Цитат на: Aurora Borealis в Август 19, 2010, 09:19:12 pmсмокинята изглужда гнусно , за пъпеша с банана да не говорим За някои "гнусно", за други "еротично". Веднага си пролича силният Плутон и мръсното подсъзнание.
смокинята изглужда гнусно , за пъпеша с банана да не говорим
Цитат на: Vision в Август 19, 2010, 09:25:24 pmтоя мерк в опозиция дето го имаме ни е*ава ма*ката на разговорите.. Ако има опозиция тя е само по знак.
тоя мерк в опозиция дето го имаме ни е*ава ма*ката на разговорите..
За мен жената няма ли брада и мустаци не е жена.
Моя и неговия Мерк са в тригон . 19 градуса Скорпион.
имах някакво deja vu :lol:с тоя пъпеш, банана, зеления пъпеш и смокинята.....
Цитат на: Vision в Август 19, 2010, 09:41:15 pmда, на 168 градуса са ни мерковете, луните ни бяха в по- точна опозиция- 177 градуса..отвсякъде си ми в опозиция, непримирим като хайдутин, войвода на чета дори!! 168 не е опозиция за мен, виж за луните да, и ако има нещо по-скоро там го търси, мерка е само по знак(което пак не е малко).
да, на 168 градуса са ни мерковете, луните ни бяха в по- точна опозиция- 177 градуса..отвсякъде си ми в опозиция, непримирим като хайдутин, войвода на чета дори!!
Хубаво е, че си вярваш.
Кои са фактите "бясната скорпионска луна" :rolf:Или самата клиширана фраза я вземаш толкова на сериозно, че чак си повярва.
Виж опозиция по меркове имам с г-ца ж.л., но мисля, че луните ни бяха в тригон.
Не мога да разбера какво му е лошото да се забавлявам като вкарвам ирония в "емоцията" си. И мисля, че има разлика от това да приемаш нещо емоционално и от това да го приемаш навътре, и тя от небето до земята и обртно. В смисъл има разлика от емоционално до емоционално. А как да не се забавлява човек като ти все искаш да се вслушват в съветите ти, и се пръсваш от кеф да кажеш на някой "ей видя ли, така е като не ме слушаш" :96:Другото, което аз приемам съвети колкото и да съм опърничав, но това не си ти човека. Имаш СЛВ на мястото на моя Ок. имаш Марс около него - ок, но аз също имам Марс там и в какво трябва да се вслушвам на този етап не разбирам. Щом не съм го усетил до сега, едва ли някога ще се усетя.
Ей това винаги ме е пръсвало! Ти си мислиш, че еди си какво, а то не е еди си какво е инак и от цялата работа разбираш ли става, така че оня си мислил, че е мислил, а то всъщност нищо не е измислил. Напълно ми е ясно, че се мъчиш да пускаш провокации, които обаче при мен не важат.(сега се връзвам нали :rolleyes:)
смяях.. (нали трябва да ти отговоря за да се връзва всичко, защото ще ми пишеш иначе на лични защо не ти говоря )