Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517001 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорим си за секс
« Отговор #100 -: Ноември 01, 2009, 11:44:14 pm »
Е, да, иначе могат да се разгледат планетните интераспекти...

Хайде, ще се видим утре в тази тема, днес достатъчно вече е "набъбнала".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #101 -: Ноември 01, 2009, 11:52:58 pm »
Поздрав за новата тема

Газелооките, чиято нравстенност е грях
и винаги са знаменити,
с гърди игриви, с мамещи очи над тях,
с устни все полуразкрити,
с къдрици нежни, със саразмерност в речта,
де нито дума губят,
с крака великолепни и чаровни в любовта-
животни само да ги любят. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Ноември 02, 2009, 08:44:26 am »
Предлагам всеки да сподели, ако има желание, и за най-калпавия си любовник и астрологичните констлации в картата му.
Сигурно ще се учудите, но най-непохватният ми любовник бе и най-голямата ми любов. Егаси парадокса.  :-[
Ами не е парадокс. На друго ниво е била връзката.
бтв и аз имах такава, та затова знам за какво иде реч. В този смисъл, "най-калпавия" (за мен, защото за другите НЕ Е БИЛ такъв)- близнак.
Най-добрият любовник- съпругът ми:Слънце и Марс в овен, асц-телец, скорпион на върха на 8 дом ;).

*

Uran

• 6041
« Отговор #103 -: Ноември 02, 2009, 08:52:35 am »
Миа ,с този Сатурн дето е затиснал Венерата, не е ли имало нещо като игра на "строг господар"? ;) :-[

« Отговор #104 -: Ноември 02, 2009, 08:59:52 am »
Тук му е мястото.  ;D

С моят съвпад на Марс и Венера в Скорп до сега не съм била удолетворена от сексуалния ми живот .Имам връзка и за първи път в секса всичко е наред.Въпросния мъж има Венера в Скорп. Марс Везни точен съвпад с Плутон.

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #105 -: Ноември 02, 2009, 09:03:07 am »
Миа ,с този Сатурн дето е затиснал Венерата, не е ли имало нещо като игра на "строг господар"? ;) :-[

Да не ти обяснявам,как ми беше свил перките отвсякъде.Умиране имаше,отърване-не.По всички параграфи.Направо си бях намерила майстора.Не говоря само за секса...

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #106 -: Ноември 02, 2009, 09:16:27 am »

И все пак, с този Уран в 7-ми дом...

Някой ще сподели ли дали е имал връзка с човек с Уран в 7-ми дом или дали познава подобни хора и да разкаже от личен опит за тях?

Себе си доколкото се познавам ,кажи какво те интересува по-точно за Уран в 7 дом :) Склонна съм да експериментирам ,но само с подходящ партньор . Например Водолей с Асц Скорпион .Всичко беше  секс и химия,но липсваха някои компоненти  ,необходими на Телеца да е изцяло щастлив  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #107 -: Ноември 02, 2009, 10:21:01 am »

Да не ти обяснявам,как ми беше свил перките отвсякъде.Умиране имаше,отърване-не.По всички параграфи.Направо си бях намерила майстора.Не говоря само за секса...
Слънцето и Марса му попадат в твоя 12 дом, чисто подсъзнателно си се чувствала не точно манипулирана, но направлявана, съветвана, менторство някакво е имало. Иначе тригона м/у неговото Слънце и твойта Луна е давал усещане за закрила.
Лъвската му Венера е доста претенциозна и е в квадрат с твоя Юпитер, който ти се явява един от управителите на емоционалния 5 дом.
Той би трябвало да си има харизма с тези Уран и Плутон на асц, а и Юпитер в 1 дом. Плутон в 12 дом според мен е доста манипулативен и хвърля тригони към стелиума ти в 11 дом (бтв този стелиум май там ти играе лоша шега).
« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 10:27:45 am от Uran »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #108 -: Ноември 02, 2009, 10:52:08 am »
Много точно,Уран!Чувствах се доста манипулирана,не само от него,но и от майка му.Бях притисната.Заради сина си,беше готова на всичко,само и само да запази връзката ни и постоянно ми даваше съвети и се месеше.Той беше страната,която обичаше повече.Доста ме глезеше и постоянно ме напътстваше за каквото и да е.Както си го описала-закриляше ме.Връзката продължи три години.
Само да добавя,че неговия час не е точен.Така,че планетите в кои домове попадат,няма как да ги определим.Само по моите.
Не разбрах,по принцип ли стелиума ми "играе лоша шега"или в случая и защо? :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #109 -: Ноември 02, 2009, 12:49:15 pm »
11 дом го дават като "ергенски", а ти там си имаш стълпотворение. Доколкото разбирам имаш сърдечни неволи и много е възможно част от тях да се дължат на тази констелация.
Като говорим за отношения и то любовни, важен е не само радикса, а и синастрии, композити.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #110 -: Ноември 02, 2009, 08:00:18 pm »
Най-добрият ми любовник е бил съпругът ми: Дева на върха на 8-ми дом не престава да се у

