Starman Резюме : Джени така и не преживява смъртта на съпруга си, затова когато извънземна форма на живот решава да формира човекоподобното си тяло по негов образ и подобие, тя е много объркана , ако не и ужасена. Звездният човек има свои планове и кратки срокове за изпълнението им.
маце, за убиване си начи само един сийдър и той пуска по малко аванта. тегля го от 3 дни и съм на 40% а за капак и онази вечер сийдъра му спря нета явно щото спря за около 15 часа... то луда работа
:haha:ахаха, ше те уредим за тая година, споко .. двама сийдваме .. :rolf: инак, филмчето е старо, ама си заслужава отвсякъде .. само дет така и не разбрах за ко дойде тоя starman на земята, ама карай ..
аа, що така .. я рестартирай торент клиента, който ползваш ..
:haha: хахах, дърпаш здраво от акаша и само ни баламосваш тука .. се пак, ако нещо се скапе връзката, може по скайп да ти го пратя .. свиркай ако се наложи!
ПРиятно филмче с много добър актьорски състав :blink: The Lincoln Lawyer / Адвокатът с Линкълна (2011) [i]## Актьори : Матю Макконъхи, Мариса Томей, Райън Фелипе, Джон Легуизамо, Маргарита Левиева, Микаела Конлин, Лорънс Мейсън, Джош Лукас, Трейс Адкинс, Браян Кранстън, Уилям Мейси, Майкъл Пеня и други[/i]
Цитат на: Aurora Borealis в Юни 02, 2011, 04:16:02 amПРиятно филмче с много добър актьорски състав :blink: The Lincoln Lawyer / Адвокатът с Линкълна (2011) [i]## Актьори : Матю Макконъхи, Мариса Томей, Райън Фелипе, Джон Легуизамо, Маргарита Левиева, Микаела Конлин, Лорънс Мейсън, Джош Лукас, Трейс Адкинс, Браян Кранстън, Уилям Мейси, Майкъл Пеня и други[/i]за този ще чакам субтитри.. :lol:
изпратих ти ги по "вътрешната", че тука не мога.
Цитат на: Вещичка в Май 31, 2011, 01:20:42 amмаце, за убиване си начи само един сийдър и той пуска по малко аванта. тегля го от 3 дни и съм на 40% а за капак и онази вечер сийдъра му спря нета явно щото спря за около 15 часа... то луда работа aaa, извинете .. аз си мислех, че сийдвам ама сега като погледнах те половината ми торенти са блокирали .. :unsure: айди пуснах го, дърпааай бърже .. // а междувпрочем сийдвам тоя дето е от 2.87 GB . http://zamunda.net/details.php?id=214318&hit=1
току що се изтегли Стармен ама късата версия - от 1 и нещо гига. твоята Гали, не помръдваше от 0% ебаси, не съм броила дните ама бая се проточи това теглене