Здравей Гост

Темата на Миоджералвомбо

• 245 Отговора
  • 48948 Прегледи
Re:Темата на Миоджералвомбо
« Отговор #220 -: Ноември 09, 2009, 11:06:05 pm »
къде е Хело?дали ще види снимката?
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #221 -: Ноември 09, 2009, 11:13:18 pm »
Преди да ви покажа по разголена снимка ,както искате,

По-разголена от оная в пещерата ли?  ??? ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #222 -: Ноември 09, 2009, 11:21:53 pm »
браво не се чува но важното е да си го представим и как се вживяваш само!
Докато дишаш...надявай се!

*

missKapriz

« Отговор #223 -: Ноември 09, 2009, 11:23:04 pm »
Тази снимка сега ли я направи

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #224 -: Ноември 09, 2009, 11:24:08 pm »
леле,много вълна ,много нещс ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.
много материал!МОЖЕШ ,ако искаш да ни подариш по един чорапогащник! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #225 -: Ноември 09, 2009, 11:28:07 pm »
Боже, колко си пластичен!  :o Браво!

и лека нощ!  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Ноември 09, 2009, 11:29:59 pm »
изпращам снимката на една приятелка ,да си плаши близначките ;D ;D ;D ;D ;D.
не ми приличаш на паганини и това не е роял , а пиано.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #227 -: Ноември 09, 2009, 11:35:49 pm »
чао сега с един стих ,плагиатстван,знаете от къде.... ;D ;D ;D

Излитат птици,вятъра преварят,
    но ги настигне някаква беда.
 И рибите така лови рибарят
    изкусно сред бездънната вода.
 Какво,че някои радостен ще легне?
    Що значи глупост или просто ум?
 Капризната съдба ръка протегне
    и ние чезнем ден след ден без шум.

приятни занимания по астрология... ;D ;D ;D

лека,мека и розова ;D ;D ;D.
а астрологията май я занемарихме , виж ,че сме като в чат! :) ;)

*

veshti4ka

« Отговор #228 -: Ноември 10, 2009, 07:51:48 am »
абе четох четох четох, ама що се карате?  :o

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #229 -: Ноември 10, 2009, 08:13:00 am »
Сега пък и да се ощави човека  ???
 Някои / от "любимата зодия на форума" / харесваме натурални и естествени неща .Малко в повече и дребнаво ми идват такива забележки,сякаш всички мъже трябва да станат г.....

По останалото - no comment   :D

Тук е като навсякъде в реалния живот - всеки гледа да избута другарчето и да изпъкне той :)

*

missKapriz

« Отговор #230 -: Ноември 10, 2009, 08:23:07 am »
Цитат
[/quote Някои  / от "любимата зодия на форума" / харесваме натурални и естествени неща .Малко в повече и дребнаво ми идват такива забележки,сякаш всички мъже трябва да станат г.....]
А и не само от нея-въпрос на вкус,а за вкус нали не се спори ???

*

veshti4ka

« Отговор #231 -: Ноември 10, 2009, 08:30:35 am »
не мога да разбера едно нещо: защо не давате правото на другият да бъде себе си без да го съдите!?!?!  ???

в случая нарушавате третия Вселенски закон: Законът за допускането - Аз съм това, което съм, и позволявам на другите да бъдат това, което са! когато позволяваш на другите да бъдат това, което са, дори ако не приемат това което ти си, тогава ще бъдеш Допускащ . малко вероятно е обаче да постигнеш това състояние, докато не проумееш как привличаш нещата, които идват при теб.

да бе, човекът дори и да се "прави" на нещо дет на вас не ви харесва, ми че кво ви пука пък питам аз  ::)  на вас какво ви пречи това? всеки има пълното право да бъде различен и всеки има право да бъде тъп или умен колкото си пожелае - това е неговият избор!  голямо важно, че имал стелиум в 12 дом - ми има си човека, вие кво ся завиждате ли или не и щот не ви харесва плюете по него. и квооооооо? кво ще постигнете с това? вие си плюете, а той си го мести от единия крачол в другия  ;D  все му е тая  ;D  

защо толерантността тук е най-липсващото звено? на единия рибите му били криви, другия само гурута му се привиждат и много се пази да не стане такъв, третия пита като дете на 2 годинки - ми дааааа правилно това си е ваш проблем и ваш живот и вие сте такива каквито сте!!!  ако нещо ви дразни у другия просто го игнорирайте и така го отдалечавате от себе си, но трябва да го игнорирате с приемане иначе нищо не става. не смятам, че когато някой напише нещо, то е обидно за някой от съфорумците ни - просто различните хора го приемат различно и това е нормално...

моля Ви, бъдете хора и позволете и на другите да бъдат хора!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #232 -: Ноември 10, 2009, 09:02:14 am »

Разбира се.Всеки може да си прави каквото си иска и да си ходи както си иска.

На мен от чисто астрологична гл.точка ми е любопитно ,защо човек с Асц .Везни подхожда така грубо и настъпателно ,а не дипломатично както е в характеристиката на Везни.Имам близък такъв човек ,пак с Плутон в 1 дом / ако не се лъжа и при Хело беше така/ и подхода е подобен  :-\

*

missKapriz

« Отговор #233 -: Ноември 10, 2009, 09:12:39 am »
Цитат
На мен от чисто астрологична гл.точка ми е любопитно ,защо човек с Асц .Везни подхожда така грубо и настъпателно ,

Лина,кого имаш предвид

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #234 -: Ноември 10, 2009, 09:21:13 am »
...... или мерудията на сайта ,както прочетох преди малко някъде  ;D - Хело  ,разбира се :)

Май с теб двете си обикаляме из темите  ;)

*

missKapriz

« Отговор #235 -: Ноември 10, 2009, 09:28:22 am »
Помислих,че нещо не сме се разбрали,нали и аз съм с Асц Везни :P
Абе Хелото изобщо не е агресивна,незнам що така и се връзвате.Тя е безобидна и естествена.Може би ни чувства близки и за това си е позволила тази волност с "глупачките".Аз изобщо не и се обиждам :)Тук има толкова по-егоцентрични и самовлюбени хора...Но да не ставам адвокат на Хелото...Просто е отвратително как все някой е недоволен от някого тук!Жалко ще е ако заради този менторски тон на някои съфорумци и опитите има да налагат поведение,потребителите започнат да намаляват.Чукам на дърво :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #236 -: Ноември 10, 2009, 10:52:21 am »
И аз на "глупачка" не се обиждам. Какви са били мотивите на Хело и какво я е провокирало да се държи така не мисля да коментирам. Защо е била създадена тази тема, защо са били прехвърлени снимките на господина тук без да го питат него също няма да коментирам. Позволявайки си такава публичност, човек трябва да е подготвен за всякакви реакции, включително критика, неразбиране и нарушаване на личното му пространство. Няма да го съдя, че си е позволил показност във форум с непознати хора. Няма да го съдя откъде какво е преписал или цитирал.
Във форума е имало и по-неприятни моменти, които безучастно са се заобикаляли и замазвали.
Реагирам така, защото границите на етиката в този форум не винаги са спазвани. Това от своя страна коренно промени и отношението ми към водените тук дискусии - астрологични и неастрологични. Ако на някой отношението ми му изглежда несериозно, отговорът е прост - каквото повикало, такова се обадило. Да постваш в публичен форум картите на нищо неподозиращи хора, да им переш гащите, да ги представяш такива, каквито не са, да коментираш целите и живота им и т.н. според мен е доста по-неетично от това да се изтъкваш и да поучаваш. Нивото на всеки форум се определя от неговите потребители в крайна сметка. И ако форумът трябва да е махленска седянка, така да е!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #237 -: Ноември 10, 2009, 03:51:03 pm »
missKapriz ,на мен ми е любопитно защо се получава така ,не ,че съдя Хело ,даже напротив допада ми до някъде упоритостта и за някои неща.

Просто направих съпоставка с този много близък за мен човек,който като не стане на неговото винаги подхожда по този начин - скача и започва да напада , и защото при мен Везни са на Дсц и аз например всячески избягвам конфликти и подхождам дипломатично.  Чудя се тоя  Асц Овен къде и как го изразявам  ???

*

Diyana

• 2705
« Отговор #238 -: Ноември 10, 2009, 03:55:55 pm »
Ся, тая работа стана малко буря в чаша вода.
Видя се, че тантра-духовникът не си е отишъл, Хелото и тя се навърта и занича наоколо. Ко рачат, ще си пишат, ко не рачат - няма. Ай да им оставим темата на мира, пък квото сабя покаже, м!?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #239 -: Ноември 10, 2009, 07:56:02 pm »

Разбира се.Всеки може да си прави каквото си иска и да си ходи както си иска.

На мен от чисто астрологична гл.точка ми е любопитно ,защо човек с Асц .Везни подхожда така грубо и настъпателно ,а не дипломатично както е в характеристиката на Везни.Имам близък такъв човек ,пак с Плутон в 1 дом / ако не се лъжа и при Хело беше така/ и подхода е подобен  :-\

ми и аз съм така,с единствената разлика,че Плутона ми е на куспидата на 2 дом,но е в съвпад с Венерата ми(управител на слънцето и асцендента).Точно този Плутон дава по-сериозна настъпателност и убива някои от положителните качества на Везните/кроткото и деликатно везнишко сръгване отстъпва на непримиримия Плутонец в 1 дом.

аз лично се радвам на това положение,защото дава способност на Везните да изразят лидерските си качества....показват Кардинала в себе си ;)

.Затова и Хелото така е реагирала,в което няма нищо лошо.Въпросния Мио сам си го търсеше,мен ако питате ::) ::)