Цитат на: Helo в Ноември 06, 2009, 02:14:44 amЦитат на: passaporte в Ноември 06, 2009, 02:13:36 amхело, ако пусна снимка ще влезеш в компютъра бе пилеа лилие направо ще умре от кеф.Айде де! Че не остана време.не остана време за каквохело, децата отдавна спят. ти какво още любопутствашне можеМ един секс да направим с кака Лилие.
Цитат на: passaporte в Ноември 06, 2009, 02:13:36 amхело, ако пусна снимка ще влезеш в компютъра бе пилеа лилие направо ще умре от кеф.Айде де! Че не остана време.
хело, ако пусна снимка ще влезеш в компютъра бе пилеа лилие направо ще умре от кеф.
аз не съм педофил.
Цитат на: Helo в Ноември 06, 2009, 02:23:04 amЦитат на: passaporte в Ноември 06, 2009, 02:22:10 amаз не съм педофил. Ти знаеш ли на колко години съм? 16 някъде
Цитат на: passaporte в Ноември 06, 2009, 02:22:10 amаз не съм педофил. Ти знаеш ли на колко години съм?
ашкулсун машалах.не вервам, не ти давам повече от 16
Но с моя Сатурн в 1-ви в опозиция на Венера, нищо чудно да се харесаме с някой доста по-възрастен.
мдааааам. добре си си. не се прави на по-дърта. Бъди себе си, сладка си.сега кажи на батко си, твоите прогнози. кака Лилие си легна, а ние двамката тука ще гукаме.
кака Лилие си легна, а ние двамката тука ще гукаме.
пак сам ли ме оставяте?? сам да се оправям, м?има цяла тема тука говорим уж за секс, аама аз сам като перко наумов
ти не ми се смей много много, да не дойда ся с роза в устата да се изкача до стаята ти.
пея фалшиво бе моме.
владея паркур изкуството.
ами имам венера в близнаци, ако не ти известно това не е шега работа. трябва да имам много жени, резервни вариатни.
Има кой да го отнася, жена ти... Виж, ако си решил да правиш Хело резервен вариант, да не ти излязат после през носа Марса и Сатурна й.
Лилие, ти си на първо място
после другите.