Ти май ще го даваш воайорски?
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 02:54:52 amТи май ще го даваш воайорски?напротив,аз съм всепризнат ексхибиционист..ама астрала го достигам само при висока температура или Нептунови обреди ...тея батковци не се ли отзовават на нафлуидена покана? Евентуално? :rolleyes:
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 02:43:24 amКакво ще кажете за астралния секс Хелото си пада по хипнозите и каузалните тела.
Какво ще кажете за астралния секс
Първо искаш да скиваш, после искаш да скиват теб. Рестартирай и ще се оправиш
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 03:02:18 amПърво искаш да скиваш, после искаш да скиват теб. Рестартирай и ще се оправиш не ми е нужен рестарт,за да се оправя..пък батковците може да се правят на тежки и да не искат да се промотират.Аз пък няма да им правя евала,затова запитването ми е с достойнство :mellow:..нъл са специални,редно е да опипам почвата .Тук е момента да кажеш,че с тях няма почва и направо хуквам за питието..
Почвата е хард, трябват ти само един осми дом , малко нептун, малко Лилит, ей ти коктейл и си в матрицата
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 03:10:27 am Почвата е хард, трябват ти само един осми дом , малко нептун, малко Лилит, ей ти коктейл и си в матрицата Лилит ще ме извози,а за такова нещо може и да си направя 8 дом.Управителя му е в съвпад с Плутон,дано да стигне горивото ..за Нептун..освен да хвана Крис за...ръчичката и да ходим заедно
Нептун друг път. Как иска мършичката да ми използва Юпитера в 8-ми. Ама имам и Хирон там, а знака е Рак. Много мъка и болка шЪ знайш(няма да ти е арно на душЪтЪ), питай Синухе.
Цитат на: kris в Август 26, 2010, 03:19:39 amНептун друг път. Как иска мършичката да ми използва Юпитера в 8-ми. Ама имам и Хирон там, а знака е Рак. Много мъка и болка шЪ знайш(няма да ти е арно на душЪтЪ), питай Синухе. стига с тея,че не всички разбират вулгарния ни език и ще започнат да ни разтървават,па така ще ни секнат астралните захоjдания..
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 03:19:15 amхвани го отпред , за асцендента му Стрелец , Точно така, хвани го за стрелата. :57: Само дето тя е жило.
хвани го отпред , за асцендента му Стрелец ,
Къде да отида ? При Лилит 8-ми дом ? Инти, патенце ти май не си ми виждала картата.
Точно така, хвани го за стрелата. :57: Само дето тя е жило.
Гълъбче, ко стана с картата :lol: