Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516565 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорим си за секс
« Отговор #2760 -: Август 23, 2010, 11:18:23 pm »
Цитат
и аз бих те взела за Дева ако не знам какъв ти е знака на Слънцето и Асц

МС в Дева, но никакви планети няма там.
Уф, сещам се как преди десетина години на една от централните улици един откачен художник все задяваше минаващие моми... Та аз какъвто съм карък, веднъж са качвам в автобус за Златни пясъци и познай - оня луд сяда точно до мене... За 30-40 минути път направо ми се стъжни живота с тоя откачалник. Та, един от въпросите му беше дали съм зодия Дева, дали съм и девица.  Аз само седях, мълчах и се усмихвах като Мона Лиза. :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2761 -: Август 23, 2010, 11:22:10 pm »
Тая тема я виждам през мойта топка  ;D ;D като рекордьор с тоя съвпад на марс/венера , а после и в скорпион ....малииии добре ,че няма в близост и родилен дом ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #2762 -: Август 23, 2010, 11:22:40 pm »
  Оооо Лилавке, таз Венера - завалийката цял живот ще я отработваш, ма не мога да те успокоя че ще успееш. Щото аз още не съм успяла. Пък като гледам имаш и минорче със Слънцето и съвпадче с Плутон...кво да ти кажа. Ама поне емоции ще имаш и ще знаеш, че си живяла, щото сърцето трептяло и тупкало...

ама аз не искам емоции вече,искам да си имам един човечец и да си го гушкам вечно  :rolleyes:..да го стискам и цАлувам докато не му изскочат очните ябълки  ;D ;D

беше се появил някакъв в този форум,които ми каза,че много щяла да ми пати главата с Марса и Венерата  :-X

*

sunrain

• 6710
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #2764 -: Август 23, 2010, 11:26:23 pm »
Мен пък обикновено, ако се заинтересуват не се престрашават да правят предположения. Сякаш знаят предварително, че ще сбъркат  ;D Като им кажа следва отговор - хм, не си приличаш. Все едно имат накакви познания в астрологията и знаят на какво би трябвало да приличам  ;D ;D ;D

еии,честно,много ме кефи какви ги пишеш понякога..на моменти се фръцваш и изобщо не ти дреме.. ;D

и аз съм така  :P ама само с момците  ;D

*

holanda

« Отговор #2765 -: Август 23, 2010, 11:28:53 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php?action=profile;u=5607

Ааа, Джопелини, този.  ;D

ще летят джапанки по Jопелинито  ;D,ей сега да ми дойде..както съм си отработила Марса  ;D

*

holanda

« Отговор #2766 -: Август 23, 2010, 11:36:25 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php?action=profile;u=5607

Ааа, Джопелини, този.  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3576.msg76537.html#msg76537

ауу,колко лична информация съм дала..че и криминалните моменти не съм си спестила..ще поразтребя  ;D

*

holanda

« Отговор #2767 -: Август 24, 2010, 12:05:54 am »
МС в Дева, но никакви планети няма там.

това с художника беше много забавно..незнам как си се въздържала от проява,типична за слънчевия ти знак.Или си действала по асцендентски-чрез прикритост с цел заблуда на противника. :mellow:.

търсех в книгата откъсче за МЦ,което ми се стори малко странно,но знае ли се..идеята е,че човек се стреми да внушава в околните качества на знака,в които се намира МЦ.Един вид,най-силно се стремиш да изявиш Девишките си способи.А поведението и стремежите често влияят на излъчването т.е. ти като коректна,точна и порядъчна в някои сфери рефлектираш над възприятията на околните относно външния вид.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2768 -: Август 24, 2010, 04:44:57 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:54:16 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #2769 -: Август 25, 2010, 10:07:54 pm »

Те се стреляли, не се уцелили, след което започнали да се млатят с пушките  ;D :-[

мръсница  :P  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2770 -: Август 25, 2010, 10:10:50 pm »

Те се стреляли, не се уцелили, след което започнали да се млатят с пушките  ;D :-[

мръсница  :P  ;D

а, да си дойдем на темата.. ;D

Кристор си легна, можем да беснеем, че той само се чуди за какво си говорим и докато разбереее.... :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #2771 -: Август 25, 2010, 10:16:52 pm »

Кристор си легна, можем да беснеем, че той само се чуди за какво си говорим и докато разбереее.... :rolleyes:

така така..извеждай ме по женски,после на мен ще мрънка,че опрашвам тук таме и за него не остава  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2772 -: Август 25, 2010, 10:23:39 pm »
така така..извеждай ме по женски,после на мен ще мрънка,че опрашвам тук таме и за него не остава  ;D

