Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517547 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорим си за секс
« Отговор #540 -: Ноември 09, 2009, 05:43:48 am »
Къде да си вързан? Глей си лапетата тогава, а ние ще си лягаме.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #541 -: Ноември 09, 2009, 05:44:47 am »
не вий оставете, мойта глупачка може ли да го е направила нарочно
да го е оставила малкия тука, и аз да съм вързан цял ден?!?!!??!

то ще е голяма веселба, аз имам толкова много задачи за днес, че просто не се виждам със сина ми по адвокати и по инстанции.

естествено , как ще и изневериш с детето?! вързан си! това е мерк в съвпад със сатурн! ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #542 -: Ноември 09, 2009, 05:44:55 am »
Гуньо ли му викаш галено? На оня с хемороидите?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #543 -: Ноември 09, 2009, 05:45:56 am »
това е мерк в съвпад със сатурн! ::)

Всичко е пресметнато, калкулирано... нема мърдане, дарлинг!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #544 -: Ноември 09, 2009, 05:46:21 am »
Гуньо ли му викаш галено? На оня с хемороидите?  ;D

ми да , а той не спира да ми вика БЕБЕНЦЕ! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #545 -: Ноември 09, 2009, 05:48:59 am »
ше се побъркам
ей сега ще събудя майка ми, да идва спешно.
възможно ли е да няма градина днес?  >:(

ей голяма вързалка си е това
ама щото й изгоних, казах й да си ходи при майка й, и тя да ми отмъсти, гледайте сега ...
ей това жените не сте като хората.

КЪДЕ ходи детето на гадина? ако е в софия е сигурно! аз имам пет деца и съм отлично информирана....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #546 -: Ноември 09, 2009, 05:50:01 am »
Ау, това е да не спиш цяла нощ... глад като за пред края на света, направо ша са побъркам...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #547 -: Ноември 09, 2009, 05:52:36 am »
Ясна работата.
Мили дами, аз се отеглям
отивам да събуждам майка ми , лапето, да го къпя
ще го строя тука и майка ми да идва да се оправя
пак ще ви пиша
благодаря, много сте мили
обичкам ви
ще ви държа в течение на мойто битие и житие
 :-*

ПП детето ходи в перник на градина
тъща ми купи апартаментчето в перник и детето е тука
а ние с жена ми живеем в софия с другия ни син

в перник може и да не е така! но в софия съм сигурна....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #548 -: Ноември 09, 2009, 05:53:04 am »
Айде лека ви нощ, изключвам телефона и си лягам, че стана светло навън...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #549 -: Ноември 09, 2009, 05:53:41 am »
Ау, това е да не спиш цяла нощ... глад като за пред края на света, направо ша са побъркам...  :-X

на мен много пъти ми се е случвало :P , от сън спомени няма...

*

Марая

• 28287
« Отговор #550 -: Ноември 09, 2009, 05:59:13 am »
до скоро!лека и успешна седмица  :-* :) ;)

*

missKapriz

« Отговор #551 -: Ноември 09, 2009, 09:30:42 am »
Oooooх,край!Умрех от смех.Пасапорте,Пасапорте,голям колорит внесе тук.Искал да го изкъртят от секс ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Има тооолкова страстни девойки по улиците ;)Срещу заплащане ще падат дрехи и задръжки.Квото кажеш!Ама такава в къщи не си взимай,че много ортаци ще имаш ;D ;D ;D

Девойки,не ме линчувайте,ама и той си е прав донякъде.Малко или много човек трябва да се грижи за външността си.Щото освен хляб трябват и зрелища :PНе може една жена като роди и да се превърне в мърла...

