Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515382 Прегледи
*

Helo

Re:Говорим си за секс
« Отговор #320 -: Ноември 07, 2009, 01:56:07 pm »

Хм.... не бих казала. Зависи от гледната точка и от това на какво и на кого си попадала.   ;D

Знаех си, че тези градуси на разврата не действат! Не се потвърждават от страничните ми наблюдения върху хората, които ги имат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #321 -: Ноември 07, 2009, 02:02:04 pm »
Я да видим сега дали действат тези градуси на разврата. Кажи, ти извратена ли си в секса?  ::)

Нали знаеш, за някои ще е перверзия дори да го правят на светната лампа. Зависи от гледната точка де.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #322 -: Ноември 07, 2009, 02:06:29 pm »
Я да видим сега дали действат тези градуси на разврата. Кажи, ти извратена ли си в секса?  ::)

Нали знаеш, за някои ще е перверзия дори да го правят на светната лампа. Зависи от гледната точка де.  ;D

Нямам много инфо за тези градуси. Според вас кои планета в натала дават указания за разврат? Аз мисля, че са Венера и Уран.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #323 -: Ноември 07, 2009, 02:14:53 pm »

Нямам много инфо за тези градуси. Според вас кои планета в натала дават указания за разврат? Аз мисля, че са Венера и Уран.

А аз мисля, че ще да е Нептун.  ::)

А Уран наиситна ще даде отклонения от общоприетото и експериментиране.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #324 -: Ноември 07, 2009, 02:17:51 pm »
комбинациите ги дават:) понякога градусите оказват  влияние, но рядко съм виждала само  в градуси да е изразен "к**варлъка"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #325 -: Ноември 07, 2009, 02:29:06 pm »

А аз мисля, че ще да е Нептун.  ::)

А Уран наиситна ще даде отклонения от общоприетото и експериментиране.

Да, Нептун също, но той обикновено фантазира и не е склонен към действие.Нали разбираш, че  хората си представят и искат
чудеса в креватчето , но не им стиска да ги споделят, а още по-малко да ги  предприемат

*

Lillie

• 30532
« Отговор #326 -: Ноември 07, 2009, 02:29:57 pm »
А какво е "разврат", нека уточним първо.  :)
Да си си повече от един партньор, т.е. един-единствен партньор да не е в състояние да удовлетвори твоите сексуални, емоционални и прочие нужди?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #327 -: Ноември 07, 2009, 02:36:51 pm »
Интересно и противоречиво понятие . А може ли в крайна сметка един единствен човек да задоволява цял живот  всичките ни нужди?!?!? Аз не мисля така. Хората се променят и в зависимост от това на какъв етап са от емоционалното си и духовно развитие, привличат различни ситуации в живота си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Ноември 07, 2009, 02:41:26 pm »
А може ли в крайна сметка един единствен човек да задоволява цял живот  всичките ни нужди?!?!?

Там е въпросът, че това е трудно постижимо, особено ако Венера е акцентирана по някакъв начин в картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #329 -: Ноември 07, 2009, 02:46:32 pm »
 или обратното да не е "дезакцентирана" паднала и т.н.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #330 -: Ноември 07, 2009, 02:53:25 pm »
А може ли в крайна сметка един единствен човек да задоволява цял живот  всичките ни нужди?!?!?

Там е въпросът, че това е трудно постижимо, особено ако Венера е акцентирана по някакъв начин в картата.

А по какъв начин да е акцентирана ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #331 -: Ноември 07, 2009, 02:56:48 pm »
Аз мисля че не е само Венерата, мисля че е комплексно. Някъде в астро, тонди имаше навремето много хубаво обяснение по въпроса ,което много ми допадна. Беше нещо от сорта на ,,Задоволяеми и незадоволяеми нужди и потребности при партньорите. '' като се разглеждат наталите поотделно, всичко, по домове, знаци, стихий.....и се сравняват нуждите и потребностите.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #332 -: Ноември 07, 2009, 03:07:08 pm »
Да, Венера е само част от пъзела, но когато е акцентирана, дава по-силно изразен стремеж човек да си угажда, което не важи само за секса разбира се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #333 -: Ноември 08, 2009, 02:31:51 pm »
Според вас кои планета в натала дават указания за разврат? Аз мисля, че са Венера и Уран.