твоя плутон в първи дом ли беше??..аз с моя обичам да пускам бомби в работата, като стане скучно следобяд, хората веднага живват и не се усеща как минава времето..някой мръсен виц или идейка и не можеш да ги познаеш- цъфтят и връзват.. ;D

днес помолих един колега, който отиваше за кафе, да ми вземе и на мен едно дълго, без захар и със студено мляко и той каза иронично- какво да е млякото /понеже му се сторих претенциозна/, отговорих- стига да не е мъжко, всякакво става..и от там се започна- с кърма може ли, ама няма кърмачки, а ако се смучат зърната на някоя некърмачка достатъчно дълго дали няма да се залъже природата и те така, 3 часа.. ;D

*

holanda

« Отговор #2773 -: Август 25, 2010, 10:32:54 pm »

твоя плутон в първи дом ли беше??
..така, 3 часа.. ;D

уж е на куспида 2-ри,но в някои сайтове ми остава в 1 дом,така че..не знам..но и аз си падам по секс-шегички.Един нескопосан глуповат типец би ме помислил за 'извратена'',след което ще се врътне демонстративно и ще си хване рейса за село,но по принцип така разпускам и не трябва да ми се връзвате много на ентусиазма  ;).

Твоя Плутон къде го,че не ми отстъпваш по секс-словоохотливост? :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2774 -: Август 25, 2010, 10:41:01 pm »
уж е на куспида 2-ри,но в някои сайтове ми остава в 1 дом,така че..не знам..но и аз си падам по секс-шегички.Един нескопосан глуповат типец би ме помислил за 'извратена'',след което ще се врътне демонстративно и ще си хване рейса за село,но по принцип така разпускам и не трябва да ми се връзвате много на ентусиазма  ;).

Твоя Плутон къде го,че не ми отстъпваш по секс-словоохотливост? :rolleyes:

моя е на края на дева, ама нали и мерка ми е в дева, та добре се кооперират двамцата..плутона понякога се опитва да манипулира чрез мерка, особено като попадне на някой близнашки марс му изпива мозъка..нали е в първи дом, обича да впечатлява..а и мерка не е за жалене, и той използва силата на плутона..симбиоза, паразитират си взаимно един от друг.. ;D
иначе съм скромна, нали по асц. съм девица.. :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #2775 -: Август 25, 2010, 10:43:58 pm »
УРА!
То няма тема , която да е толкова актуална ,хората го правят вие си дуднете!
Нищо против ,ама го правете тук! Стига вече всяка тема ч направихте ЕБАЛНЯ!
Админ , я им пусни васко потния , КАПРИЗНИЯ ,МИОДЖЕРАЛОБОМБО ЛИ БЕШЕ КЪф НАЛЪМ БЕШЕ ОНЯ... :angry: :angry: :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2776 -: Август 25, 2010, 10:45:35 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:02:51 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #2777 -: Август 25, 2010, 10:48:09 pm »

мислиш ли,че не го правим? За да дуднем,значи ни харесва,а ако ни харесва го правим.и какво лошо има в закачkите и непринудения хумор  :-\

извинявам се за 2-те си по-провокативни мнения в 'сериозната тема''

*

Vision

• 3523
« Отговор #2778 -: Август 25, 2010, 10:53:30 pm »
bе тя и мадона по асцендент е девица, ама "de отиде дево, уеко в уево"  ;D

да, и е лъв и не знам дали и луната не и беше в телец.. ;D на младини имах един период, в който се правех в главата на нея, навиване с ролки, яко топиране и боядисване на кичури с маркери..даже са ме гонили от училище заради този вид.. ;D ех, децаа..какво знаете вие за сладката тръпка на забраненият плод- да се промъкнеш в училище с дънки под престилката, навити до колената, за да не се виждат, да ти хвърлят от прозорците бяла якичка на тик-так копченца, за да я сложиш и да те пусне проверката..нищо не знаете.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2779 -: Август 25, 2010, 10:54:46 pm »

мислиш ли,че не го правим? За да дуднем,значи ни харесва,а ако ни харесва го правим.и какво лошо има в закачkите и непринудения хумор  :-\

извинявам се за 2-те си по-провокативни мнения в 'сериозната тема''

Защото тези който го правят ,не говорят1 Иначе ми звучи като шизоидна нимфомания! :angry: Просто си има място в което може да се говори за това и не смятам ,че в една толкова сериозна тема може да се вкара и тази , разбираш ли най-малко е цинично!