Здравей Гост

новолунието в скорпион

• 47 Отговора
  • 8447 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
новолунието в скорпион
« -: Ноември 10, 2009, 12:28:32 am »
предстои ни новолуние в скорпион на 16.11.
градуса е 24:34мин.
при мен ще бъде почти в/у асц.
при вас къде?какво очаквате?
нека ги проследим всички новолуния , не ,че ще напишем нова астрология ,но би било интересно дори и за статистика :) ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:новолунието в скорпион
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2009, 12:44:02 am »
При мен новолунието е в опозиция с фаталния ми меркурий в телец, както и в секстил с луната ми в дева. ;)
това следва да се наблюдавааааа....
въобще не ти е фатален мерка ,не си го вменявай!преди малко ти търсих картата ,но не я намерих :D. би ли я подбутнал по-напред в теманта за секса? ;Dда я погледна пак. ;) ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2009, 12:53:08 am »
Аве да те питам, имам едно маце впредвид
тя има луна в скорпион в 10 дом. Сега новолуниетоо съвпада с луната й.

Мисля си, да я взема на работа при мен, да я опозная, хем да е по-близо.
Това положение на луната добро ли е? Става ли за работа, или само да си я ... таковам?

това бързичко го изпрати в темата за секса!щото става дума за секс.не ми оспамвай темата :(

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2009, 07:38:44 am »
На К8 ,не прави никакви точни аспекти - да чакам секс или пари  от някой или пак ще се трансформирам 8)

*

Skarlet

« Отговор #4 -: Ноември 10, 2009, 08:08:02 am »

Ето картата на Новолунието.Добре е когато се прави тема,да се качва и картата,за да е по-нагледно и да се включат хора.  ;) Прави ми впечатление,че МЦ от картата попада в моя 6 дом, а асцендента съвпада с моя МЦ.
Квадратурата между Сатурн и Плутон не е отчетена,но съществува.Настройките в ЗЕТ са такива,че отчита или само разходящите,или само сходящите. Интересно е какво можем да очакваме за месеца и за БГ. Има много предизвикателни аспекти и Венера в заточение....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Ноември 10, 2009, 08:24:38 am »
При мен попада в 5-ти дом.В разходяща опозиция на 2.34 градуса от нат.Венера в 11-ти.Ще видим как ще се отрази.
По принцип за колко време действа?От новолуние до новолуние ли е?Поставя се ново начало на нещо,в зависимост от това в кой дом попада,доколкото знам... ???
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 08:15:44 pm от Мia21 »

*

missKapriz

« Отговор #6 -: Ноември 10, 2009, 08:38:35 am »
Новолунието е точно върху съвпада ми Луна/Нептун във 2 дом,Скорпион,в квадрат със Слънцето ми.Ще видим какво ще стане...Много светила са замесени,а и този квадрат-да не взема да превъртя ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2009, 09:30:59 am »
При някой досега работят ли лунациите на събитийно ниво или като тригер фактор ?  :-\

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Ноември 10, 2009, 09:34:53 am »
Ако лунациите не работят,не знам какво ще работи в астрологията.  :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #9 -: Ноември 10, 2009, 09:49:36 am »
Скарлет,за какъв период от време действат? ???

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Ноември 10, 2009, 09:54:01 am »
Ако лунациите не работят,не знам какво ще работи в астрологията.  :)

Права си Скарлет - това е в основата на астрологията - цикличността на всичко и отключването посредством слънчеви или лунни затъмнения на потенциала от радикса чрез тях. Но, слънчево затъмнение съм наблюдавала да работи като тригер фактор, новолуние - доста рядко, а пълнолуние -  не съм. Или просто не е било част от някаква брънка на всички нива, за да светне лампичката накрая.  :-\

*

Skarlet

« Отговор #11 -: Ноември 10, 2009, 09:56:31 am »

Ами,до следващото Новолуние бе,мило.  :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #12 -: Ноември 10, 2009, 10:01:51 am »
при мен си показват,че работят, ако засягат планета или ос в радикса...все пак не всяка лунация се отразява пряко :)за затъмненията не винаги съм виждала негативен ефект...
тази година лунно ми съвпадна  точно с маса :( ( на баща ми със слънцето, а на сестра ми с мерка) ..... надявам се да избегна хирургична интервенция
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #13 -: Ноември 10, 2009, 10:04:43 am »
При мен попада в 5-ти дом.В разходяща квадратура на 2.34 градуса от нат.Венера в 11-ти.Ще видим как ще се отрази.
По принцип за колко време действа?От новолуние до новолуние ли е?Поставя се ново начало на нещо,в зависимост от това в кой дом попада,доколкото знам... ???
Ами,до следващото Новолуние бе,мило.  :)

Да,и аз така си помислих,но да съм сигурна... ;)

*

Skarlet

« Отговор #14 -: Ноември 10, 2009, 10:15:55 am »
при мен си показват,че работят, ако засягат планета или ос в радикса...все пак не всяка лунация се отразява пряко :)за затъмненията не винаги съм виждала негативен ефект...
тази година лунно ми съвпадна  точно с маса :( ( на баща ми със слънцето, а на сестра ми с мерка) ..... надявам се да избегна хирургична интервенция

Разбира се,че влияят ако засягат натални оси или планети. Това е най-важното,за да има събитие. Например,в годината преди раждането на втория ми син,съм имала Слънчево затъмнение в съвпад с Луната ми.Тя,обаче,нали си има натална квадратура със Сатурн,щяхме да се гътнем и двамата.Но нали човек си има "програма",още ми било рано за умирачката.  ;)  
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 10:23:12 am от Скарлет »

*

nerealna

« Отговор #15 -: Ноември 10, 2009, 10:51:43 am »
Според Жан Спилър каквото си пожелаеш на новолуние се сбъдва. Прави се ритуал- в деня на новолунието желанията се написват на листче, което после се скрива добре.  не трябва да са повече от 10 желания. формулират се точно и ясно :)
При мен новолунието ще е в 5 дом и в тригон с венера. пожелавам си да спечеля от тотото  :P

*

nerealna

« Отговор #16 -: Ноември 10, 2009, 11:06:42 am »
не знам до колко време, но ако не се сбъднат на следващото новолуние си ги пишеш пак :)

*

Skarlet

« Отговор #17 -: Ноември 10, 2009, 11:17:59 am »
Според Жан Спилър каквото си пожелаеш на новолуние се сбъдва. Прави се ритуал- в деня на новолунието желанията се написват на листче, което после се скрива добре.  не трябва да са повече от 10 желания. формулират се точно и ясно :)
При мен новолунието ще е в 5 дом и в тригон с венера. пожелавам си да спечеля от тотото  :P

Наистина звучи хубаво,но е много наивно.  ;) Зарибихте ме,та върнах назад в годините всички важни Новолуния в живота ми. По-точно показание за събитията,здраве му кажи.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #18 -: Ноември 10, 2009, 11:40:06 am »

Ето картата на Новолунието.Интересно е какво можем да очакваме за месеца и за БГ.

Гледаме най-важното какви аспекти прави Новолунието мунданно-квадрат с Нептун и тригон с Уран.
Квадрата с Нептун говори за раздяла с илюзии,за завишена тревожност и уязвимост на психиката.
За нашите координати-квадрата е между 5 и 8 дом-аборти(загуба на деца и по други начини),любовни афери и раздели.
Тригона с Уран говори за емоционално освобождаване,за развитие на екстрасензорика,за независими решения и заставане над нещата.
Тригона е от 5-9 дом-успешни начинания зад граница,внезапни влюбвания по време на път,благоприятен изход от съдебни дела,внезапни положителни обрати засягащи двата дома.

Вече всеки може като Скарлет да си насложи картата,за да види до колко ще го засегне това и по-точно къде  ;)

Новолунието в Скорпион е добро за всякакви енергийни процедури по изчистване,трансформиране на негативна енергия,излизане от криза,занимаване с висши егрегори,събиране на лична сила,установяване на сексуална съвместимост и т.н. по знака.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #19 -: Ноември 10, 2009, 12:21:54 pm »
При мен новолунието се озовава в 6 ти дом и прави тригон с нат.Марс във 2 ри и секстил със СЛВ в 9 ти дом. Не ми изглеждат лоши нещата. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак