Здравей Гост

Вода,много вода......

• 12 Отговора
  • 7698 Прегледи
Вода,много вода......
« -: Ноември 02, 2009, 12:30:15 pm »
.....какво означава,вече една седмица не спирам да сънувам наводнения,всичко около мен е във вода.Тази нощ пак,морето беше влязло в града,интересното е,че водата,която сънувам не  е мътна,а чиста,синя и спокойна.Винаги,когато сънувам водата, ми се явява на сън  и човек с име Иван.Познавам го,мой познат, с когото не сме се виждали от 10 години.
 Вече става натрапчиво това с тази вода и името Иван, някакъв знак ли е ? Предупреждение? Не знам.Вие как мислите?

Re:Вода,много вода......
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2009, 10:14:31 pm »
Няма ли кой да ми отговори,днес пак сънувах същото  ???Какво се опитват да ми кажат тези сънища,сигурна съм,че не са случайни.

« Отговор #2 -: Ноември 05, 2009, 11:10:07 pm »
Може да сте били заедно с този човек в минали животи. Ако само вярвате и ако искате можете да ми пишете.

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Ноември 06, 2009, 05:50:59 am »
Линаре, понякога не обръщай внимание на името споменато в съня - то е само за концентрация на вниманието.

първо - водата е емоции и чувства и може да те заливат дадени емоции през деня и нощес да ги сънуваш.

второ - може и да сънуваш предстоящите наводнения през 2012... аз преди доста често сънувах как морето залива крайбрежието - преди да узная за изобщо нещо за 2012. сега вече много рядко, да не кажа почти никога не сънувам тези неща.

трето - човек и вода /една моя позната също имаше подобен сън наскоро само че човека бил със сребърна коса и извирала чиста вода от очите му и косата му и наводнявала навсякъде/ - мииии навлизаме в ерата на водолея бре - може и да е някакво послание към теб...

« Отговор #4 -: Ноември 06, 2009, 06:47:45 pm »
Може да сте били заедно с този човек в минали животи. Ако само вярвате и ако искате можете да ми пишете.
Не става въпрос за един и същи човек,онзи ден като сънувах пак водата,огромен басейн в които влизахме по едни стълби,видях познат човек,мъчех се да си спомня от къде го познавам и  се сетих мой съученик казва се Иван.
Интересното е че,винаги когато сънувам басейни,морета,океани  и т. н винаги присъства човек с име Иван,но не един и същ.Странна работа е това,понякога си мисля,да не би да става въпрос за Св.Иван Рилски и това да е някакво послание към мен,което не разчитам.

« Отговор #5 -: Ноември 06, 2009, 06:56:21 pm »
 Вещичка,благодаря ти за включването.Имам доста странни сънища от дете, от една случка,която преобърна живота ми.Сънувала съм отдавана наводения - страшни, как събарят къщи, толкова истински,че ги помня и до днес с подробности.
Но сега сънувам морета,океани,басейни със спокойна вода и неизменно присъствие на човек с името Иван,това ме плаши,защото мойте сънища винаги имат някакво послание, винаги нещо се случва,само не знам какво иска да ми се каже с това.
Емоционален човек съм така е ,имала съм и много напреганати моменти понякога,но сега не мисля,че е от това.Сега се сещам,че Плутон ми е стъпил в/у Меркурий да не би да има нещо общо с това,но пък сънищата са подваластни на Нептун, той спокойно си пътува през петият ми дом без да прави мажорни аспекти.Знам ли вече какво се случва...

