Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 516072 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорим си за секс
« Отговор #640 -: Ноември 10, 2009, 12:11:39 am »
тоше,ето ти и още нещо -мое любимо ;)
http://vbox7.com/play:1144c50b

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #641 -: Ноември 10, 2009, 12:18:46 am »
come una storia importante davvero, solo un canto leggero :-)))
като една истински важна история , затова пея лежерно :-[ ,забравила съм го ,два месеца ми е нужна италия и пак скачам ;D ;D ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #642 -: Ноември 10, 2009, 12:31:12 am »
:D :-*

::)non capisco :-[ :-[
може и да не е точна граматиката , ама 44год. ,много граматики ,много езици ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #643 -: Ноември 10, 2009, 12:41:43 am »
Хе-хе-хе.
справяш се с италианския, горе доле, колкото да си изядеш боя, но карай  :-*
ун канто или канцоне /няма значение, все е песен/ леджеро
щом имаме УН/УНА следва съществително
Но хайде да не ставаме банални тука с ит. граматика, че ще ни изгонят :-X

да,прав си :-[ ,секса и превода не коренспондират! ;D ;D ;D ;D
щотоооо в темите за секса превода е излишен!
а някой не обичат да им се говори по време на секс ;D ;D ;D,за разлика от мен ;D ;D ;D
щом общуват телата и душите ,нека общува и мерка....тогава не е хаплив и груб ,би мотъл да бъде нежен ,романтичен....... :-[ :P
ха-ха-ха

*

Марая

• 28287
« Отговор #644 -: Ноември 10, 2009, 01:03:56 am »
Аве да те питам, имам едно маце впредвид
тя има луна в скорпион в 10 дом. Сега новолуниетоо съвпада с луната й.

Мисля си, да я взема на работа при мен, да я опозная, хем да е по-близо.
Това положение на луната добро ли е? Става ли за работа, или само да си я ... таковам?

това ,че има луна в скорпион не е за фалбЪ.в 10-ти дом сигурно ,често ще си сменя работата. следва да знаеш къде и асц и мц ,щом знаеш ,че луната и е в скорпио в 10-ти ;D.кажи,къде и е марса и слънцето , кажи и венерката къде се е настанила.....

*

UnaDonna

« Отговор #645 -: Ноември 10, 2009, 01:14:30 am »
Какво ще кажете за жена с Венера в Близнаци и Марс във Везни? Mъжете Близнаци са ми много интересни, остроумни и съм се забавлявала невероятно. Сексът е много енерги4ен, без излишни лиготии.То4но както на мен ми харесва. Дали заради тази Венера в Близнаци не знам, но гаджетата ми са били все Близнаци и Водолеи.
А Луната ми е в Телец  ???
Имала съм една връзка с мъж Риби, който ме обожаваше, но беше прекалено задушаващ. В секса се съобразяваше с мен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #646 -: Ноември 10, 2009, 01:16:07 am »
Ама верно са изтрити, данните ми и картите. Брех!
Данните са си мои, и аз си нося отговорност за тях. Но няма значение. Живи и здрави да са. Щом така са преценили.

Гледате какво става в ефира, цената на истината и кви ли не предавания сензационни. Аз тук си казах болката и те взеха , че ме изтриха.

Да я оставим нея, ще  я мисля, ама сега не ми е до нея.

:( :( :( и говорим за езотерика и духовност! :( :(
нищо ,което е написано веднъж ,не може да бъде изтрито!
изтриваме болката , но там остава пусто....и след време подсъзнанието първо сигнализира ,за опита от предишната болка! :)
но по-важно е да продължиш!
скорпиона не е за всеки ,а и съвпадите....тези енергий ,когато не ги усвояваме убиват първо душата ,после просмукват и тялото......

*

Марая

• 28287
« Отговор #647 -: Ноември 10, 2009, 01:35:40 am »
Знаеш ли, Марая... аз можех да не разкажа моята история. Но има едно НО...
виждам, че тука има много жени, млади жени както и на средна възраст.
Мислех си, че споделяйки моята история, бих провокирала размисли и страсти у жените. Какво правите и как го правите, какво искате, какво не искате, и да бъдете малко по-толерантни. Знаем, чували сме за женската солидарност. Но ние  мъжете не сме говеда, все пак във всяко стадо си има мърша. Но не можем да слагаме всички под общ знаманател.

