Здравей Гост

Темата на Миоджералвомбо

• 245 Отговора
  • 48949 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Темата на Миоджералвомбо
« Отговор #180 -: Ноември 09, 2009, 02:16:41 pm »
 по адрес на мерк във водолей, на уран на Ац, на силен уран  и водолейски стелиуми- има една обособяваща черта - утопиите им са твърде нерзбираеми за масите :P реовлюции се правят по уран, но сатурн слага правилата и по- непроменямеи и "дървени"  глави от водолейските  рядко съм виждала
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #181 -: Ноември 09, 2009, 02:28:08 pm »
Исках да общувам с него, ама вие ми попречитхе.

Оказа се, че дискусия тук не може да има. Той си тръгна. Като ви видя какви сте.

« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 02:34:45 pm от .... »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #182 -: Ноември 09, 2009, 02:35:46 pm »
Helo, ти мина всички граници. Каквото е да се е случило, то е благодарение на редовно пишещите в тази тема с по 5 звездички (сещай се за себе си).

П.С. Моля те да обърнеш внимание на факта, че не те наричам глупачка и никой досега не си е позволил да употребява епитети по твой адрес, за разлика от теб самата.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #183 -: Ноември 09, 2009, 02:53:48 pm »
Хело,  Миоджералвомбо си има ел. поща  и нищо и никой не те спира да си общуваш там с него. Моля те,  не обиждай. 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #184 -: Ноември 09, 2009, 03:05:00 pm »
Боже, каква драма.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #185 -: Ноември 09, 2009, 03:08:50 pm »
Исках да общувам с него, ама вие ми попречитхе.

Охх,  ;D ама пиле, ти се пробваш да танцуваш балет с кубинки. Не че не е възможно, но тогава публиката се облича като за чалга-парти, а не слага вечерна рокля с гол гръб като за Болшой  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #186 -: Ноември 09, 2009, 04:55:55 pm »
мио , има тема лично творчество в която би могъл да пишеш стиховете! :)
Неточно.Много по добре би било ,преди да правиш забележка да познаваш материята ,т.е. древната поезия.Вземи си поука от следващата си съфорумничка ,която се изказва съвсем правилно. ;D
 Ако публикувам лично творчество,разбира се ,че ще го сложа в посочения от теб раздел.
 Отварияи си очите друг път. ;D ;D ;D...и мисли повече,а ако не си сигурна -въздържаи се от коментари. >:(

точно там е мястото , където хората публикуват не само своето творчество , а и чуждото.защото и то е лично ;D ;D ;D за някого , ако не за теб!
а там където се цитира се слагат кавички , в противен случай е ГРОЗНО ПЛАГИАТСТВО!
по повод очите ми , много са отворени и ВИДЯХА , ЧЕ ЗАД ГОЛЕМИЯ КИЧ НЕ СТОЙ ДУХОВЕН ЧОВЕК , а дребен ПСЕВДОУЧИТЕЛ И ПОУЧИТЕЛ! ;D ;D
УСПЕШНО НЪТУВАНЕ ИЗ ВИРТУАЛА.
ХОРАТА ,КОИТО КРИЯТ ЛИЦАТА СИ ИМАТ ПРИЧИНА ЗА ТОВА! ;D :P
« Последна редакция: Ноември 09, 2009, 05:41:24 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Ноември 09, 2009, 05:07:03 pm »
Пак го ударихте на дървена философия!  >:(

Вие притежавате уникална карта, която повечето от нас не са виждали, а може и никога да не видят. Имахте досег с притежателя на картата и можехте да му задавате въпроси, докато му тълкувате картата, за да научите нещо повече за астрологията, за другите хора, за такива странни карти. Но вие не го напарвихте. Вместо това се правите на много интересни.

Можехте и да научите и други неща от него.

Глупачки!

