Цитат на: Kaya в Ноември 09, 2009, 10:46:16 pm зависи какво се търси в секса има нещо такова,че марс в лъв понякога е романтичен, като моряк така,ч е тия с ласките и романтиката на вас не са ви баш силатабих казала даже, че е като дървар, който сече секвоя с индианска брадвичка, но е луд и умора няма, блъска, блъска..може да те откаже от секса завинаги но все пак слънцето в близнаци е по- силно от марса в лъв, от там шматкавата история
зависи какво се търси в секса има нещо такова,че марс в лъв понякога е романтичен, като моряк така,ч е тия с ласките и романтиката на вас не са ви баш силата
Цитат на: missKapriz в Ноември 09, 2009, 11:04:39 pmПасапорте,ако се разведеш за любовницата си ли искаш да се ожениш.Тя ли ти е идеала за жена?като се разведа, няма да се женя повече, КРАЙможе да живея с някоя, но брак в никакъв случейтова е глупост голяма, живей си живота свиркай си, като ти писне, куфарите и при мама.
Пасапорте,ако се разведеш за любовницата си ли искаш да се ожениш.Тя ли ти е идеала за жена?
като ти писне, куфарите и при мама.
като се разведа, няма да се женя повече, КРАЙможе да живея с някоя, но брак в никакъв случейтова е глупост голяма, живей си живота свиркай си, като ти писне, куфарите и при мама.
Цитат на: marygadje в Ноември 09, 2009, 11:01:28 pmpassaporte тии нали щеше да приестанеш да се оплакваш!Спри се говорим си за секс!ЕЕЕ и аз мам луна в дева ама не съм такова мрънкало!Кажи нещо за любовницата тя изправя ли си косата?любовницата има фаца; хваща око, всеки път е с различна прическа.ти като има луна в дева, как ти се отрази саде сатутто.?Лилие ми каза, че трудна работа било садисато.при теб къде бяха промените?
passaporte тии нали щеше да приестанеш да се оплакваш!Спри се говорим си за секс!ЕЕЕ и аз мам луна в дева ама не съм такова мрънкало!Кажи нещо за любовницата тя изправя ли си косата?
Именно, акцентите не ги разбирам, Лилие каза, че ще става моята работа ; задава се нова любов на хоризонта...като казах - куфарите при мама, имах впредвид, дамата да си събира багажчето и при мама.аз от 16 годишен не живея при мама майка ми се прави на загрижена към мен, но аз много много не я базаря.
ЛУната ми е в дева.Не си падам по по-възрастни дами.Харесвам младо,
Цитат на: Марая в Ноември 09, 2009, 11:32:02 pmмама е аналитична,педантична ,подредена и прагматична жена.чистофяйница.такава ли е?
не съм й гледал картата.родена е на 3 юли 1955 г, Пловдив не знам в колко часа.
идея нямам какво ще рече кармична астрология.И като няма земя, това лошо ли е??аве проклетичка е, да ми е жива и здрава.
разведена е, да!баща ми ни е оставил като сме били малки с брат ми.http://video.libero.it/app/play?id=e2df3679a2c9a0a9dac9c996c7ce44dfето заповядай! http://www.vbox7.com/play:b8bb7578 още една моя любима.
каква любов завинаги??за какво говориш? извини ме, малко съм като неадекватен, ама то е от недоспиване.