Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515862 Прегледи
*

Helo

Re:Говорим си за секс
« Отговор #120 -: Ноември 02, 2009, 10:04:55 pm »
Здравеи Миа,благодаря за точния и съвсем на място въпрос.Първо ще посоча с две думи  разликата между тантриския   и стандартния секс и после между тантриския и нестандартния

;D ;D ;D

Каза той и запази мълчание!  ;D

*

Миоджералвомбо

« Отговор #121 -: Ноември 02, 2009, 10:05:19 pm »
В стандартния секс  се приемат стандартни параметри ,а именно:двоика мъж ,жена,пози -обикновени ,знаем ги всички,различните двоики,пробват различни разнообразия ,като фелацио ,и канилингус и разни други познати и не толкова познати,но описани в литературата експерименти.Можем да кажем ,че стандартниа секс е подмножество на тантрическиа секс,що се отнася до физическата страна.Секса на тантра може да включва пози с повече от двама участника и много по сложни за изпълнение пози,между участващите.До тук разликите за физическата страна.Разликите в останалите -емоционална ,умствена и душевна са огромни,за което ще отделия друг отговор после.
Защото мотивите на тантристите нямат нищо общо с тези на хората ,които срещаме по улицата ,когато става дума за секс

*

missKapriz

« Отговор #122 -: Ноември 02, 2009, 10:10:01 pm »
А какви са им мотивите ???Освен секс за удоволствие,секс за пари,секс за продължаване на рода...

*

Helo

« Отговор #123 -: Ноември 02, 2009, 10:11:50 pm »

Секса на тантра може да включва пози с повече от двама участника и много по сложни за изпълнение пози,между участващите.

А включва ли взаимодействие между участници от един и същ и пол и по-точно между такива от мъжки пол?

А какви са им мотивите ???Освен секс за удоволствие,секс за пари,секс за продължаване на рода...

И аз това щях да попитам.
« Последна редакция: Ноември 02, 2009, 10:15:54 pm от Helo »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #124 -: Ноември 02, 2009, 10:19:26 pm »
В стандартния секс  се приемат стандартни параметри ,а именно:двоика мъж ,жена,пози -обикновени ,знаем ги всички,различните двоики,пробват различни разнообразия ,като фелацио ,и канилингус и разни други познати и не толкова познати,но описани в литературата експерименти.Можем да кажем ,че стандартниа секс е подмножество на тантрическиа секс,що се отнася до физическата страна.Секса на тантра може да включва пози с повече от двама участника и много по сложни за изпълнение пози,между участващите.До тук разликите за физическата страна.Разликите в останалите -емоционална ,умствена и душевна са огромни,за което ще отделия друг отговор после.
Защото мотивите на тантристите нямат нищо общо с тези на хората ,които срещаме по улицата ,когато става дума за секс

Благодаря ти,Миоджералвомбо!Още от началото се разбира,че този вид секс няма нищо общо или има съвсем малко със стандартния.Това,че включва повече от двама партньори моментално го прехвърля към нестандартния.Всички сме чували за шведски тройки,групов секс и т.н.Кое е различното при тантрическия?Дотук нищо ново.По отношение на позите също не ми става ясно.Едва ли някой може да измисли нова поза.Всичко отдавна е изпробвано и дори увековечено в "Кама сутра".

*

Kaya

• 2893
« Отговор #125 -: Ноември 02, 2009, 10:20:21 pm »
Намерила си удобно оправдание с мен!  :P

ако ти доставя усоволствие ще те обидя (съвсем в темата е :P)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #126 -: Ноември 02, 2009, 10:30:12 pm »
Сега,Миа ,ще ти кажа каква е разликата между тантриския и нестандартния секс.
Ето какво липсва в тантриския, тъи като се смята за ненаучно от гледна точка на тантра./Защото тантра е науката на древните иоги любовници./Липсва секса между мъже.
Лисват садомазо изпълнениата.Липсват сексуални отношения с животни,трупове на хора,заниманиа с екстременти от какъвто и да е вид.Не се толерират също каквито и да са форми на насилие.
  има и някои прилики.Първата е ,че в няакои пози с повече от една жена  се допускат ласки помежду им  заедно с мъжа между тях.Втората е  ,че има определени дати и моменти,в които не се прави секс ,докато в други моменти се насърчава.Изклучително са
важни позициите на Луната.и климата.Също се използват разни продукти от естествен произход символично.С други думи има много нестандартни моменти ,които са сварзани с астрологичните влияниа,но се ползват символично.Това ,което казах за разликите между тантра секса и секса /стандартен или не/ ,това се отнася само до физическите аспекти ,техниките и изпълнениата.
 Но триабва да отбележа ,че това е само повърността ,Истината за тантра не е в секса,а в главите и сърцата на любовниците.Секса е само следствие и резултата на нещо ,което се случва в самите хора отвътре

*

Миоджералвомбо

« Отговор #127 -: Ноември 02, 2009, 10:34:22 pm »
Правилно казваш Миа,всичко е изказано и известно.Но това което е неизвестно е имено мотивите ,нагласите и краиния резултат,ще ти кажа сега за това,моля те да изчакаш докато пиша

*

Helo

« Отговор #128 -: Ноември 02, 2009, 10:35:58 pm »
Също се използват разни продукти от естествен произход символично.

