Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 517505 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорим си за секс
« Отговор #580 -: Ноември 09, 2009, 10:20:57 pm »
за мъжа близнак як секс означава да го направи три пъти- вътре, вънка, вътре....опс, четири пъти!! ---> :D

Верно ли?!?  :D
С Близнак не съм била, но щом казвате...  :-\ :-\ :-\

Ами като се има предвид колко енергия изхабяват в говорене,то за другото не остава  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #581 -: Ноември 09, 2009, 10:22:33 pm »

Хайде сега в сексуалната тема,аз да задам един сексуален въпрос за тези които знаят от личен опит обаче-да правиш секс с Близнак,не е ли като да правиш тройка?  ::) ;D

*

missKapriz

« Отговор #582 -: Ноември 09, 2009, 10:24:03 pm »
Цитат
да правиш секс с Близнак,не е ли като да правиш тройка?  Завърти очи Ухилен

Понякога даже и четворка,ако и Асц е Близнак.Питате ли ме мен горката...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #583 -: Ноември 09, 2009, 10:24:26 pm »
 ;D марс в лъв не е еднократен
и близнаците не знам да са :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #584 -: Ноември 09, 2009, 10:25:38 pm »
за мъжа близнак як секс означава да го направи три пъти- вътре, вънка, вътре....опс, четири пъти!! ---> :D

Верно ли?!?  :D

Ами като се има предвид колко енергия изхабяват в говорене,то за другото не остава  ;D

опс :-[ :-[, аз обичам да ми говорят по време на секс....малееее , ама последното ми гадже и той се казваше тошко , беше стрелец и по-млад от нашия ,та и не говореше , а бързаше!

гоше , я кажи кака как го правиш?бъбриш ли като си вънка-вътре ,вънка-вътре? ;D :-[ :-[ :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #585 -: Ноември 09, 2009, 10:26:26 pm »
Да споделят дамите, които са пробвали.
Дотук мога да кажа само за Венера Близнаци/Марс Телец. Определено е за предпочитане пред Венера Телец/Марс Близнаци. В първия случай се започва с флирт и сладки приказки като прелюдия за същинската част, във втория същинска част няма, ха ха, има само точене на лиги и после празни приказки.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #586 -: Ноември 09, 2009, 10:26:43 pm »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:25:09 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #587 -: Ноември 09, 2009, 10:28:06 pm »
странно е как не си била...

Още ми стоят в черния списък заедно с Везните.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #588 -: Ноември 09, 2009, 10:28:17 pm »

Понякога даже и четворка,ако и Асц е Близнак.Питате ли ме мен горката...

Бъркаш се-тогава  е тенис по двойки +съдията (5ма)  ;D

;D марс в лъв не е еднократен
и близнаците не знам да са :P

Сигурно е някакво изключение.В един друг форум бях чел ,че Царят минавал само по веднъж-и има логика  ::) А че са много страстни и пламенни-такива са,но тя огнената енергия най-бързо изгаря.Вероятно на повечето им трябва повече време да се възпламенят отново  :-\

*

Синухе

• 4978
« Отговор #589 -: Ноември 09, 2009, 10:30:42 pm »

Е стига си лъгала!Много добре помня,че веднъж в сайта спомена че си била с един много похотлив Везни,даже като го каза тогава му видя картата и каза че е със стелиум там-Плутон/Венера,май и Марс.Така че се сети кой е бил тоя,аз ли да се сещам  ;D ;D ;D

« Отговор #590 -: Ноември 09, 2009, 10:30:53 pm »
6 юни 1976 , 6 и 10 сутринта у софийско
Много 6 много нещо дявалът дреме в теб,а и с този лъвси марс ще запалиш форума!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #591 -: Ноември 09, 2009, 10:32:19 pm »
Да споделят дамите, които са пробвали.
Дотук мога да кажа само за Венера Близнаци/Марс Телец. Определено е за предпочитане пред Венера Телец/Марс Близнаци. В първия случай се започва с флирт и сладки приказки като прелюдия за същинската част, във втория същинска част няма, ха ха, има само точене на лиги и после празни приказки.  ;D ;D ;D

Колко си права не е истина,явно си е класика  :o Не го казвам от личен опит,но познавам близки с такива констелации и знам дори и за интимността им.

