Здравей Гост

Темата на Миоджералвомбо

• 245 Отговора
  • 48942 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Темата на Миоджералвомбо
« Отговор #160 -: Ноември 09, 2009, 12:48:37 am »
мио , има тема лично творчество в която би могъл да пишеш стиховете! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #161 -: Ноември 09, 2009, 01:22:37 am »
Невзрачния човек ругае...

Древноиндийското петокнижие. Добро четиво.  :)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

sunrain

• 6710
« Отговор #162 -: Ноември 09, 2009, 12:50:39 pm »
Мио, язък за духовните практики ... голям кавалер си, няма що. То много те превъзнесоха нещо и ти съвсем се възгордя.  :-X
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #163 -: Ноември 09, 2009, 12:54:13 pm »
Мио, язък за духовните практики ... голям кавалер си, няма що. То много те превъзнесоха нещо и ти съвсем се възгордя.  :-X

Не бе, той просто реагира по Водолейски.  ;D ;) Нали писах, че имам опит в общуването с такива странни Водолеи. Имам дежа вю с него.  :P :P :P

*

veshti4ka

« Отговор #164 -: Ноември 09, 2009, 01:01:47 pm »

Не бе, той просто реагира по Водолейски.  ;D ;) Нали писах, че имам опит в общуването с такива странни Водолеи.

Хело, залагам си главата, че идея си нямаш какво казва господинът и какво се крие зад всяка негова дума  ;)  просто ти е невъзможно да го разбереш - дори и да имаш опит, това не значи, че имаш разбиране  :P

в тоя форум съм отчела 3 водолейски Мерка и тримата не ги разбираш изобщо и винаги погрешно отчиташ нещата  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #165 -: Ноември 09, 2009, 01:04:51 pm »
Хело, какво влагаш в разбирането си за "водолейски начин" на реагиране?
Пита те Слънце и Меркурий ( когото много си го харесвам тук) във водолей.
п.п. Няма заяждане, ако първосигнално си помислиш това. :) :)

*

veshti4ka

« Отговор #166 -: Ноември 09, 2009, 01:06:46 pm »

еййййййй И ТИ ЛИ БРУТЕ  си Мерк във водолей ;D  съжалявам, че съм те пропуснала  :-*  значи ставаме 4ма  ;D

*

Helo

« Отговор #167 -: Ноември 09, 2009, 01:10:00 pm »

в тоя форум съм отчела 3 водолейски Мерка и тримата не ги разбираш изобщо и винаги погрешно отчиташ нещата  ;D

Само един Меркурий не стига. Ти си шматка, то е ясно. Сигурно е от Нептуна ти в 1-ви дом дето ти дава толкова много илюзии.

:P

И кои са тея Меркурии във Водолей дето пишели тук, пък не ги разбирам?

*

Uran

• 6041
« Отговор #168 -: Ноември 09, 2009, 01:10:15 pm »

еййййййй И ТИ ЛИ БРУТЕ  си Мерк във водолей ;D  съжалявам, че съм те пропуснала  :-*  значи ставаме 4ма  ;D
И аз, и аз Цезаре ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #169 -: Ноември 09, 2009, 01:14:26 pm »
Хело, усещаш ли любовта, която ти изпращам  ;D 

аз съм шматка и се гордея с това, но ти с телешкия си Мерк си оставаш на поляната по презумпция  ;D   обаче само не можаф да фана кога аджеба се пльоснал Нептуна в 1я ми дом, че като гледам къде 2012 ще стане това  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #170 -: Ноември 09, 2009, 01:17:24 pm »
Хело, усещаш ли любовта, която ти изпращам  ;D  

аз съм шматка и се гордея с това, но ти с телешкия си Мерк си оставаш на поляната по презумпция  ;D   обаче само не можаф да фана кога аджеба се пльоснал Нептуна в 1я ми дом, че като гледам къде 2012 ще стане това  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Значи не си спомням добре, пък и никога не съм ти виждала хороскопа. Но все пак си Риби. Помня само, че имаше нещо и в хороскопа ти, освен постовете ти, което показваше разни илюзии.  ::)