???

Какви и как?

Цитат
С други думи има много нестандартни моменти ,които са сварзани с астрологичните влияниа,но се ползват символично.

Какви?

« Отговор #129 -: Ноември 02, 2009, 10:38:10 pm »
Аз предлагам направо да качиш снимки, че с това мазане и галене не е е нещо, дето не сме виждали.  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #130 -: Ноември 02, 2009, 10:41:35 pm »
Аз предлагам направо да качиш снимки, че с това мазане и галене не е е нещо, дето не сме виждали.  :P

Подкрепям!  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Ноември 02, 2009, 10:44:22 pm »
Не дърпайте дявола за опашката, че ще вземе да пусне и снимков материал. После някой да не побегне като ощипана мома.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #132 -: Ноември 02, 2009, 10:44:26 pm »
Истината за тантра не е в секса,а в главите и сърцата на любовниците.Секса е само следствие и резултата на нещо ,което се случва в самите хора отвътре.

По това твое изречение стигам до извода,че тези хора,понеже се мислят и са,може би по-различни от останалите,преписват това си качество и на секса,който правят.Така ли е?С това си изказване леко ми уби романтиката.Аз очаквам да чуя доста странни неща,а нещо не си много убедителен.Все още...

PS:Извинявай малко избързах!Чакаме отговора ти.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #133 -: Ноември 02, 2009, 10:48:07 pm »
Ето какви са мотивите на тантра иога.Наи важното нещо е да се използва  живота ,да се изживее с максимална  наслада и ефект.Значи с максимално удоволствие.Но древните разбрали ,че не можеш да изпитваш максимално удоволтсвие от живота ,ако не си здрав.затова разработили системата на хатха иога,на физическите упражнени,коиато давала съвършено здраве и сили.Но когато някои станел такъв,за какво можел да става  освен за пример като здрав човек.За нищо друго.Не съществувало нищо друго и никаде,кадето иогата можел да изпитва екстаз.затова секса ,се превърнал във врата един вид .За иогата това било врата към рая ,а за обикновенните  хора секса ставал накрая всичко друго но не и раи.   

продалжавам сега....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #134 -: Ноември 02, 2009, 10:53:50 pm »
Ако ти стиска, дай да я разчепкаме.  :P

Лили,ти защо не каза нещо за синастрията?Сигурна съм,че има какво да добавиш,което ще е доста интересно. :)
След малко мисля да я сваля картата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Ноември 02, 2009, 10:58:11 pm »
Просто нямах време.
Имам доста ангажименти и у дома, и служебни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Миоджералвомбо

« Отговор #136 -: Ноември 02, 2009, 10:58:33 pm »
Миа,романтиката е за романтичните хора.Но следва да знаеш че тантра е духовна практика и наука и не става въпрос за търсене на удовоствие ,от което после ще теглиш.
Искам да разбереш правилно,аз говория за наука ,която ползва тялото на човека и примамваики го чрез сетивно удоволствие,в същтност накраиа самиа човек да стане по добър от всияка една гледна точка.
 Не става както иска хело /от вратата  за краката/Хората поради лично желание и похотливост мислят че тантра представлиява именно нещо точно за тях.Точно е обратното,а тантра може да съсипе похотливите и онези които имат много сърбежи/не жизирам никого/

продалжавам.....

*

Vision

• 3523
« Отговор #137 -: Ноември 02, 2009, 10:58:36 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:11:22 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Ноември 02, 2009, 11:01:15 pm »
Може да има проблем с клавитурата и си личи, че се мъчи да пише на българска фонетична.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Ноември 02, 2009, 11:03:07 pm »
Г-н Миоджералвомбо, допускате една съществена грешка по отношение на тантрическия секс. Целта в тантра секса не е да се постигне оргазъм, а обмен на енергии, без да се стига непременно до край. Отлагането на края, бавно и постепенно тласка движението на енергиите по спиралата нагоре. Оргазмът идва от само себе си и е по-силен, защото се случва едновременно в участващите страни. Не е важен броя на оргазмите, а дълбочината на отдаването. В синастрията, аспектът на тантрическият секс е Марс в тригон с Нептун. В ритуалите на тантра има огромна доза медитация.