СЛУШАЙ МИЛА МИ НЕОРИЕНТИРАНА СЪФОРУМНИЧКЕ! говориш за тантра ,мантра , астрология ,езотерика , а ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ ОТ НИЩО! хубавото е ,че провокираш мислене у другите , защото меркурий в телец много мисли и трудно мисли , а още по- трудно взема решения. аз не се обиждам от думите ти , просто се впечатлявам от дързостта ти да наречеш ГЛУПАЧКИХОРА ,КОИТО СА ТИ ПОМАГАЛИ ,СЪДЕЙСТВАЛИ И ОТДЕЛЯЛИ ВНИМАНИЕ. АЗ БЕЗПЛАТНИ СЪВЕТИ НЕ ДАВАМ , ЗАЩОТО ЗНАМ ,ЧЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ПЛАЩА , ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДУХОВНОТО ИЗРАСТВАНЕ! СПРИ С КВАЛИФИКАЦИЙТЕ И ЕПИТЕТИТЕ , ТРУПАШ КАРМА , А ТВОЙТА НЕ Е ОТ НАЙ-ЛЕКИТЕ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Ноември 09, 2009, 05:18:55 pm »
Цитат
Дори си мисля, че в основата на редица проблеми на българите по-специално стои това желание да дели, да пречи, да спъва другия, да владее върху нечий гръб и чужди усилия, вместо да подкрепя, да си знае мястото и дава всичко от себе си в името на една по-обща кауза.   
Бих добавила и това,че ние не признаваме постиженията на другите-богатите задължително са крадци,успелите-връзкари,щастливите-късметлии...И рядко някой търси вината в себе си първо.Колко по-лесно е да оклепаме някого и да го обвинявам за собствените си неволи!Вместо да се поучим от опита на по-добрите от нас,да им признаем постиженията и да се опитаме да постигнем  своя малък личен успех!
Иначе ,ако ни пита някой всички сме ангелчета с крилца  ;)

мис каприз , аз след тези думи искам само едно да добавя..... В съдене на другите не ни остава време за щастие и любов!

« Отговор #189 -: Ноември 09, 2009, 08:25:10 pm »
Аз споделям мнението на Марая, че духовността на Мио с дългото име беше твърде афиширана, за да е истинска. Но той ще напредне един ден. Казвам го без високомерие, просто се доверявам на здравото си чувство за реализъм и житейския си опит.

Все пак съжалявам, че си тръгна, ще ми липсва, защото беше различен, внасяше цвят тук (като цвете или като папагал) и в него имаше някаква енергия. Амин!

*

Марая

• 28287
« Отговор #190 -: Ноември 09, 2009, 08:35:13 pm »
Аз споделям мнението на Марая, че духовността на Мио с дългото име беше твърде афиширана, за да е истинска. Но той ще напредне един ден. Казвам го без високомерие, просто се доверявам на здравото си чувство за реализъм и житейския си опит.

духовността-това са простите неща , дори и зад дългото име се крие комплекс ,кич , индивидуалност в особенни размери. ;D

Все пак съжалявам, че си тръгна, ще ми липсва, защото беше различен, внасяше цвят тук (като цвете или като папагал) и в него имаше някаква енергия. Амин!

от тук си тръгват тези при които ЕГОЦЕНТРИЗМА ;D ;D ;D-ЗА КОЙТО ГОВОРИ лили , В ЕДНА ДРУГА ГЕМА В РАЗДЕЛ МИСТИКА е в повече..... ;) :)

духовността-това са простите неща , дори и зад дългото име се крие комплекс ,кич , индивидуалност в особенни размери. ;D

« Отговор #191 -: Ноември 09, 2009, 08:47:20 pm »

духовността-това са простите неща
[/quote]

Абсолютно! 100%!

Но всички ние си имаме нашите темпове на развитие. Той явно я търси, а който търси намира. Един ден ще я намери. Обаче дали да намериш духовността е целта и смисълът? Не мисля. Мисля, че тя сама те намира.

*

missKapriz

« Отговор #192 -: Ноември 09, 2009, 08:52:41 pm »
Цитат
духовността-това са простите неща , дори и зад дългото име се крие комплекс ,кич , индивидуалност в особенни размери. Ухилен

Марая,защо мислиш така??нека да дадем право на различните да бъдат различни :)Нали разликите дават цвят на сивотата и еднообразието.Ако един човек не пречи,нека си е индивидуалист.Мио не се натрапваше мисля,поне аз не съм го усетила така.Аз харесвам различните-винаги съм искала да имам мъжка"приятелка" гей-ама нямам ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #193 -: Ноември 09, 2009, 08:57:47 pm »
Но всички ние си имаме нашите темпове на развитие. Той явно я търси, а който търси намира. Един ден ще я намери. Обаче дали да намериш духовността е целта и смисълът? Не мисля. Мисля, че тя сама те намира.