Та това беше основната ми цел. И исках да го разгледате астрологично, да се убедите в моите думи. И затова поставих данните. Не съм търсил сензации или критики или похвали. Просто насочване на мисловния процес при вас жените. И мисля, че постигнах. Защото нито една дама не изкочи да ме изкритикува или смъмри. Е имаше една, но то било от луната ми в дева. А и на жена ми е там луната, така че молим молим....

мисля,че те разбрах :( ,и знам ,че е така.вярвам.аз съм стрелец и винаги вярвам.в мойта карта има много огън и той винаги ми е помагал ,има и земя ,която ме кара да стъпвам сигурно,има и вода -не са ми чужди емоцийте има и въздух-юпитер и СЛВ в близнаци.
винаги съм се опитвала да разбера другото мнение и винаги вярвам.дори тогава ,когато не виждам светлината ,аз знам ,че след часове ще бъде светло. "ако 15 дни от месеца са тъжни ,другите 15 са светли"-рашат нури и неговата книга ЧУЧУЛИГАТА.
това ,че споделяш е хубаво и за теб и за форума.споделената болка е по-лека , а опита на форума е урок по отношение не само на астррологията , а и на човечността.
всички допускаме грешки в живота си , но не всеки може да поеме отговорността да ги признае и да продължи.
ти имаш една грешка-компромиса , онзи ,който си направил преди време.но това е грешката на човека , и изпитанието за душата.нещо,което не те убива те прави по-силен.
имаш плутон на дсц-ранзитен.тук ще има катаклизми и проблеми.малко са хората ,които ще ти кажат нещата в прав текс.за каквато искаш ме мисли , аз нямам право да лъжа , особенно когато виждам и съм сигурна в нещата.ти съжителстваш с една жена ,към която не изпитваш нищо,дори и уважение.вероятно нито един от двама ви няма вина!това е трябвало да се случи ,това е кодирано да стане.решението си е твое :),силно казано-решението е взето в мига в който си поел първата глътка въздух.

*

Марая

• 28287
« Отговор #648 -: Ноември 10, 2009, 01:43:21 am »
Мислех си, че споделяйки моята история, бих провокирала размисли и страсти у жените.

;D ;D ;D- роси или тошко? ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #649 -: Ноември 10, 2009, 01:45:30 am »
Марая, такива истории като моята има бол, тук в България както и по света.
Но понеже форумът е астрологичен, реших да поднеса данните моите и на жена ми, за практиката.
От около месец -два влизам в този форум и съм чел доста. Срещал съм един милион данни, карти , картинки, снимки и какви ли не неща.
Мисля си, че не съм нарушил по никакъв начин правилата поставяйки данните ми. А и те са си мои, лично мои. Знам ли?

Извинявам се на модератора, ако по някакъв начин съм нарушил правилата на форума. :-\ ???

ще качиме пак , не се коси......
и не се обвинявай за грешките на другите! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #650 -: Ноември 10, 2009, 01:48:16 am »
Умирам за сън вече. Не гледам и не виждам какво пиша, дори не мисля.

:-* лека нощ , а аз тъгвам на път! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #651 -: Ноември 10, 2009, 01:54:20 am »
Умирам за сън вече. Не гледам и не виждам какво пиша, дори не мисля.

:-* лека нощ , а аз тъгвам на път! :)

