Здравей Гост

новолунието в скорпион

• 47 Отговора
  • 8435 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:новолунието в скорпион
« Отговор #20 -: Ноември 10, 2009, 12:38:29 pm »
В 4 дом- в съвпад с Марс, в квадрат със Слънце и Луна. :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 10, 2009, 12:39:00 pm »
На мен новолунието ще ми попадне в първи дом, в знака на АС и вече ми изпилиха главата вкъщи с намеци за внуци. Не знам какво ги е прихванало...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #22 -: Ноември 10, 2009, 01:41:23 pm »
На мен новолунието ще ми попадне в първи дом, в знака на АС и вече ми изпилиха главата вкъщи с намеци за внуци. Не знам какво ги е прихванало...  :-X
Ааа, не ги е срам  >:(. А ти трупаш ли трупаш котета в къщи. Не им ли стига  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #23 -: Ноември 10, 2009, 02:24:04 pm »
   Охооо, при мен ще е в съвпад с Венерата - точен в VІ дом. Хммм, отделно че Луната ще е в съвпад със звездата Агена - давала изобилие от париии. Пускайте тото. Аз пусках, пусках, ама на и 3 немам - хехе.

*

nerealna

« Отговор #24 -: Ноември 10, 2009, 03:00:07 pm »
В натала сигурно не ти е заложено да печелиш от хазарт  :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #25 -: Ноември 10, 2009, 03:27:24 pm »
   Охооо, при мен ще е в съвпад с Венерата - точен в VІ дом.

А на мен ми е точно между Луна и Венера в пети. На по три градуса от всяка. В секстил с К8.

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Ноември 10, 2009, 07:49:32 pm »
Видях, че сте отворили тема за предстоящото новолуние и с изненада установих, че ми попада точно върху наталния Нептун на 25* в Скорпион. Надявам се на ново начало в сферата на 11-ти дом, което вероятно ще даде отражение и върху делата на 3-ти дом, чиито управител се явява рождения Нептун.  :-[

Не ми е странно, понеже за пръв в живота ми се налага да правя застъпническа кампания, просто ни го изискват по един проект, отпускат ни средства и ще трябва да го реализираме. В момента търся добра PR агенция, ама все попадам на такива дето лансират конкурси за красота или "Мис мокра фланелка". Никой не се занимава със защита на правата на хората в неравностойно положение. Тюх, значи! ::)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Ноември 10, 2009, 07:55:52 pm »
Видях, че сте отворили тема за предстоящото новолуние и с изненада установих, че ми попада точно върху наталния Нептун на 25* в Скорпион. Надявам се на ново начало в сферата на 11-ти дом, което вероятно ще даде отражение и върху делата на 3-ти дом, чиито управител се явява рождения Нептун.  :-[

Не ми е странно, понеже за пръв в живота ми се налага да правя застъпническа кампания, просто ни го изискват по един проект, отпускат ни средства и ще трябва да го реализираме. В момента търся добра PR агенция, ама все попадам на такива дето лансират конкурси за красота или "Мис мокра фланелка". Никой не се занимава със защита на правата на хората в неравностойно положение. Тюх, значи! ::)

Мога да ти препоръчам ПР-агенции - от такива, които правят ПР предимно на себе си на гърба на клиента, през такива, които правят приличен ПР за много пари поради голямото си име, до такива, които могат да ти свършат много работа за почти без пари, ама са много неизвестни и с тях трудно се печели проект, щото са без референции. Такива, които са "политически коректни" в момента и такива, които са скандално известни. Това за София само че, за други градове - не знам, но вероятно имат възможност да поемат дейности и там.

« Отговор #28 -: Ноември 10, 2009, 07:58:52 pm »

Пускай фиш с това соларно новолуние 5-8-ми домове  ;D ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Ноември 10, 2009, 07:59:38 pm »

Мога да ти препоръчам ПР-агенции - от такива, които правят ПР предимно на себе си на гърба на клиента, през такива, които правят приличен ПР за много пари поради голямото си име, до такива, които могат да ти свършат много работа за почти без пари, ама са много неизвестни и с тях трудно се печели проект, щото са без референции. Такива, които са "политически коректни" в момента и такива, които са скандално известни. Това за София само че, за други градове - не знам, но вероятно имат възможност да поемат дейности и там.