*

Uran

• 6041
« Отговор #552 -: Ноември 09, 2009, 10:03:15 am »
Passaporte, кардинално решавай въпроса, че има иначе в следващите 10-ина години да правите малко цигански изпълнения- ту да се гоните, ту да се прибирате. Развеждайте се като хората, решете проблема с децата и издръжката ..и кой от къде е. Реанимиране на отношения, които са изчерпани само похабява най-хубавите години.
Като решиш този въпрос, ще му дойде и времето и на готения секс и на другите неща дето ги дириш.
п.п.Момичета, сега да не ме погнете с камъни и семейни ценности. ;D

« Отговор #553 -: Ноември 09, 2009, 10:12:17 am »
...като си спя спокойно и не съм раздирана от радини вълнения съм проспала един голям купон снощи та сега умирам от смях тук в работата  ;D ;D ;D
Лили имаш страхотно чувство за хумор!!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #554 -: Ноември 09, 2009, 10:18:58 am »
Аз ен му вярвам на пасапорте.....
Такива като него само мрънкат и нищо не правят....
А Луна в дева им трябва точно това което той има в къщи.
Това са основните му потребности.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #555 -: Ноември 09, 2009, 10:56:25 am »
става ми все по-любопитно , къде е това място ,че няма епидемия и работят градините?
Не по темата, ама, Марая, работят си градините в София, бе. Мойто чаве го метнАх сутринта и го взеха. Има много "суров филтър", разбирай, като ги проверяват за въшки, им пескат лампа върху главите  ;D. Вярно, че са само десетина дечица в групата, ама са си там.  :)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #556 -: Ноември 09, 2009, 11:40:36 am »

Ти си една от малкото, които пишат тук, които не са ме обвинявали в нищо, а си личи, че разсъждаваш върху хороскопа и то безпристрастно. Определено си една от най-безпристрастните по отношение на мен. Май ти имаш най-реален поглед върху нещата.
Само ти още не си ми се правила на много интересна.  ;D

Честно! Знаеш, че аз съм с Луна в Стрелец и обичам откровеностите и като ме ядосат, а може и без да ме ядосват, не се церемоня, а си казвам мнението. ;D

Хело, как може такова нещо.  ;D Айде кажи аз кога нещо лошо съм ти казала на теб!  :) Направо ти се обидих.  ::) От самото начало даже се държа много мило, защото ти вероятно успяваш да дразниш хората, но зависи как ще се погледне на нещата ... край мен има далеч по-неприятни хора и ти определено ме радваш на моменти.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #557 -: Ноември 09, 2009, 11:44:11 am »
Честно! Знаеш, че аз съм с Луна в Стрелец и обичам откровеностите и като ме ядосат, а може и без да ме ядосват, не се церемоня, а си казвам мнението. ;D

О, злато, ти си като бившия ми - Слънце в Телец, Луна в Стрелец... Да се вземеме ли с тебе, виж колко се разбираме, м?  ::)

Лили, няма ли ред тука, значи.  :P :P Знаеш ли колко отдавна я "пожелах" Хело-то, ама щом вашта е кармична, отстъпвам, няма да ви преча.  ;D 

*

Helo

« Отговор #558 -: Ноември 09, 2009, 12:57:16 pm »

Ти си една от малкото, които пишат тук, които не са ме обвинявали в нищо, а си личи, че разсъждаваш върху хороскопа и то безпристрастно. Определено си една от най-безпристрастните по отношение на мен. Май ти имаш най-реален поглед върху нещата.
Само ти още не си ми се правила на много интересна.  ;D

Хело, как може такова нещо.  ;D Айде кажи аз кога нещо лошо съм ти казала на теб!  :) Направо ти се обидих.  ::) От самото начало даже се държа много мило, защото ти вероятно успяваш да дразниш хората, но зависи как ще се погледне на нещата ... край мен има далеч по-неприятни хора и ти определено ме радваш на моменти.

Е, аз писах, че е една от малкото, които още не са се заяли с мен, а не, че е единствената. Знам, че ме харесваш, знам.  ::)

Лили, няма ли ред тука, значи.  :P :P Знаеш ли колко отдавна я "пожелах" Хело-то, ама щом вашта е кармична, отстъпвам, няма да ви преча.  ;D 

Знаех си - все казваш "сладките теленца това, теленцата онова", изпитваш странни чувства, знаех си.  :o :P :P

Ама връзката ми с Лили е кармична, това е!  ::)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #559 -: Ноември 09, 2009, 01:02:32 pm »
Ама аз отдавна ти го споделих това, то не е тайна. Ти просто не си забелязала.  :) Нали сте си малко пердета Телетата, нормално. :P