*

veshti4ka

« Отговор #6 -: Ноември 06, 2009, 07:07:26 pm »
трябва да се научиш да разчиташ сънищата си самичка. при всеки човек е различно. моите сънища обикновено се тълкуват 1:1 и не е това, което е стандартното тълкуване по принцип. така, че силата е в теб - просто трябва да пожелаеш да я откриеш. наистина ми е адски трудно да се опитвам да тълкувам сънищата на непознати - непознати същности, непознати емоции, непознати нива - за всеки си е различно...
опитай се да стигнеш сама до дъното. медитирай по въпроса ако трябва или просто се остави на течението, а интуицията ти ще те цапардоса по челото когато му дойде времето  ;)

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Ноември 06, 2009, 09:27:22 pm »
Водата насън може да символизира подсъзнателно майчинство, да означава предсказания за раждане; ако става дума за течаща или бистра вода - ще имате дълъг, спокоен и щастлив живот.

« Отговор #8 -: Ноември 07, 2009, 08:56:21 am »
      Лина-ре, аз също сънувам много често вода.....Морета, басейни, океани, вадички, локви, фонтани, реки, езера - де все що ти дойде на ум за водата...Плувах ли, плувах между водорасли, газех, гледах, потъвах.......Най-смисленото тълкувание, което мога да там за теб - е че в момента просто си подвластна на емоции, повече от друг път. Но Вещичка, вярно казва, че отговора трябва да го търсиш в себе си...За себе си приех, че тези сънища са свързани с минал живот или смъртта ми...Че или съм се удавила в предишен живот или в този си живот ще свърша под водата...Не бива да приемаш моите думи насериозно, защото тук всичко е индивидуално. Водата носи информация и ти трябва да я потърсиш. Най-важното е да можеш да осмислиш чувствата, които ти остават след подобни сънища...Най-вероятно там се крие ключът към посланията на самите сънища.

*

Free Spirit

« Отговор #9 -: Ноември 07, 2009, 01:52:09 pm »
Сънищата имат различо значение и то е в зависимост от етничната група и раса, от месторождението, местоживеенето, много други фактори и най-вече от
душевното развитие на човека. За това не може да тълкуваме сънищата еднакво за всички. Но има някои универсални символи, които бихме могли да използваме като ориентири, както в предишните отговори по горе бе споменато, че водата е символ на чувствата и емоции за това е много вероятно когато някой сънува вода това да е пряко свързано с предстоящи събития свързани с емоциите. Което разбира се не винаги означава те да са приятни или не. От основно значение в случая е водата, дали е бистра или мътна.  Един такъв сън може да предупреждава от наближаващо събитие, което винаги може да се определи като неприятно, но даващо необходимият урок на личността или като приятно- награда последица от правилните постъпки на същата тази личност. В зависимост от напредъка на душата и най-вече с помощта на интуицията всеки сам за себе си, може да определи, вероятното значение на някой сън, използвайки общоприетите значения на символите. Един език, с който сме позабравили да си служим. Но той е по-древен от думите.

« Отговор #10 -: Ноември 15, 2009, 03:23:46 pm »
Не става въпрос за един и същи човек,онзи ден като сънувах пак водата,огромен басейн в които влизахме по едни стълби,видях познат човек,мъчех се да си спомня от къде го познавам и  се сетих мой съученик казва се Иван.
Интересното е че,винаги когато сънувам басейни,морета,океани  и т. н винаги присъства човек с име Иван,но не един и същ.Странна работа е това,понякога си мисля,да не би да става въпрос за Св.Иван Рилски и това да е някакво послание към мен,което не разчитам.
Както искаш може и да попитам за това моят духовен учител Иеова,щом се обръщаш към мен,непременно ще попитам,но само ако вярваш в превъплъщенията.

« Отговор #11 -: Ноември 16, 2009, 01:38:55 pm »
Както искаш може и да попитам за това моят духовен учител Иеова,щом се обръщаш към мен,непременно ще попитам,но само ако вярваш в превъплъщенията.
Вярвам.Знам,че тези сънища не са случайни и  искат нещо да ми кажат,трябва само да разбера какво.

« Отговор #12 -: Ноември 16, 2009, 05:24:01 pm »
Щом вярвате и ако поискате мога да попитам може да ми пишете на емайла ми,трябва ми твоето пълно име и неговото също така ако не е пълно твоето е достатъчно не с прякорите.