Жалко, аз се интересувам за територията на град Варна...А парите са вече спечелени и проектът е одобрен.

« Отговор #30 -: Ноември 10, 2009, 08:15:24 pm »
Според Жан Спилър каквото си пожелаеш на новолуние се сбъдва. Прави се ритуал- в деня на новолунието желанията се написват на листче, което после се скрива добре.  не трябва да са повече от 10 желания. формулират се точно и ясно :)
При мен новолунието ще е в 5 дом и в тригон с венера. пожелавам си да спечеля от тотото  :P

В коя книга го пише Нереална? Аз имам само Астрология на кармата от Жан Спилър, ако има и друга негова книга бих искала да си я купя.

При мен новолунието ще е на върха на 8 ми дом, в широк съвпад със Слънцето и в квадрат с Уран. Май трябва да очаквам или внезапни пари (не знам само ще вземам или ще давам) или внезапен секс  ;D ;D ;D .

*

Mia21

• 2502
« Отговор #31 -: Ноември 10, 2009, 08:17:36 pm »
Моята разходяща опозиция на Новолунието в 5-ти и Венера в 11-ти как бихте я разтълкували?Венера ми е управител на 5-ти и съуправител на 4-ти.Ще имам проблеми с любимите хора,парите или дома?

« Отговор #32 -: Ноември 10, 2009, 08:29:55 pm »
Ще ходиш на бар с приятели. Ще се напиеш и мама ще ти се кара. ;D

Малко се майтапя.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #33 -: Ноември 10, 2009, 08:40:52 pm »
Ще ходиш на бар с приятели. Ще се напиеш и мама ще ти се кара. ;D

Малко се майтапя.

;D

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Ноември 10, 2009, 08:43:37 pm »
Какъв широк съвпад, каква разходяща опозиция? - взема се орбиса от 1 градус за новолуния, пълнолуния, слънчеви и лунни затъмнения. Ако няма съвпади или опозиции в рамките на тази орбиса, не очаквайте забележими събития. Въпреки това делата на дома, в който се случва новолунието ще бъдат на преден план през настоящия месец - новолуние означава край на нещо и ново начало. Няма ли аспект с планета обаче, не очаквайте да ви се случи нещо, на което да обърнете внимание.

*

holanda

« Отговор #35 -: Ноември 10, 2009, 08:51:46 pm »
добре,че поясни,Небесна ,за допустимите орбиси.

На мен ми се пада в съвпад с Плутон на куспидата на 2 дом. какво да чакам пък аз? ;)

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Ноември 10, 2009, 10:12:28 pm »
добре,че поясни,Небесна ,за допустимите орбиси.
На мен ми се пада в съвпад с Плутон на куспидата на 2 дом. какво да чакам пък аз? ;)

Нови източници на морална и материална сигурност/стабилност, някоя нова дарба може да откриеш у себе си. Абе ти раздели ли се с твоя? Нали имахте проблемна конфигурация (негов Сатурн върху твой Асцендент или нещо такова). Още ли си в Холандия?

*

veshti4ka

« Отговор #37 -: Ноември 10, 2009, 10:26:05 pm »
туй новолуние ми е на 30 градуса от СЛВ в стрелец на 25,16* в 10 дом - такъв аспект брои ли се и какво аджеба да се чака от него  ???  ама че шантава работа.....

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Ноември 10, 2009, 10:30:16 pm »
туй новолуние ми е на 30 градуса от СЛВ в стрелец на 25,16* в 10 дом - такъв аспект брои ли се и какво аджеба да се чака от него  ???  ама че шантава работа.....

Ми не, гледат се основно съвпадите и опозициите с планетите или с главните оси. А иначе може да има раздвижване на делата по 10-ти дом.

*

veshti4ka

« Отговор #39 -: Ноември 10, 2009, 10:36:14 pm »
Небесна, искаш да кажеш, че едно новолуние/затъмнение и прочее не активизира аспектите на дадена точка  ???

уф да си отдъхна тогава  ;D  то не че чакам нещо да се случи чак толкова ама откак светата троица се нагъчи в 12я ми дом отново и ми стана скучно - даже и из измеренията не миткосвам вече - заспах кат пън  ;D