небесна, ако не ме лъже паметта ти беше споменала за значими преижявания  с партньор, с когото сте имали огледален съвад сатурн- марс
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Ноември 02, 2009, 08:08:44 pm »
Най-добрият ми любовник е бил съпругът ми: Дева на върха на 8-ми дом не престава да се у

небесна, ако не ме лъже паметта ти беше споменала за значими преижявания  с партньор, с когото сте имали огледален съвад сатурн- марс

За съжаление, обаче съвпадите бяха в куинсконс помежду си, а куинсконсите дават инат и всеки настоява на своето. Все се разминавахме във времето и всеки искаше нещата да стават, когато той е решил и точно по неговия начин. Този аспект изисква страшно много компромиси и от двете страни, липсва спонтанност във връзката. Представяш ли си, Марс затиснат от Сатурн? Не беше най-добрият ми любовник. Предпочитам нещата да стават спонтанно....Но връзката беше доста продължителна.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #112 -: Ноември 02, 2009, 08:54:31 pm »
хм, при мен са на около 60 гр в история, която ме интерува, но съпвдиет са много  на едно място

*

Миоджералвомбо

« Отговор #113 -: Ноември 02, 2009, 09:09:14 pm »
Каya, кажи какво точно искаш да ти кажа ,във връзка с възобновяване на сексуалната енергия.задаи конкретен въпрос.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #114 -: Ноември 02, 2009, 09:13:10 pm »
дай пример...аз нищо не разбирам от тантра така, че ти си  водещият :)

опитвам се да настроя темата ползотворно за всички ;)да има смисъл  ерудираното ти псисътвие ( тук поздавявам helo)

*

Миоджералвомбо

« Отговор #115 -: Ноември 02, 2009, 09:21:23 pm »
ето един пример:ако престанеш да се храниш с букви като пишеш из форума,сам сигурен ,че тази диета ще те направи сексуална фурия! ;D ;D това е шега,но ако можеш пиши по четливо

*

Миоджералвомбо

« Отговор #116 -: Ноември 02, 2009, 09:26:00 pm »
дай пример...аз нищо не разбирам от тантра така, че ти си  водещият :)

опитвам се да настроя темата ползотворно за всички ;)да има смисъл  ерудираното ти псисътвие ( тук поздавявам helo)
не знам нито от къде да започна ,нито кои какво го интересува .ако почна да дрънкам глупости  еи така да има да се каже нещо,това е чиста простотия.Затова ,аз мога да дам спонтанен отговор на спонтанен въпрос.не съм машина за глупости,така че ,които иска да пита

*

Helo

« Отговор #117 -: Ноември 02, 2009, 09:27:23 pm »

опитвам се да настроя темата ползотворно за всички ;)да има смисъл  ерудираното ти псисътвие ( тук поздавявам helo)

Не разбрах по какъв повод ме споменаваш!  8)

Е?

Намерила си удобно оправдание с мен!  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #118 -: Ноември 02, 2009, 09:28:25 pm »
Миоджералвомбо,би ли обяснил какво точно представлява тантрическия секс?С какво е по-различен от стандартния и с какво толкова надминава нестандартния,такъв какъвто го познаваме,че да го разграничим и от двата вида?

*

Миоджералвомбо

« Отговор #119 -: Ноември 02, 2009, 09:48:18 pm »
Здравеи Миа,благодаря за точния и съвсем на място въпрос.Първо ще посоча с две думи  разликата между тантриския   и стандартния секс и после между тантриския и нестандартния