да , точно така ,всички сме тук именно по едно и също време ,защото трябва да бъдем и защото това не зависи от нас....в търсенето не се знае какво ще намериш , не се знае дали ще го разпознаеш ,едно е сигурно опозицията на стелиума от 12-ти дом ;) ,търсене и търсене и търсене......
тя не идва при теб , ти я носиш ,но ключа към нея е в съзнанието ти или в подсъзнанието и ,ако го намериш тогава стигаш до колективното съзнание ,в което всъщност е и кодирана висшата дума духовност! :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Ноември 09, 2009, 09:03:57 pm »
от тук си тръгват тези при които.....

Не съм сигурна кои си тръгват и кои остават, но всеки има право да изрази мнение. Понякога се възползвам и от правото си да не го изразя.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Ноември 09, 2009, 09:09:15 pm »
Цитат
духовността-това са простите неща , дори и зад дългото име се крие комплекс ,кич , индивидуалност в особенни размери. Ухилен

Марая,защо мислиш така??нека да дадем право на различните да бъдат различни :)Нали разликите дават цвят на сивотата и еднообразието.Ако един човек не пречи,нека си е индивидуалист.Мио не се натрапваше мисля,поне аз не съм го усетила така.Аз харесвам различните-винаги съм искала да имам мъжка"приятелка" гей-ама нямам ;)

защото това е моето мнение и аз го изразявам , така както и ти твоето.за трети път в този форум казвам , че това ,че се различавам от теб ,него ,нея ,тях не само не ощетява ,но и обогатява!

а когато нещо се цитира се слагат кавички , защото иначе е плагиатство!

« Отговор #196 -: Ноември 09, 2009, 09:11:57 pm »

да , точно така ,всички сме тук именно по едно и също време ,защото трябва да бъдем и защото това не зависи от нас....в търсенето не се знае какво ще намериш , не се знае дали ще го разпознаеш ,едно е сигурно опозицията на стелиума от 12-ти дом ;) ,търсене и търсене и търсене......
тя не идва при теб , ти я носиш ,но ключа към нея е в съзнанието ти или в подсъзнанието и ,ако го намериш тогава стигаш до колективното съзнание ,в което всъщност е и кодирана висшата дума духовност! :)

Вероятно е точно така.

Знам само, че майка Тереза е отделяла много повече време да чисти подлоги отколкото да се отдава на йога практики и тантрически секс, а никой няма да отрече, че тя е едно от най-духовните същества на земята.

Та да го кажем просто - духовността идва в работата за другите. Може да е клише, но е вярно. Ако самоусъвършенстването е самоцел то е много далеч от духовността.

Аз имам северен лунен възел в Дева. На който е запознат с лунните възли,  ще му светне, че аз съм била един Мио с Дългото име в предишния си живот  ;D ;D .

*

Марая

• 28287
« Отговор #197 -: Ноември 09, 2009, 09:16:58 pm »
от тук си тръгват тези при които.....

Не съм сигурна кои си тръгват и кои остават, но всеки има право да изрази мнение. Понякога се възползвам и от правото си да не го изразя.  :)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3107.msg37776.html#msg37776-
това е специално за теб лили! има причина ,върни се в темата и прочети...... :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Ноември 09, 2009, 09:22:45 pm »
Та да го кажем просто - духовността идва в работата за другите. Може да е клише, но е вярно. Ако самоусъвършенстването е самоцел то е много далеч от духовността.

аз след тези думи :-X :).

а по въпроса с възела ;D ;D ;D , да след шести дом ;D ;D ;D и дева идва ред на духовността! :) :)
първо трябва да служиш на другите , без значение как....със знания ,с материални средства ,с разбиране ,с учене ,с преподаване ,с чиракуване  и с каквото се сетиш ,за да кажеш духовност! :)
много съм съм съгласна с думите ти! дали възела ти не съвпада с моя мц!

« Отговор #199 -: Ноември 09, 2009, 09:32:26 pm »
дали възела ти не съвпада с моя мц!

На 12 градуса в Дева е.