Здравей Гост

новолунието в скорпион

• 47 Отговора
  • 8409 Прегледи
*

nerealna

Re:новолунието в скорпион
« Отговор #40 -: Ноември 10, 2009, 11:05:31 pm »
Според Жан Спилър каквото си пожелаеш на новолуние се сбъдва. Прави се ритуал- в деня на новолунието желанията се написват на листче, което после се скрива добре.  не трябва да са повече от 10 желания. формулират се точно и ясно :)
При мен новолунието ще е в 5 дом и в тригон с венера. пожелавам си да спечеля от тотото  :P

В коя книга го пише Нереална? Аз имам само Астрология на кармата от Жан Спилър, ако има и друга негова книга бих искала да си я купя.

При мен новолунието ще е на върха на 8 ми дом, в широк съвпад със Слънцето и в квадрат с Уран. Май трябва да очаквам или внезапни пари (не знам само ще вземам или ще давам) или внезапен секс  ;D ;D ;D .

Пише го ето в тази книга - http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=23404

« Отговор #41 -: Ноември 10, 2009, 11:20:31 pm »
Благодаря Нереална, букмаркнах си я и ако не я намеря утре в книжарницата ще си я поръчам.

« Отговор #42 -: Ноември 11, 2009, 11:28:06 am »
25,40,54 радикс
24,39,54 новолуние

Това може ли да се брои за съвпад ? Зет един път го отчита, друг път не.  :-\

Брои се, съвпад с орбиса от 1 градус....А виж си настройките на картата, аспектите, в радикс и транзит, кои са отбелязани в таблицата - трябва да ги отметнеш, ако е връх на дом, а не планета...Порови се из настройките...

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #43 -: Ноември 11, 2009, 02:01:19 pm »
При мен новолунието се пада в 5ти в тригон със Слънце в 10ти...Не бих се оплакала от раздвижване и по двата дома,честно казано  ::)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

holanda

« Отговор #44 -: Ноември 11, 2009, 04:35:08 pm »
добре,че поясни,Небесна ,за допустимите орбиси.
На мен ми се пада в съвпад с Плутон на куспидата на 2 дом. какво да чакам пък аз? ;)

Нови източници на морална и материална сигурност/стабилност, някоя нова дарба може да откриеш у себе си. Абе ти раздели ли се с твоя? Нали имахте проблемна конфигурация (негов Сатурн върху твой Асцендент или нещо такова). Още ли си в Холандия?

понякога се изненадвам на точността и паметта ти. :)..как още знаеш за аспектите ми със старото гадже(при него бяха Сатyрн и Марс в/у асцендента ми и множество кaрмични аспекти-Слънце в съвпад със северен възел,Плутон в съвпад с мои Лилит...),вече скъсах с него-не можах да понеса емоционалността му и понякога агресивното му излъчване.Но все още сме приятели.И живея с него,защото очаквам да видя как ще се развият плановете ми с кандидатстването....в Холандия...Моден дизаин.Това отговаря на въпроса ти дали съм още тук. ;D

абе направо ми идвай на гости,ако ще посещаваш приятелката си в Делфт(ако не се лъжа),така и така ще се радвам да се запозная с теб. :)

А за пълнолунието в Скорпион-много се надявам да се окажеш права и да ми донесе свежа финансова подкрепа по някакъв начин.Дано се прояви аспекта и да е по-дълготраен от 1 месец само  :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Ноември 11, 2009, 05:25:02 pm »
при мен  пак за работа ще става дума... няколко маркера има за това
странното е,че съм се "вторачила" в собствената си особа покрай бъдещото новолуние и бившото пълно и ново:) себичност ме гони ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Ноември 17, 2009, 09:35:57 am »
интересно ми е дали влияе по някакъв на4ин, това 4е 4овек е роден при новолуние. къде мога да намеря нещо по тази тема?

при всички влияе.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Ноември 17, 2009, 11:19:44 pm »
Новолунието в Скорпион ми направи точен съвпад с рождения Нептун - вече 5-ти ден не пуша. Отделно от това ми откриха алергия.