Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515756 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2640 -: Август 19, 2010, 06:05:24 pm »
а аз като се наям ми се доспива.. ;D

И аз съм така.
Затова навремето един колега астролог се шегуваше: "Остави Овена гладен и му гледай сеира!".  ;D В смисъл такъв, че като се съберем някъде една компания на маса, храната ми действа много отпускащо и идва един момент, в който ми се доспива, започвам лекичко да се прозявам и вземам по-вяло участие в разговорите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2641 -: Август 19, 2010, 06:07:50 pm »
Отказа от секс не го търсете в Марс.  ;D
Тук си говорим на ниво съзнание.
Много по-логично звучи предположението да е Плутон(висшата октава).

При транзит на Сатурн през 8-ми дом , секса си тръгва поне за 2,5г. Уран в 8-ми , както и нЕПТУН ИМАТ СЪЩАТА ИНДИКАЦИЯ. кАТО В ЕДИНИЯ СЛУЧАЙ СЕКСА БИВА ТРАНСФОРМИРАН ДО СТЕПЕН ,В КОЯТО Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБЪРНЕШ КЪМ СОБСТВЕННАТА СИ ГРУПА. ;D /Соори за капса ,не се карам , сега видях ,че съм минала на капс и ме мързи да преписвам ;D ;)/
При мен този транзит се прояви доста разточително.Това е най-разгулният период в живота ми.Пък после Сатурн бил стипца и аскет. :-[ :-[ :-[

Я виж дали по това време не си имала съвпад на Юпитер с господаря на 8-ми дом или с Марс???

*

Vision

• 3523
« Отговор #2642 -: Август 19, 2010, 06:10:58 pm »
а аз като се наям ми се доспива.. ;D

И аз съм така.
Затова навремето един колега астролог се шегуваше: "Остави Овена гладен и му гледай сеира!".  ;D В смисъл такъв, че като се съберем някъде една компания на маса, храната ми действа много отпускащо и идва един момент, в който ми се доспива, започвам лекичко да се прозявам и вземам по-вяло участие в разговорите.

най- големият сеир е гладно теле..започва да ти дъвче ръкавите.. :rolleyes:
а овни познавам, повечето мъже..баща ми е овен също..майка ми го ''наказва'' символично и съвсем реално с отказ да готви и за три дни е смирен и кротък като агънце..а тя е телец и прави голяма жертва, но той си заслужава от време на време да го потормози някой..иначе го ''награждава'' с пържоли на скара..много е лесен, макар че се има за велик.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2643 -: Август 19, 2010, 06:13:47 pm »
Един мъж ако се е научил сам да готви, няма как да го "накажеш" с неготвене.  ;D Но там е работата, че повечето все на половинките си разчитат, дори ако могат сами да се справят в това отношение. Така са свикнали просто, най-вече мъжете от по-старото поколение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2644 -: Август 19, 2010, 06:19:15 pm »
Отказа от секс не го търсете в Марс.  ;D
Тук си говорим на ниво съзнание.
Много по-логично звучи предположението да е Плутон(висшата октава).

При транзит на Сатурн през 8-ми дом , секса си тръгва поне за 2,5г. Уран в 8-ми , както и нЕПТУН ИМАТ СЪЩАТА ИНДИКАЦИЯ. кАТО В ЕДИНИЯ СЛУЧАЙ СЕКСА БИВА ТРАНСФОРМИРАН ДО СТЕПЕН ,В КОЯТО Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ОБЪРНЕШ КЪМ СОБСТВЕННАТА СИ ГРУПА. ;D /Соори за капса ,не се карам , сега видях ,че съм минала на капс и ме мързи да преписвам ;D ;)/
При мен този транзит се прояви доста разточително.Това е най-разгулният период в живота ми.Пък после Сатурн бил стипца и аскет. :-[ :-[ :-[

Я виж дали по това време не си имала съвпад на Юпитер с господаря на 8-ми дом или с Марс???
Имала съм Юпитеров възврат и Съвпад на тр.Юпитер с натален Уран (У7 и У8).

*

Vision

• 3523
« Отговор #2645 -: Август 19, 2010, 06:21:07 pm »
Един мъж ако се е научил сам да готви, няма как да го "накажеш" с неготвене.  ;D Но там е работата, че повечето все на половинките си разчитат, дори ако могат сами да се справят в това отношение. Така са свикнали просто, най-вече мъжете от по-старото поколение.

не може и не иска да се научи..оставяли сме го сам за две седмици, ходили сме на почивка с майка ми и брат ми като деца..майка ми го оставя с нещо сготвено и един хладилник продукти, той изяжда готвеното и тръгва по ресторанти, а като се върнем- мивката е пълна с чинии на две седмици..всички мъже овни, които познавам са така, без изключение..като сме били съвсем малки, примерно аз на две годинка и нещо, брат ми на една и нещо, майка ни оставила той да ни гледа за два часа и отишла някъде..като се върнала какво да види- брат ми се напишкал и наакал, баща ми изрязал дъното на гащите и панталонките заедно с акото и държи брат ми над печката да изсъхне!!..как може да му го роди това акъла ми кажи..ама си е такъв- безпомощен, що се отнася до битовите въпроси..иначе с другите неща е по- оправен..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2646 -: Август 19, 2010, 06:21:44 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:00:22 am от kris »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2647 -: Август 19, 2010, 06:23:54 pm »

Като марсово-плутонов тип ( ;D) бих добавила, че също така и начинът, по който даден човек реагира в конфликтна ситуация или при форсмажорни обстоятелства, много добре разкрива същността му. Както и средствата, които използва в своя защита. Всичко друго е майа ~ илюзия.  :blink:

Особено средствата....  :72: 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2648 -: Август 19, 2010, 06:24:52 pm »
..като се върнала какво да види- брат ми се напишкал и наакал, баща ми изрязал дъното на гащите и панталонките заедно с акото и държи брат ми над печката да изсъхне!!..как може да му го роди това акъла ми кажи..

Малеее, баща ти е уникален случай наистина!  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2649 -: Август 19, 2010, 06:27:12 pm »
..като се върнала какво да види- брат ми се напишкал и наакал, баща ми изрязал дъното на гащите и панталонките заедно с акото и държи брат ми над печката да изсъхне!!..как може да му го роди това акъла ми кажи..

Малеее, баща ти е уникален случай наистина!  :rolf:

аз какво ти казвам.. ;D всички в нас сме със силни характери.. :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #2650 -: Август 19, 2010, 06:27:25 pm »
Да ви кажа и моят съпруг овен неможе да готви и не иска да се научи ако и да е чревоугодник-асц. телец.
Може да пече пържоли, вари яйца и царевица. От 2-3 месеца може и да прави кус-кус и препечени сандвичи с яйце и сирене. ;D
Докато бях в родилния дом с малкия, хранил е дъщеря ни със сухи супи, кремвирши и варена царевица. Идваше ми да го убия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2651 -: Август 19, 2010, 06:29:16 pm »
Израснала съм с родителите на майка ми. Дядо ми беше Овен. Иначе голям мозък си беше и много сръчен в ръцете, но тотален кулинарен инвалид.  ;D Голям чревоугодник, обичаше да си похапва, но сам едни яйца не можеше да изпържи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2652 -: Август 19, 2010, 06:29:42 pm »
Хубаво е, че живеем в такова време, в което общо взето почти всичко можеш да си го купиш "наготово" или почти готово и без кой знае какъв майсторлък да си го доприготвиш у дома или просто да го "доаранжираш".  
Но говорим си за с-eeк-сс, за какво готвене говорите?  ;D

ми айде де, кажи ти нещо по темата.. :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #2653 -: Август 19, 2010, 06:32:01 pm »
Това ме изумява!Съпругът ми е от тези мъже дето от огледлце и фиба сателит могат да сглобят, но едни картофи вари веднъж и 5 пъти ми звъня на работа. ;D ;D ;D ;D
Като отсъствам от града даяни на салами и хляб, че и децата мори.Даже не се сеща, че може да купи готова храна.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2654 -: Август 19, 2010, 06:32:31 pm »
Да ви кажа и моят съпруг овен неможе да готви и не иска да се научи ако и да е чревоугодник-асц. телец.
Може да пече пържоли, вари яйца и царевица. От 2-3 месеца може и да прави кус-кус и препечени сандвичи с яйце и сирене. ;D
Докато бях в родилния дом с малкия, хранил е дъщеря ни със сухи супи, кремвирши и варена царевица. Идваше ми да го убия.

Израснала съм с родителите на майка ми. Дядо ми беше Овен. Иначе голям мозък си беше и много сръчен в ръцете, но тотален кулинарен инвалид.  ;D Голям чревоугодник, обичаше да си похапва, но сам едни яйца не можеше да изпържи.

точно такива са!!всичките!! не знам какви аспекти трябва да има допълнително един мъж овен, за да има желание да се научи да готви..как един не видях досега да може и да иска да готви!!..иначе като се нареди трапезата и се сложат пържолите е блажен като някой светец..мисля, че просто много ги мързи и не искат да се учат, за да не ги хване някой да работят.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #2655 -: Август 19, 2010, 06:34:05 pm »
Това ме изумява!Съпругът ми е от тези мъже дето от огледлце и фиба сателит могат да сглобят, но едни картофи вари веднъж и 5 пъти ми звъня на работа. ;D ;D ;D ;D
Като отсъствам от града даяни на салами и хляб, че и децата мори.Даже не се сеща, че може да купи готова храна.

баща ми е много добър с колите, много им разбира..може да ги човърка до пълна изнемога..и други мъже овни съм забелязала, че са техничари и за коли умират..и само това е, друго няма..

*

Uran

• 6041
« Отговор #2656 -: Август 19, 2010, 06:34:50 pm »
Точно това ми дава като отговор. Ако се научил да готви щяла съм да се възползвам от тези му умения.Иначе не е мързелив що се отнася до друга домакинска работа.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2657 -: Август 19, 2010, 06:38:33 pm »

Момичета, момичета, в кой свят живеете? Всички мъже са еднакви....да не мислите, че моя готви???  :57:  Пече пържолки в неделя, риба на скарата...прави салатка....Това малко ли е? И като започнат да се прибират големите синове един по един да вечеря всеки в различно време....ставаш, сервираш....това е живота. Но пък и те ме глезят с други неща, а аз ги обгрижвам.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2658 -: Август 19, 2010, 06:39:09 pm »
Точно това ми дава като отговор. Ако се научил да готви щяла съм да се възползвам от тези му умения.Иначе не е мързелив що се отнася до друга домакинска работа.

е, а моят за никаква работа не може да го хване човек..направил е половината двор с цимент и си умира да изкара маркуча и да го мие..то и аз го обичам това в жегите боса и да си мокря краката.. ;D също обича и да пуши и да си викне някой от улицата за компания да играят шах и да му се прави на велик..специално си е направил маса с асма отгоре, с изглед към улицата, за да си кани гости, на които майка ми трябва да прави салати и мезета и да сервира, естествено..и тя откача, защото и цялата друга работа и е на ръцете.. ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2659 -: Август 19, 2010, 06:47:12 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:00:28 am от kris »