Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517416 Прегледи
*

holanda

Re:Говорим си за секс
« Отговор #2780 -: Август 25, 2010, 11:05:31 pm »

Защото тези който го правят ,не говорят1 Иначе ми звучи като шизоидна нимфомания! :angry: Просто си има място в което може да се говори за това и не смятам ,че в една толкова сериозна тема може да се вкара и тази , разбираш ли най-малко е цинично!

първо! Дали правиш секс и говориш за него е въпрос на личен темперамент ,избор или навик ако щеш.Ako не забелязваш,няма мое мнение ,където съм използвала груби,директни,неприлични или шокиращи изрази с цел разврат на астро-общността.Дори не знам на какво се 6a6ka6.

второ.Правиш забележка за неплътни пикантни шеги,а самата ти използваш цинизми.чудна работа.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2781 -: Август 25, 2010, 11:05:43 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:02:40 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2782 -: Август 25, 2010, 11:08:47 pm »
първо! Дали правиш секс и говориш за него е въпрос на личен темперамент ,избор или навик ако щеш.Ako не забелязваш,няма мое мнение ,където съм използвала груби,директни,неприлични или шокиращи изрази с цел разврат на астро-общността.Дори не знам на какво се 6a6ka6.

второ.Правиш забележка за неплътни пикантни шеги,а самата ти използваш цинизми.чудна работа.

нема смисъл да се 'абиш..не си ли забелязала двойният стандарт- за някои правилата са едни, за други са съвсем други..трай си и не дразни примадоните, че като отворят цяло гърло, пък недай си боже и да се организират по телефоните да не ти говоряят.. ;D
аз с тази практична философия само оцелявам в този клуб..и то отчасти.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2783 -: Август 25, 2010, 11:09:40 pm »

Защото тези който го правят ,не говорят1 Иначе ми звучи като шизоидна нимфомания! :angry: Просто си има място в което може да се говори за това и не смятам ,че в една толкова сериозна тема може да се вкара и тази , разбираш ли най-малко е цинично!

Това не те прави по-малко цинична-напротив! ;D
А за другото какво и как ползвам си е мое право и правя това ,което реша! Както и в настоящия момент! Просто съм директна , а не  скрита и потайна и това го намирам за трудно в живота ,но за предимство! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2784 -: Август 25, 2010, 11:11:04 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:02:36 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #2785 -: Август 25, 2010, 11:11:20 pm »

нема смисъл да се 'абиш..не си ли забелязала двойният стандарт- за някои правилата са едни, за други са съвсем други..трай си и не дразни примадоните, че като отворят цяло гърло, пък недай си боже и да се организират по телефоните да не ти говоряят.. ;D
аз с тази практична философия само оцелявам в този клуб..и то отчасти.. ;)

Вижън , нещо имаш да ми казваш ли? ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #2786 -: Август 25, 2010, 11:11:30 pm »
Не мерси, достатъчно са ми разказвали.  ;D

а секс правиш ли, или само говориш за него?? ;D :P :rolleyes:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2787 -: Август 25, 2010, 11:12:21 pm »
Вижън , нещо имаш да ми казваш ли? ;D ;D ;D ;D

каквото имах- го казах, по- ясно от това- накъде?? ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2788 -: Август 25, 2010, 11:13:32 pm »
пък недай си боже и да се организират по телефоните да не ти говоряят.. ;D

Ай, това направо звучи също като в детската градина.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2789 -: Август 25, 2010, 11:14:11 pm »
Искам да ви питам нещо свързано със секса ;D ,щото аз нещо не го разбирам и не знам даже какво е това ;D ;D ;D...
Какви аспекти и кои планети дават малък ,грозен и недобре оформен член? Айде и малко астрология в темата?!!! нещо против? ;) ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2790 -: Август 25, 2010, 11:14:21 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:02:13 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2791 -: Август 25, 2010, 11:14:25 pm »
Madona е с луна в Дева. Ама пак се отклонихме от темата. Бързо всички в говорилнята или отворете нова тема "аз споря, аз говоря, аз п*тки не паса..".   :96:

;D ;D

ти наклон на п*тката ли ми даваш сега!!!??? :29:

*

Nebesna

« Отговор #2792 -: Август 25, 2010, 11:15:27 pm »
Почна се.........

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2793 -: Август 25, 2010, 11:16:37 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:02:09 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2794 -: Август 25, 2010, 11:16:56 pm »
Ай, това направо звучи също като в детската градина.  ;D

инфантилно е, да..ама си е човещинка.. :rolleyes:
то не са само телефони, то са срещи на високо равнище..това не съм го видяла само тук..познай кога ще ме видиш мен на такова събитие..точно никога.. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2795 -: Август 25, 2010, 11:17:42 pm »
Какви аспекти и кои планети дават малък ,грозен и недобре оформен член? Айде и малко астрология в темата?!!! нещо против? ;) ;D

Оооо, да си додИм на думата!  :97:
От срамежливите съм, но все пак ще отговоря.  :-[ Ама по Джйотиш ще е, там съм чела, така че не ми се сърдете, моля.
Начи външните полови органи са по 7 дом в джйотиш картата. Предполагам, че по него се съди за размера и формата.  ;D
Вътрешните полови органи са по 8 дом, т.е. репродуктивните (яйчници, тръби и онова там при мъжете...).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #2796 -: Август 25, 2010, 11:18:19 pm »

Това не те прави по-малко цинична-напротив! ;D
А за другото какво и как ползвам си е мое право и правя това ,което реша! Както и в настоящия момент! Просто съм директна , а не  скрита и потайна и това го намирам за трудно в живота ,но за предимство! ;D

цинична изобщо не е най-подходящата дума,сама го осъзнаваш,но се опитваш да държиш позиция.

Директността изобщо не ми е проблем,но грубостите са.Аз като циник  ;D не си позволявам да говоря за еб***.Когато има проблем или недоволство,нещата винаги може да се кажат по нормален начин,без фойерверки.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2797 -: Август 25, 2010, 11:18:48 pm »
Що бе, ще си кротуваш дванадесетодомно ли ?  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2798 -: Август 25, 2010, 11:19:17 pm »
Налга се понякога.  :(
Ко да се прави, такъв е животът.  ;D

аз пък напоследък по обективни причини не правя и съм решила като скорпионите да сублимирам енергията и да стана мноо духовна, ама толкова духовна, че направо да съм невидима.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2799 -: Август 25, 2010, 11:20:12 pm »
Марайче, мъж с Раху в съвпад с Марс в 7 дом сигурно ще е с нещо огромно. А ако участва и Юпитер, лелее... ;D
Ама само предполагам, де...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.