво отношеение имат към теб?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2511 -: Август 18, 2010, 06:17:23 pm »

За брат ми какво...той ми е любимия брат, а аз имам трима братя.
А за другите двама индивиди....де да знам,а бе има симпатия верно е...
Но явно трябва нещо друго освен това за да доведе нещата до екшън.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2512 -: Август 18, 2010, 06:47:55 pm »

1) негов сатурн мое ац  (ама до градус)- много топла връзка взаимно се харесваме, той по- конкретно мен, но има и други асекти- аз командвам ;
2) негов сатурн на мое ДЦ- и руги аспекти де- усещането е, че тоя не умее да се забавлява, но имаме доста дълбока връзка на духовно ниво......... не е много уютно усещането с променливост на лидерството
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2513 -: Август 18, 2010, 07:04:14 pm »

Плутон - Марс
това ми звучи най

Ако случайно си забелязала, а мисля че не си, писала съм, че зависи от знака. Знакът Везни е един от не толкова сексуалните знаци, пък Близнаци....да не говорим. За какво садо мазо говорим във вашия случай? Не правете с всяка написана дума асоциации със собствените си хороскопи, молА.  :P 

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2514 -: Август 18, 2010, 07:09:26 pm »
Ако случайно си забелязала, а мисля че не си, писала съм, че зависи от знака. Знакът Везни е един от не толкова сексуалните знаци, пък Близнаци....да не говорим. За какво садо мазо говорим във вашия случай? Не правете с всяка написана дума асоциации със собствените си хороскопи, молА.  :P 

ти ко са заяждаш ма  ;D ;D ;D  нормално е да се правят асоциации със собствени хороскопи, защото поне познаваме хората, които натикваме в кюпа и в случая се говори със сигурност, а не принципно  :P 

а съм се наслушала за извращения по собственият си хороскоп и ми е много смешно, защото дори и позициите на планетите да говорят за това на някакво там ниво, то явно моя е на друго и не си отговаря  ;D  за моя тригон Внера/Марс/Плутон легенди съм чела  :rolf: :rolf: :rolf:  и ако беше вярно досега да си бях отворила публичен дом с извращения  :57:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2515 -: Август 18, 2010, 07:10:59 pm »

самите близнаци не ги знам, може и охлюви да са, обаче марс в близнаци е много добре.. :-[ и във везни също..ест., това е защото си подхождат с моя във водолей..ама съм забелязала, че са комуникативни, не с думи, а с ритъм, движения и усет какво се харесва отсреща..много е рядко да се срещне човек, с когото ви съвпада ритъма, просто да усеща може би..като вълните на древния океан все едно, нещо много дълбоко, което те води до края, да не говорим, че има огън още преди самото действие, нещата се самозапалват и става една..абе ако човек не иска да се опари или да изгори направо, по- добре да стои далече от марсове, които са в същата стихия като неговата.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2516 -: Август 18, 2010, 07:11:21 pm »
;D  за моя тригон Внера/Марс/Плутон легенди съм чела  :rolf: :rolf: :rolf:  и ако беше вярно досега да си бях отворила публичен дом с извращения  :57:

Но ако беше тао-квадрат, може би щеше и да го отвориш, размина ти се в тоя живот.  :P :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2517 -: Август 18, 2010, 07:14:37 pm »
;D  за моя тригон Внера/Марс/Плутон легенди съм чела  :rolf: :rolf: :rolf:  и ако беше вярно досега да си бях отворила публичен дом с извращения  :57:

Но ако беше тао-квадрат, може би щеше и да го отвориш, размина ти се в тоя живот.  :P :rolf:

бе мани бе  ;D  според един познат дето ми чете от една кабалистична книга та датата ми на раждане и месеца били следните - за добро или зло в тоя живот съм щяла да просперирам с разврат  :rolf: :rolf: :rolf:

хахаааа да ама не и кабалата не ми познава, щот не ща такиви ми ти работи - ши ставам ангелче  :57:

« Отговор #2518 -: Август 18, 2010, 07:25:17 pm »
моя тригон Внера/Марс/Плутон легенди съм чела  :rolf: :rolf: :rolf:  и ако беше вярно досега да си бях отворила публичен дом с извращения  :57:

А имаш ли индикации да печелиш пари по този начин?  ;D Щото иначе ще е само като социална дейност  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2519 -: Август 18, 2010, 07:33:06 pm »
моя тригон Внера/Марс/Плутон легенди съм чела  :rolf: :rolf: :rolf:  и ако беше вярно досега да си бях отворила публичен дом с извращения  :57:

А имаш ли индикации да печелиш пари по този начин?  ;D Щото иначе ще е само като социална дейност  ;D

ми Венера ми управлява 8 дом и е в 12, Марс - 2 дом и е в 3, а Плуто 9 дом и е в 7  :rolf: :rolf: :rolf: