Здравей Гост

Темата на Миоджералвомбо

• 245 Отговора
  • 49008 Прегледи
*

Revati

• *
  • 310
Re:Темата на Миоджералвомбо
« Отговор #140 -: Ноември 08, 2009, 03:25:14 pm »

Не, просто ми стана много интересно и искам да науча нещо.

Надявам се Миоджералвомбо да ми отговори.

Хело, смяташ ли, че Мио... е единствен източник на познания по темата, която те вълнува?

Това, което се разиграва тук и в още една-две съседни теми прилича силно на сцени от Анимал планет...  :o

Хаотично е, няма сериозни осведомления от ничия страна. Сеир!!!

Надявам се като всяко чудо да премине в срок...
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 03:30:21 pm от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Kaya

• 2893
« Отговор #141 -: Ноември 08, 2009, 03:58:36 pm »
Сеир!!!
разхвърча се перушина и точене на лиги, а   господина и на сериозно се взе, че почна и награди да дава :P пожелавам повече самоуважение и на двете страни
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #142 -: Ноември 08, 2009, 04:04:45 pm »
Приемете го от веселата страна-едва ли смятате сериозно,че хело сваля тук Мио и че има някакви мераци.оставете ги спокойно да си се наприказват-те нито обиждат някого,нито пък се натрапват ...който не му харесва просто не ги чете :)На мен Хелото ми е забавна :P А Мио е странен екземпляр,какъвто може да не срещна на живо никога,така че и той ми е забавен

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #143 -: Ноември 08, 2009, 05:02:59 pm »
Аз харесвам Хело също. Голям шемет, но приятна и възпитана.  :P
Просто изразих мнение. Снощи някои граници се попрескочиха.
Но нищо от горното не ми пречи разбира се. Старая се да ми е забавно и на мен. 
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Kaya

• 2893
« Отговор #144 -: Ноември 08, 2009, 05:10:06 pm »
  на мен ми печи- форумът е за хора с интереси към астрологията, но последните дни е "чат канал";
няма  конкретни потребители, с които да се занимавам, а конкретна тема:
тези, отношения, антитези, теории, истории и т.н- давайте повече конкретника към профила на форума
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #145 -: Ноември 08, 2009, 05:17:12 pm »
Кая,мисля че разбирам какво имаш предвид,но все пак това е само една тема.Има много други,където атмосферата е по-астро  ;)Хубавото на това да си във форум,е че не си длъжен да слушаш нещо,което те дразни.Няма лошо да има по-леки теми,стига по-сериозните да бъдат опазени от спам.
Аз пък например се дразня ужасно от правописни грешки,но гледам да не стигам до дребнавости,а да виждам "зад" тях,като приемам,че проблема е в клавиатурата ;) :)

*

Helo

« Отговор #146 -: Ноември 08, 2009, 08:19:21 pm »

Не ,Хело,не бих разказал повече за това по две причини.Първата е,че Христо,за когото написах мнението си не ми е искал пояснения.

Трябва ли точно Христо да ти иска пояснения? Не е ли достатъчно това, че аз поисках?

Ти може да си писал на Христо, но тъй като това е фоурм, т. е. обществено място, всички хора се включват в дискусиите.

Цитат
А втората е ,че ако дам поясненията ,за които ме  питаш,ще ги разбере цялата русенска област,а това може да създаде после проблем на хората от морално естество.Например да се налага да отворят още един два родилни дома.или да се обърне на оргия всичко за което са чули.
 Особено важи това с цяла сила за теб.Ако си много любопитна ,казал сам в статията ,а и друга съфорумка  ти го подметна,потърси други източници ,запознати с практичната тантра-да те светнат по въпроса . ;D ;D ;D ;D ;)

Боже! Това ли ти е мнението за мен?

Отивам да се метна в Дунава... О, чакай, аз май в момента съм далеч от него.  8)

« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 08:23:23 pm от Дзиранцихотастйе »

*

Helo

« Отговор #147 -: Ноември 08, 2009, 08:26:15 pm »
За това са виновни някои нахални досадници, които само спамят по темата и отказаха Миоджералвомбо от желанието му да отговаря. По вашите въпроси повече няма да вземам участие.

А кат не ви харесва някоя тема, не пишете в нея! Нямам нужда от мнението ви за това коя тема ви харесва и коя не. Това си е моята тема за обсъждане на Миоджералвомбо и дискутиране с него, а вие я оспамихте с глупостите си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Ноември 08, 2009, 08:42:30 pm »
Това си е моята тема за обсъждане на Миоджералвомбо и дискутиране с него, а вие я оспамихте с глупостите си.

Кайли, къде си бе душко?  :)
Беше права като се зачуди за розово таковото. Не ти ли прилича на нещо? :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #149 -: Ноември 08, 2009, 08:50:06 pm »
Това си е моята тема за обсъждане на Миоджералвомбо и дискутиране с него, а вие я оспамихте с глупостите си.

