Цитат на: МиоджералвомбоII в Ноември 07, 2009, 10:33:52 pmМиоджералвобмо, тази снимка, на която си без брада отпреди колко години е? Поомощ...........Хело ти си цяло чудо на природата. Не знам дали Плутон ти е виновен, ама изби рибата. Аз на 33 години съм, такова ''сътворение'' не съм срещал.Имам усещаенето, че гледаш с лупата снимката на човека и си му изброила и бръчките. Съответно си изчела все що има за бръчки в гуглето и смяташ сега годините му.
Миоджералвобмо, тази снимка, на която си без брада отпреди колко години е?
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:27:16 pmМиоджералвомбо, вземи по-добре се съблечи отново! Не е нужно,аз и сега съм си съблечен в къщи
Миоджералвомбо, вземи по-добре се съблечи отново!
Цитат на: Миоджералвомбо в Ноември 07, 2009, 10:41:35 pmЦитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:27:16 pmМиоджералвомбо, вземи по-добре се съблечи отново! Не е нужно,аз и сега съм си съблечен в къщи Хеейййй, не предизвиквай потребителките!
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:46:18 pmЦитат на: Миоджералвомбо в Ноември 07, 2009, 10:41:35 pmЦитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:27:16 pmМиоджералвомбо, вземи по-добре се съблечи отново! Не е нужно,аз и сега съм си съблечен в къщи сигурно само по едно пищималче през кръста? горе долу така е ,както казваш.да ти покажа ли как е още сега?
Цитат на: Миоджералвомбо в Ноември 07, 2009, 10:41:35 pmЦитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:27:16 pmМиоджералвомбо, вземи по-добре се съблечи отново! Не е нужно,аз и сега съм си съблечен в къщи сигурно само по едно пищималче през кръста?
Но аз питам Аурора Бореалис ,така че ако тя настоява ще и покажа как се нося из къщи
Представяте ли си, ако някой покаже на Хело мъжки полов орган? Тя ще пощръклее..Хело, имаш ли кабелна ТВ? След 1 ч дават интересни филми с полова насоченост. батко ли да те учи???
Цитат на: Миоджералвомбо в Ноември 07, 2009, 10:57:22 pmНо аз питам Аурора Бореалис ,така че ако тя настоява ще и покажа как се нося из къщиА би ли ми казал защо питаш нея, а не мен? Я да налея масълце в огъня е да те питам, ако сега всички потребителки тук ти предложат да се занимаете с Тантра, ама се ревниви и няма да търпят да има и друга жена и затова трябва да избереш само една, ти коя би избрал за Тантра практики?
Ама ти верно тропаш с крак, докато не ти се отговори. Ако си ми една жена, има ядеш бой....
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:46:18 pmЦитат на: Миоджералвомбо в Ноември 07, 2009, 10:41:35 pmЦитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 10:27:16 pmМиоджералвомбо, вземи по-добре се съблечи отново! Не е нужно,аз и сега съм си съблечен в къщи сигурно само по едно пищималче през кръста? Ето кои подхвана темата за снимка из къщи ,затова и ми е необходимо неиното настояване за да кача снимката с игуаната,разбра ли хело? или да повторя пак?....
Хело, това е водолей - спазвай дистанция с него.
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 07, 2009, 11:31:47 pmХело, това е водолей - спазвай дистанция с него.Защо?
Защото го бомбандираш с въпроси.
То такива моми кат тебе кой ли търпи, м? задавала ли си си този въпрос?Ний мъжете не харесваме подвижни говорилни, пак съвет, по-малко говори когато искаш да впечетлиш някой момък. Бъди по-финна, деликатна в подхода, аз ли да те уча???Смени тактиката с Мио-то, и ще видиш как ще ти върже
трябва малко класа, трябва да се шлифоваш.да задаваш малко по-умни въпроси. Бъди дама!!!как да ти обясна бе девойче . по-деликатна , с меките ръкавици пипаш. бъди съблазнителна, предвизивателна , секси , но с класа. бъди бар дама,а не компютър дама. направи си косата иди в един бар, снимай се, и му прати снимката. Уф, кво ти обяснявам, ти си цяло чудо, не знам дали ще вдянеш.
Кои е наи- добрия астролог в Българската история?При правилен отовор ,ще ви пратя нещо важно.
А може ли някои от вас да ми отговори правилно на въпроса:Кои е наи- добрия астролог в Българската история?При правилен отовор ,ще ви пратя нещо важно.