Лека душицо.Благодаря за вниманието което ми отдели.
 :-* :(

20% е свободната воля ,употреби я! :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #652 -: Ноември 10, 2009, 11:19:53 am »
Пасапорте, ти си близнак, нали? На въздушните Слънца, не ни понася много земята и водата. Казвам го от личен опит. нямам земя в хороскопа си и имам само 1 планета в земен дом, но не изпитвам необходимост да си "набавям" липсващите ми елементи от партньорите. На въздушните ни импонират въздушни и огнени Слънца.
Имам  много близки наблюдения от връзки м/у мъж близнак- жена телец- мъка, мъж близнак- жена дева- още по-голяма мъка, мъж близнак- жена козирог- пак мъка, мъж везни -жена дева- мъка, мъж риби- жена близнаци пак хомот, жена везни- мъж дева- тя си ходеше все сексуално неудовлетворена ;).
В посочените двойки, въздушните знаци са изключително нещастни от съжителството си със земните и водни такива и са много грижовни по отношение на партньорите си, дори и след разделите :) :).
Все си мисля, че дори да се "оттървеш" от съпругата си пак ще се натресеш на същия тип жена.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #653 -: Ноември 10, 2009, 03:38:56 pm »
По темата (не на темата, а на Pasaporte, щото ме захапа, че пиша тука за градини и сополи  ;D) и без картите, аз да си кажа, че не бих останала в такава връзка. И естествено, че "ти си виновен" щото сте си изцяло в шаблона. "Родила му жената две деца, той мрънка, че не изглежда като на 18, гледа го като писано яйце, той сумти, че не е бар-дама, а бърше сополи и пържи кюфтета..." Кавичките са, за да подчертаят несъгласието ми с горното (щото напоследък не се изказвам много ясно, та да си кажа  :P). Няма аргументи, които биха ме накарали да се вкопчвам в такава връзка.
И освен това не мисля, че и дамата е щастлива в нея. Трупането на вещи при Раците все пак не може да замести липсата на нежност, стабилност и любов. Момичето ще се пробва да запълва тези липси с вещи и приятелки, до степен да се отврати и от едното, и от другото, и от децата, и от тебе, и от себе си. И докато сработва този механизъм може и физически да ви разболее. По-добре си хващайте пътя и си търсете късметя овреме, докато не сте повредили и децата. Според мен!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #654 -: Ноември 10, 2009, 03:44:25 pm »
А, между другото, един такъв въздухар след едно такова почти едногодишно мрънкане и заканване, накрая взе, че направи трето дете и се кротна съвсем до полата на жена си.  ;D

Везни е, все пак, не е Близнак. Не искаше горещ секс, а "романтика" и "happily ever after" и беше си втълпил да ги търси в ученическата си любов, ergo в мене, 15 години по-късно. Не знам мрънка ли още, не съм го чувала бая години оттогава.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #655 -: Ноември 10, 2009, 03:48:42 pm »
А, между другото, един такъв въздухар след едно такова почти едногодишно мрънкане и заканване, накрая взе, че направи трето дете и се кротна съвсем до полата на жена си.  ;D

Ако си чела по-напред в темата, нали това му казах да направи  ;D... майтап майтап, ама има и доза истина...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #656 -: Ноември 10, 2009, 03:52:12 pm »

Ако си чела по-напред в темата, нали това му казах да направи  ;D... майтап майтап, ама има и доза истина...  ;D

Хм, и той реши да го направи с тебе  ;D И четвърто предложи даже. Дащен на думи, не мое му се отрече

*

Lillie

• 30532
« Отговор #657 -: Ноември 10, 2009, 04:00:41 pm »
Ха, да не стане обаче цялата работа както се изказа Вижън за Близнаците... 1, 2, 3 и край на увертюрата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #658 -: Ноември 10, 2009, 04:06:50 pm »
Ха, да не стане обаче цялата работа както се изказа Вижън за Близнаците... 1, 2, 3 и край на увертюрата.  ;D
Не знам, с такива опит нямам  :-X Поназнайвам нещо от телешки и скорпионски марсове, но напоследък специализирам рибешки  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #659 -: Ноември 10, 2009, 08:13:49 pm »
"Родила му жената две деца, той мрънка, че не изглежда като на 18, гледа го като писано яйце, той сумти, че не е бар-дама, а бърше сополи и пържи кюфтета..."

Така е при много семейства, проста проява на незрелия ум.
Всеки мечтае за принц или принцеса, ама реалността е друга. Често става като този виц, с оня дето се влюбил в една и всеки ден викал ,,Принцесо, принцесо ...''
А след сватбата, се заоплаквал на приятеля си, че и тя до тоалетната ходела ...че и нейното ако миришело.....

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!