Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515396 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорим си за секс
« Отговор #300 -: Ноември 06, 2009, 07:02:37 pm »
Има, ама ми се струва, че градусите, които дават сексуални извращения не действат, поне доколкото мога да наблюдавам хората, които имат планети в такива градуси.

Ако се вярва на написаното в книжките, имам МС в градус на разврата - 7* Дева.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #301 -: Ноември 06, 2009, 07:05:03 pm »
МЦ ????
Странно мислех си че ще е нещо по Марс или Меркурий...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #302 -: Ноември 06, 2009, 07:08:50 pm »
Сексът не е по Меркурий, но говоренето за секс може и да е по Венера/Меркурий, правенето му обаче ще е по Венера/Марс. В тази връзка да ви подсетя, че създателката на тази тема има съвпад на Меркурий и Венера в 5 дом.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #303 -: Ноември 06, 2009, 07:11:32 pm »

правенето му обаче ще е по Венера/Марс.

Е, хайде кажи за правенето му при наличие на опозиция на Венера - Марс на трон.  ;D

Има ли много бой и секс според книгите?  ;D

Иначе е вярно това, че дава малко двойнствени чувства към партньора. Но не по моя вина.  8)
« Последна редакция: Ноември 06, 2009, 07:30:50 pm от Helo »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #304 -: Ноември 06, 2009, 07:31:41 pm »
Или пък за Марс и Венера, когато нямат аспекти по между си ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #305 -: Ноември 06, 2009, 07:40:41 pm »
Цитат
В тази връзка да ви подсетя, че създателката на тази тема има съвпад на Меркурий и Венера в 5 дом.  Засрамен
И МЦ в градус на разврата...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #306 -: Ноември 06, 2009, 07:46:40 pm »
Няма как правенето на секс да е по Венера и Марс. Според мен е само по Марс и аспектите му.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Nebesna

« Отговор #307 -: Ноември 06, 2009, 07:48:55 pm »
Не е лесно.......

Хи-хи-хи! Станахме две. Дай, Боже всекиму такъв тормоз! Чак сега го оценявам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #308 -: Ноември 06, 2009, 07:52:30 pm »
Убавинка ;D ;D ;D
То нали Марса, Слънцето и Плутона са ми в съвпад.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #309 -: Ноември 06, 2009, 07:54:11 pm »
Сексът не е по Меркурий, но говоренето за секс може и да е по Венера/Меркурий, правенето му обаче ще е по Венера/Марс. В тази връзка да ви подсетя, че създателката на тази тема има съвпад на Меркурий и Венера в 5 дом.  :-[
имах един леко шантав приятел с Меркурии и Луница в 5 дом,които незнам как,но успяваше да уговори гаджетата си за бърз прочит на ''24 часа'' по време на секс  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #310 -: Ноември 06, 2009, 08:00:22 pm »
 ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #311 -: Ноември 06, 2009, 10:03:16 pm »
Абе този Мерк в Скорпион съвсем си изгубих желанието да взимам отношение по темите тук. ;D
Добре аз имам Марс в Лъв в съвпад с Юпитер в Дева в пети дом.Освен това Марса ми е в квадратура с Уран в седми дом.Уранчо също в квадрат с Юпитер.Означава ли ,че само секс ми е в главата?! ;DОбожавам Марс в Овен, а ми се иска да опитам и друг Лъвски.Иначе съм била с Марс в Рак .Не мога да правя секс без чувства.Но сега съм в такъв период,че скоро току виж ме прибрали в манастира Шао Лин.... :P

*

Nebesna

« Отговор #312 -: Ноември 06, 2009, 10:46:22 pm »
Абе този Мерк в Скорпион съвсем си изгубих желанието да взимам отношение по темите тук. ;D
Добре аз имам Марс в Лъв в съвпад с Юпитер в Дева в пети дом.Освен това Марса ми е в квадратура с Уран в седми дом.Уранчо също в квадрат с Юпитер.Означава ли ,че само секс ми е в главата?! ;DОбожавам Марс в Овен, а ми се иска да опитам и друг Лъвски.Иначе съм била с Марс в Рак .Не мога да правя секс без чувства.Но сега съм в такъв период,че скоро току виж ме прибрали в манастира Шао Лин.... :P

Меркурий в Скорпион не обича повърхностните разговори. А между впрочем, темата за секса си е точно по Мерк в Скорпио.

« Отговор #313 -: Ноември 06, 2009, 10:50:45 pm »
шЪ видите кво шЪ стане като и Венера отиде в Скорпион.... ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #314 -: Ноември 06, 2009, 11:44:53 pm »
Passaporte няма ли да ме приспива тази вечер? Тъкмо облякох любимата си сатенена нощничка за специални случаи... лека ви нощ на всички.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #315 -: Ноември 07, 2009, 12:02:00 am »
Passaporte няма ли да ме приспива тази вечер? Тъкмо облякох любимата си сатенена нощничка за специални случаи... лека ви нощ на всички.  ;D

:P :P :P

А аз какво да облека спициално за днешния среднощен разговор, ако решим да проведем такъв?  ;D ;)

Пасапорте го няма да ни приспива бе Лилиии! Пък и сега не мога да го следя и да видя дали е тук, защото си е скрил активността.  >:( ;D

Дали тази вечер се е върнал при жена си?  ::)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #316 -: Ноември 07, 2009, 12:09:00 am »
 :-\
Лелееее, тук какви ги мъдрите. Аз с тоз грип дето ме ожули...  :'(

шЪ видите кво шЪ стане като и Венера отиде в Скорпион.... ;D

Какво ще стане?  ???
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #317 -: Ноември 07, 2009, 01:48:45 pm »
Има, ама ми се струва, че градусите, които дават сексуални извращения не действат, поне доколкото мога да наблюдавам хората, които имат планети в такива градуси.

Ако се вярва на написаното в книжките, имам МС в градус на разврата - 7* Дева.  ;D

Ха ! Луната ми е точно там  ! Браво на мен !  Ами ще трябва  да я разпусна в действие тогава !  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #318 -: Ноември 07, 2009, 01:51:04 pm »

Ако се вярва на написаното в книжките, имам МС в градус на разврата - 7* Дева.  ;D

Ха ! Луната ми е точно там  ! Браво на мен !  Ами ще трябва  да я разпусна в действие тогава !  ;D

Я да видим сега дали действат тези градуси на разврата. Кажи, ти извратена ли си в секса?  ::)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #319 -: Ноември 07, 2009, 01:53:56 pm »

Ако се вярва на написаното в книжките, имам МС в градус на разврата - 7* Дева.  ;D

Ха ! Луната ми е точно там  ! Браво на мен !  Ами ще трябва  да я разпусна в действие тогава !  ;D

Я да видим сега дали действат тези градуси на разврата. Кажи, ти извратена ли си в секса?  ::)

Хм.... не бих казала. Зависи от гледната точка и от това на какво и на кого си попадала.   ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак