Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517080 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2700 -: Август 19, 2010, 10:56:57 pm »
Аз искам само да вметна , че луната която обсъждате не е свързана по никакъв начин с конкретика по отношение секс. Да тя е чувството ,емоцията ,прелюдията ...но дотам , а след там е Марс-активността , Нептун - размиването , Венера- фактическата любов и Плутон-секса....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2701 -: Август 19, 2010, 10:59:03 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:32:30 am от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2702 -: Август 19, 2010, 11:50:02 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:32:25 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2703 -: Август 20, 2010, 06:31:42 am »
смяях.. (нали трябва да ти отговоря за да се връзва всичко, защото ще ми пишеш иначе на лични защо не ти говоря ;D)

благодаря че ме подсети как двама човека с почти еднакви карти могат да са съвсем различни..  :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #2704 -: Август 20, 2010, 06:39:14 am »
смяях.. (нали трябва да ти отговоря за да се връзва всичко, защото ще ми пишеш иначе на лични защо не ти говоря ;D)

крис нали знаеш, че Луната отговаря инстинктивно....без да се усеща, че го прави....по този начин...

наистина не може да се усети..и той и всеки..как се нагнетява емоционално..но нищо де, то пък ако бяхме съвсем перфектни всички щеше да стане много сложно.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2705 -: Август 20, 2010, 06:40:51 am »
Аз искам само да вметна , че луната която обсъждате не е свързана по никакъв начин с конкретика по отношение секс. Да тя е чувството ,емоцията ,прелюдията ...но дотам , а след там е Марс-активността , Нептун - размиването , Венера- фактическата любов и Плутон-секса....

рядко се говори за секс в тази тема..предимно за храна и за емоции..ама те нещата са много навързани- ако си гладен и ядосан едва ли ще ти е до секс.. ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2706 -: Август 20, 2010, 09:06:45 am »
я кажете ...квадрата на марсовете в синастрията...някъде бях чела, че създавал привличане, но при изпълнението оставял хората не задоволени или просто са несъвместими(както понякога секса просто не се получава)..вярно ли е...или ако някъде другаде има хармоничен контакт ...дали нещата се променят...?

*

holanda

« Отговор #2707 -: Август 20, 2010, 10:01:08 am »
рядко се говори за секс в тази тема..предимно за храна и за емоции..ама те нещата са много навързани- ако си гладен и ядосан едва ли ще ти е до секс.. ;)

Ууу! СЕКС! /интересно,не обичам вкуса на банани,но ми харесва да ги гледам и беля/..и все пак,чудя се...защо сте толкова завоалирани,темата за секса предполага говорене за секс,разтягане на локуми,от които евентуално се пораждат реакции в някаква степен/чието начесване е винаги полезно :P/.Трябва и пикантен провокатор на тази тема, да пусне бомбата и да развълнува духовете..умното в случая е,че когато всеки изкаже позицията си по случая,а тя е твърде лична-след пиковия момент няма да се притеснява от откровенията си,защото винаги може да се защити с идеята,че натискът е бил твърде голям,а и на фона на останалите изблици-неговото бледнее  :rolleyes:.И така,темата ще се пълни с по-интересни неща от банани и нарове  ;D.Ама Крис е малко нежен и не моя да направи Бум-а,което по принцип е хубаво,де..

та..мисълта ми е,че такава тема предполага повече емоции,а сдържаността и едва долавящия се лек полъх на сексуалност не се котират  :96:   ;D

http://www.youtube.com/watch?v=9O2YRI4Nrs4http://www.youtube.com/watch?v=9O2YRI4Nrs4

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2708 -: Август 20, 2010, 03:08:48 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:48:28 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2709 -: Август 20, 2010, 08:07:49 pm »

Ууу! СЕКС! /интересно,не обичам вкуса на банани,но ми харесва да ги гледам и беля/..и все пак,чудя се...защо сте толкова завоалирани,темата за секса предполага говорене за секс,разтягане на локуми,от които евентуално се пораждат реакции в някаква степен/чието начесване е винаги полезно :P/.Трябва и пикантен провокатор на тази тема, да пусне бомбата и да развълнува духовете..умното в случая е,че когато всеки изкаже позицията си по случая,а тя е твърде лична-след пиковия момент няма да се притеснява от откровенията си,защото винаги може да се защити с идеята,че натискът е бил твърде голям,а и на фона на останалите изблици-неговото бледнее  :rolleyes:.И така,темата ще се пълни с по-интересни неща от банани и нарове  ;D.Ама Крис е малко нежен и не моя да направи Бум-а,което по принцип е хубаво,де..

та..мисълта ми е,че такава тема предполага повече емоции,а сдържаността и едва долавящия се лек полъх на сексуалност не се котират  :96:   ;D

http://www.youtube.com/watch?v=9O2YRI4Nrs4http://www.youtube.com/watch?v=9O2YRI4Nrs4

ние /жените/ през цялото време си говорим само за секс в тази тема и си се разбираме..това, че не ни разбираш си е твой проблем... ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2710 -: Август 22, 2010, 03:53:08 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:31:52 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2711 -: Август 22, 2010, 10:39:42 pm »

благодаря че ме подсети как двама човека с почти еднакви карти могат да са съвсем различни..  :lol:
В случая примера е неудачен, поради простия факт, че не си безпристрастна и еднакви карти наричаш, само по един и същ знак на Слънце и Меркурий, еднакъв Асцендент и застъпване по осите..  ;D

да, и аз мислех, че това е много, но се оказа, че е нищо..душата не се определя с тези неща, нито стойността и, може би от лунните възли..не казвам, че някоя от двете е нещо, а другата е нищо, а само че едната е за мен, а другата- не.. :blink: благодаря че ми помогна да го разбера..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2712 -: Август 22, 2010, 10:43:15 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:50:01 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2713 -: Август 22, 2010, 10:46:45 pm »
Душата.. пф душата ли е..

..повечето хора си нямат понятие що е това душевност.

душата е усещане..а може би и знака, в който е плутон е важен..нищо де, какво толкова.. :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2714 -: Август 22, 2010, 10:51:07 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:50:05 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2715 -: Август 22, 2010, 10:53:40 pm »
Толкова е, защото тя е всичко !

така е и вече го разбрах, и тя е строго индивидулна..загубата е завинаги, край..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2716 -: Август 22, 2010, 11:22:40 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:28:03 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2717 -: Август 22, 2010, 11:23:49 pm »
Не можеш да загубиш нещо, което никога не си притежавал.

глупости..ти не притежаваш и залеза, но като свърши го губиш..всичко е в очите на този, който гледа..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2718 -: Август 22, 2010, 11:28:01 pm »

« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:27:58 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2719 -: Август 22, 2010, 11:29:55 pm »
Мисълта ми беше, че не можеш да притежаваш нещо, което никога не си имал, както и не можеш да притеждаваш нещо, което по никакъв начин не можеш да го притежаваш, само можеш да се самозаблуждаваш(докато можеш), че някога си го притежавал. Понякога такива души си тръгват скоропостижно.

а моята мисъл беше, че можеш да изгубиш нещо, което не си притежавал, защото просто си е отишло..а ти си го съзерцавал..изгубил ли си го- да..твое ли е било- не..не бъди тесногръд..