« Отговор #592 -: Ноември 09, 2009, 10:33:17 pm »

Е стига си лъгала!Много добре помня,че веднъж в сайта спомена че си била с един много похотлив Везни,даже като го каза тогава му видя картата и каза че е със стелиум там-Плутон/Венера,май и Марс.Така че се сети кой е бил тоя,аз ли да се сещам  ;D ;D ;D

Малее, и аз имам един такъв екземпляр  ;D. Тоя нЕма спирка  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #593 -: Ноември 09, 2009, 10:33:49 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D

бях при ванга преди години.дойде една жена и пита , кажи ми от кой съм бременна?ванга повдигна глава и смейки се попита:
а знаеш ли от кое зърно боб пърдиш маре?"

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #594 -: Ноември 09, 2009, 10:35:17 pm »

Не лъжа, гръм да ме удари, ако лъжа!  :-[
Оня похотливия Девичка беше с Луна в Телец... съвпад на Венера, Марс и Плутон във Везни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #595 -: Ноември 09, 2009, 10:35:39 pm »

Много 6 много нещо дявалът дреме в теб,а и с този лъвси марс ще запалиш форума!!!

И на мен 6тиците не ми направиха добро впечатление-там има силна материалност и потъване в удоволствията (сетивността),а че Пасапортето е АКТИВЕН ЧЛЕН точно сега, е записано от звездите-Марса в Лъв дето е мунданно го има той натално!  ;D Така че форума си взима от този Марс в суров вид,да види как се изразява не само горе на небцето (като се облизваме  :P )  ;)

Луната е в Лъв и ще ме извинявате-стана ми весело и се забавлявам просто  :)

*

Nebesna

« Отговор #596 -: Ноември 09, 2009, 10:36:24 pm »
О, Марс в Лъв е горд любовник. Никога няма да се изложи пред една дама. Бившето съпружество има Марс в Лъв - не можех да му насмогвам. Може да не спи, да не яде, ама без кекс не си ляга....Пропуснах да спомена, че Марс е ретро и неаспектиран, при това в 7-ми дом.

Той и Слави Трифонов има неаспектиран Марс, но е поставен в ергенския 11-ти дом, та си мисля, че е прав Годжи като казва: "мъжът и ръката интимно". А когато Марс е в 7-ми - тежко му и горко на партньора - трябва да е винаги готов.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #597 -: Ноември 09, 2009, 10:36:56 pm »
Не лъжа, гръм да ме удари, ако лъжа!  :-[
Оня похотливия Девичка беше с Луна в Телец... съвпад на Венера, Марс и Плутон във Везни.

Иииизвинявай!  :-[ Този е -езък,запомнил съм само планетите във Везни,явно започвам да се скапва Меркурия ми   :D

« Отговор #598 -: Ноември 09, 2009, 10:39:34 pm »
Хайде сега в сексуалната тема,аз да задам един сексуален въпрос за тези които знаят от личен опит обаче-да правиш секс с Близнак,не е ли като да правиш тройка?  ::) ;D
Аз съм била сдвама родени на тази дата с единия така и не стигна до секс отегчи ме с приказки,а другия роден точно на 6.06.1976 първоначално около един месец се бори с някакъв емоционален стрес от бившата му приятелка после се оказа пълно дърво и доста неща му куцаха в обноските и отношението към жените!Беше от типа мъже ще те нося на ръце докато се предадеш предадеш ли се те сменям!
Докато дишаш...надявай се!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #599 -: Ноември 09, 2009, 10:40:33 pm »
аз обичам да ми говорят по време на секс....

Бившия все ми казваше "млъкни бе, млъкнииии, не мога да се концентрирам".  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.