Не винаги, зависи също от знака и аспектите на Марс, както и от целия хороскоп де.
Вярно е, че мажорен аспект между Венера и Уран може да даде по-нестандартен подход към любовта и отношенията, но съм срещала жени с такъв твърд аспект, които са традиционалистки в секса. Разбира се, всичко зависи от възпитанието, от отношението към междуполовите връзки и роли, което са възприели в семейството. Много са факторите, които оказват влияние. За жени с твърд аспект между Венера и Уран мога да кажа, че някои от тях са изключително капризни в любовта, затова се славят като трудни партньори, на които не може да се угоди... Докато наличието на такъв аспект в картата на мъж може да привлече някоя уранясала жена, а и общо взето дава тенденция отношенията да започват внезапно, да добиват неочакван развой и също толкова внезапно да прекъсват... Що се отнася до раздели, режат от раз, не страдат от излишни сантименти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #334 -: Ноември 08, 2009, 02:38:19 pm »
Преди време в друг клуб обсъждахме една "изгоряла' Венера в тригон към Уран и квадрат към Нептун,та беше единодушно посочена за класическа развратница... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #335 -: Ноември 08, 2009, 02:41:35 pm »
Венера в твърд аспект с Уран - "басма не цепя никому". Хе хе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #336 -: Ноември 08, 2009, 04:26:35 pm »
.
Не разбрах обаче какъв е проблемът с твоята карта - това, че още не си намерила "перфектния" любовник или не знаеш какъв тип мъж би ти паснал на тебе?  :)
И двете може би.А не съм на 20години  и не съм имала един или двама любовници.Мисля си ,че и проблема може да е при мен.Някакви задръжки имам,може би от Хирон в 8ми в квадрат с Марс или квадрата на Венера-Плутон.А иначе фантазиите в главата ми са...хм :-[  доста порочни .И нещо много бързо ми минава тръпката и ми се иска нещо ново с което очаквам да намеря по силни усещания.Това мисля ,че е от Квадрата на Марс-Уран.По принцип мисля ,че това е аспекта на преследвачите на силни усещания а при мен Марс е упр. на 8ми и вместо да скачам с парашут или с бънджи /това за бънджито ми е минавало през акъла/ми се ще силни усещания в секса.Да ми забучи главата от възбуда напр. :-[ :)Незнам...според вас какъв тип би ми паснал?   Накрая да взема да си пусна едно   Търси се... :) :) :) :) :) :) :)
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Vision

• 3523
« Отговор #337 -: Ноември 08, 2009, 04:39:21 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:27:40 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #338 -: Ноември 08, 2009, 04:48:56 pm »
Може би да се отдам изцяло без да се замислям,без да се притеснявам ,просто да не ми пука.Незнам дали Сатурн може да има връзка с това.Той е упр. на 5ти,съвпад ми е със Слънцето и квадрат с АС. ???
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

missKapriz

« Отговор #339 -: Ноември 08, 2009, 04:58:23 pm »
Цитат
Сатурн може да има връзка с това.Той е упр. на 5ти,съвпад ми е със Слънцето и квадрат с АС.
Това,което си написала може да даде задръжки в чисто емоционалното отдаване,а аз както и Вижън ще попитам къде усещаш тези задръжки-дали като някакви комплекси в чисто физически план,или морални са ти задръжките в секса,или пък не се разкриваш напълно емоционално,примерно поради страх ,че разкриеш ли се ще си уязвима?Аз по-скоро мисля,че са ти морални задръжките,изхождайки от написаното от теб за твоите фантазии.Аз имам задръжки относно разкриването на чувствата,от страх да не бъда приета за даденост и наранена.Глупаво е,но е факт!