Кайли, къде си бе душко?  :)
Беше права като се зачуди за розово таковото. Не ти ли прилича на нещо? :-[

Е айде кажете коя е тази Роуз. Ще ме принудите да ходя да я търся, за да видя коя е тя. В кой форум беше - в dir.bg ли? Тя пише в раздела за астрология, така ли? Досега никога не съм писала в dir.bg, обаче ще отида там само, за да видя тази прословута потребителка. Да не вземе да ми хареса и започна да пиша и там.  :P

Как и е точният ник?

И това не е темата Говорилня, а темата за Миоджералвомбо.
« Последна редакция: Ноември 08, 2009, 08:54:58 pm от Дзиранцихотастйе »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #150 -: Ноември 08, 2009, 08:54:07 pm »
Хело,искам да ти кажа,че вече толкова много преекспонираш Мио,че започнах адски много да се дразня.Ако толкова много те вълнува,вземи си пиши с него на лични.В най-скоро време наистина ще престана да влизам тук по тази причина.>:(

*

Helo

« Отговор #151 -: Ноември 08, 2009, 08:57:47 pm »
Хело,искам да ти кажа,че вече толкова много преекспонираш Мио,че започнах адски много да се дразня.Ако толкова много те вълнува,вземи си пиши с него на лични.В най-скоро време наистина ще престана да влизам тук по тази причина.>:(

Дошла нашата в Темата на Миоджералвомбо, за да пита защо тук говорим за Миоджералвомбо. Логиката ти е желязна! Браво! Него го обсъждам само в тази тема. Това дали ще пишеш тук или не никак не ме вълнува. Никак даже! Като не ти харесва да четеш за него, ми просто не влизай в Темата на Миоджералвомбо. Пиши си в другите теми. Защо идваш в тази, за да казваш, че не ти харесва това, което обсъждаме тук.

На теб повече няма да ти пиша, освен ако не ме предизвикваш.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #152 -: Ноември 08, 2009, 09:01:05 pm »
Я отвори и другите теми и прочети да видиш за какво се пише в тях.Да започна ли да ги изброявам?!То не са хорари,не са снимки,не е говорилня...Вземи слез малко на земята,какво си се вкопчила толкова за човека.И на него май му писна от твоите въпроси и почти не влиза!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #153 -: Ноември 08, 2009, 09:07:41 pm »
Внимание " Кокошкарник "  - опасно за мъже !!!
Хвърчи перушина и ако сте много сладък , може да ви полепне   :P

;D  ;D  ;D

Естествени минерали и амулети

*

missKapriz

« Отговор #154 -: Ноември 08, 2009, 09:11:58 pm »
Ами като всеки се опитва да си налага вкусовете....Едни оревават форума с проблемите си,аз други нямат право според тях.Искат да налагат цензура ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #155 -: Ноември 08, 2009, 09:17:55 pm »
Да,едни оревават форума с проблемите си,другите дори и с на приятелките си.Ама хайде,пишете за Мио.Темата е тази тук.Точка по въпроса.Разбрахме се.

*

missKapriz

« Отговор #156 -: Ноември 08, 2009, 09:18:47 pm »
От Венера в Курваци ще да е тоз мерак...Ама по-полека да не се сецнеш ;)Че жена и любовница на теб разчитат ;D

« Отговор #157 -: Ноември 08, 2009, 09:37:00 pm »
аз ако изляза в отпуска 1 месец , ще ви оправя всичките до една.  ;D ;D ;D и ще се кротнете.

Да ме извинява админа и по-чувствителните между вас, колеги, но това ми напомня нещо, които се казва по подобен повод по македонските краища: "фали ме усто, оти ке серем у тебе!"  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #158 -: Ноември 08, 2009, 10:03:37 pm »
Ще ме принудите да ходя да я търся, за да видя коя е тя.

Ето я коя е  ;D:

Цитат
Пък като питаш да ти кажа...

Нито един свестен мъж няма да издържи дълго подобно кудкудякане. Дори в замяна на най-розовите такива места по теб. Ако пък се напъне (да издържи) до година най-много ще е безвъзвратно повреден...

Истинският мъж е наясно какво е това, между краката ти, и всеки опит да му го пробуташ за диаманта Кохинор, би го отблъснал бързо и далеч.

От друга страна света е пълен с тъповати, амбициозни индивиди, които много държат да блеснат с цената която са платили. Така че - спокойно - за всеки влак си има пътници. Само дето... не можеш да очакваш много от последната категория, нали знаеш...

Цитат от въпросния клуб.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Ноември 08, 2009, 10:10:50 pm »
Внимание " Кокошкарник "  - опасно за мъже !!!

На вас ви е простено, ама аз като го казах, на майтап уж, ме изкараха по-черна от самия дЕвол.  :-[

Цитат
Хвърчи перушина и ако сте много сладък , може да ви полепне   :P

Ще полепне по достойнството ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.