Ти по-добре се подготвяй за края през 2012, че не остана много време. Да не вземеш да се удавиш при потопа, както си неподготвена.  ::)

*

veshti4ka

« Отговор #171 -: Ноември 09, 2009, 01:20:42 pm »
Помня само, че имаше нещо и в хороскопа ти, освен постовете ти, което показваше разни илюзии.  ::)

всичко е относително Хело, включително и илюзиите  ;)  но в моя хороскоп нема илюзии такива, каквито ти визираш, па и други. ти не разбра ли, че точно моя хороскоп не ти е дадено да можеш да го тълкуваш, защото го тълкуваш неправилно  ;D  всичко е в нивото, а ти не си на моето  8)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #172 -: Ноември 09, 2009, 01:27:53 pm »
Миоджералвомбо. Името ти не ме затруднява толкова, лесно мога и да го произнасям, забавно.  :)
Подписа ми няма общо, но дано си е свършил работата и си по-тактичен с дамите тук.

*

missKapriz

« Отговор #173 -: Ноември 09, 2009, 01:30:26 pm »
Цитат
тогава просто се налага
 да победиш врага с раздор
Разделяй и Владей....Изпитан метод,Мио

*

sunrain

• 6710
« Отговор #174 -: Ноември 09, 2009, 01:36:25 pm »
Миоджералвомбо, няма инструкции, но тогава мъжа наистина се издига в очите на всички, не само на дамите.  :)

Между другото с цитираните по-долу неща в зелено, ти съгласен ли си? МисКаприз добре го е перифразирала,  сблъсквала съм се с този май доста често прилаган метод и никак не го одобрявам....защо е нужно, кому? Аз съм за единение и богатство на цветовете.  :) Дори си мисля, че в основата на редица проблеми на българите по-специално стои това желание да дели, да пречи, да спъва другия, да владее върху нечий гръб и чужди усилия, вместо да подкрепя, да си знае мястото и дава всичко от себе си в името на една по-обща кауза.    

*

missKapriz

« Отговор #175 -: Ноември 09, 2009, 01:42:01 pm »
Цитат
Дори си мисля, че в основата на редица проблеми на българите по-специално стои това желание да дели, да пречи, да спъва другия, да владее върху нечий гръб и чужди усилия, вместо да подкрепя, да си знае мястото и дава всичко от себе си в името на една по-обща кауза.   
Бих добавила и това,че ние не признаваме постиженията на другите-богатите задължително са крадци,успелите-връзкари,щастливите-късметлии...И рядко някой търси вината в себе си първо.Колко по-лесно е да оклепаме някого и да го обвинявам за собствените си неволи!Вместо да се поучим от опита на по-добрите от нас,да им признаем постиженията и да се опитаме да постигнем  своя малък личен успех!
Иначе ,ако ни пита някой всички сме ангелчета с крилца  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Ноември 09, 2009, 01:47:03 pm »
Да, МисКаприз. Колко жалко.

*

Helo

« Отговор #177 -: Ноември 09, 2009, 01:54:19 pm »
Пак го ударихте на дървена философия!  >:(

Вие притежавате уникална карта, която повечето от нас не са виждали, а може и никога да не видят. Имахте досег с притежателя на картата и можехте да му задавате въпроси, докато му тълкувате картата, за да научите нещо повече за астрологията, за другите хора, за такива странни карти. Но вие не го напарвихте. Вместо това се правите на много интересни.

Можехте и да научите и други неща от него.

Глупачки!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Ноември 09, 2009, 02:07:50 pm »
Хело, ти ли си това с многоточието?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #179 -: Ноември 09, 2009, 02:10:05 pm »
Можехте и да научите и други неща от него.

Интересно ми е, Хело, ти какво научи от него. Въпросителните ти знаци по негов адрес и не само в тази тема сигурно надхвърлят няколкостотин? До какво знание достигна?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda