passaporte , ти какво търсеше в гугъла, та попадна в този форум, казваш?
Цитат на: Lillie в Ноември 08, 2009, 09:56:47 pmСлаба ракия е кур... пардон, близнашката Венера , Марса е важен. марса ми е огнен лъв, а нийде не съм споменавал колко санта ми ене съм се перчил, просто ми прави впечетление, че не си говорите за манджи и плетки и ризи на мъжете си , какво да им сготвите и т.н. а разни тука махленски неща на мен ми е забавно да ви слушам, и да ви чета, готини сте маригадже, жена ми ако изглади ризата , вечерта я уважавам... така че извинявай ама си изпълнявам съпружеските задължения, ако тя си изпълни нехните ...
Слаба ракия е кур... пардон, близнашката Венера , Марса е важен.
малко ли източници на секс и порфнография има, че...
абе диди, жена ми като е рак само курабий в главата й, мъжо, баничка да ти сложа ли в торбичка, а искаш ли чорбичка в тазче за обяд. писна ми да ми мирише на пържени кюфтета и филийки.Аман с тез домошарни изпълненияискам си бар дамата., демек любовницата
писна ми да ми мирише на пържени кюфтета и филийки.Аман с тез домошарни изпълненияискам си бар дамата., демек любовницата
беше баровкася се превърнАла в лелкааз от 1 година й викам - лельо Роси, ела тука.она се хили - вика ми - кажи тошеама тъщата много ме дразни напоследък ...
На Луна в квадрат/опозиция с Венера може ли да се угоди?
ами аз го имам този квадрат ,ама и тяняма угодия , нито за мен, нито за неяиска по цял ден да съм й заврян под роклята.абе най-добре е една каишка да ме върже.пратих я при майка й малко сега, да й дойде акала в главатащото много ми изпили нервите