Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43757 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Многобрачието ....
« -: Ноември 10, 2009, 09:07:16 pm »
Предполагам, че на всички  би било интересно да разгледаме една интересна карта.
Ето данните
17 юни 1963   9:45 рм
Варна
Картата е на жена, нека я наречем Елена.
Ще помоля някой да я качи, защото аз съм много лява в това ... ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
Re:Многобрачието ....
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2009, 09:10:56 pm »
Ой, мамина,
Слънце, Венера и Мерк в Близнаци.......

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2009, 09:13:14 pm »
Ой, мамина,

Класика! Да обсъдиме Близнаците!  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Ноември 10, 2009, 09:14:10 pm »
Ой, мамина,

7 дом как е?
п.п.не съм построила картата.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Ноември 10, 2009, 09:14:40 pm »
Традицията повелява за повторен брак да се гледа 2-ри от 7-ми дом, т.е. 9-ти дом.
Обаче Каръл Ръшман прилага едно друго правило, което е взаимствала от своята учителка Луиза Айви и за което е установила, че работи. Според нея вторият брак се описва най-добре от 11-ти дом, защото този дом представлява 5-ти от 7-ми. Нейната логика се базира на предположението, че хората се женят/омъжват повторно с желанието този брак да бъде "по любов".

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Ноември 10, 2009, 09:19:56 pm »
Първо трябва да видим дали на тази жена и се пада развод.
Отговорът е "ДА" - стелиум от Уран, Марс и Плутон в 7-ми дом.
Стелиумът в 7-ми дом квадратира Меркурий и Венера в 4-ти.
Меркурий управлява 5-ти и 8-ми дом - това е голям пролем,
свързан от една страна с романтиката, и от друга със секса.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6 -: Ноември 10, 2009, 09:20:53 pm »
Леле,Небесна,ако се гледа 11-ти,аз трябва да съм със сто брака.Както съм и Близнак... ;D

*

missKapriz

« Отговор #7 -: Ноември 10, 2009, 09:21:12 pm »

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Ноември 10, 2009, 09:24:40 pm »
Девети дом (описващ втория брак) се управлява от Венера - тук се включва същата квадратура. Нямам време да търся смърт на съпруг.

Единадесети дом (трети брак) се управлява от Юпитер, който е неаспектиран - нищо няма да излезе от този брак.

Първи дом (четвъртия брак) се управлява от Сатурн, който образува тригон със Слънцето. Ето този брак вече би бил успешен, според мене. Слънцето е позиционирано в 5-ти и съуправлява 7-ми дом. ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #9 -: Ноември 10, 2009, 09:24:57 pm »
да поясня и тук: хубавата Елена от тази карта в момента живее с 4тия си мъж, но без брак тоя път щото вече и писна от бракове и разводи  ;D

първият и съпруг - зодия везни - голямо говедо. мрънкал, негодувал, обиждал и я е правел на маймуна и тя го изритва накрая...
вторият и съпруг - голямата и любов и бащата на детето и - умира преди около 10 години...
третият и съпруг - теле вързано за сливата на майка си и пиянде за пример и той е изритан подобаващо...

тааааааааа иде ред на 4я с когото е сега   :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Ноември 10, 2009, 09:26:52 pm »
Девети дом (описващ втория брак) се управлява от Венера - тук се включва същата квадратура. Нямам време да търся смърт на съпруг.

Единадесети дом (трети брак) се управлява от Юпитер, който е неаспектиран - нищо няма да излезе от този брак.

Първи дом (управлява четвъртия брак) и се управлява от Сатурн, който образува тригон със Слънцето. Ето този брак вече би бил успешен, според мене. Слънцето е позиционирано в 5-ти и съуправлява 7-ми дом. ;D ;D ;D

Страхотна интерпетация.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Ноември 10, 2009, 09:27:37 pm »
Според мен тя не е за семеен живот. Планртите в 4 дом имат само твърди аспекти, а едната от тях е и управител на 4 дом.
На К7 е рак -много семеен знак, та по-скоро на мен ми изглежда като да е човек, който не обича да си стои у дома и от там възникват проблемите и. Плутон има хармоничен аспект с диспозитора си Луна, но очевидно неможе да използва добре енргията му, за да промени себе си и от там смекчи негативното влияние на Марс, който също е лошо аспектиран.
Възможно е да се е посбивала с първия си съпруг.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #12 -: Ноември 10, 2009, 09:27:53 pm »
Небесна,удари право в десетката!Поздравления!!! :)

*

veshti4ka

« Отговор #13 -: Ноември 10, 2009, 09:31:21 pm »
Небесна - страшна си бре! бравос  :-*

Уран и ти позна  :P  хич не и се седи в къщи и определено това е единствената жена /която познавам/, която като види чинии в мивката и започва да плаче със сълзи  ;D  много я мъчи домакинската работа брееее...  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #14 -: Ноември 10, 2009, 09:34:21 pm »
Лили бе какви ги говориш  :o :o :o  ти каква карта гледаш - асцедента и е коза  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Ноември 10, 2009, 09:34:46 pm »
Уф, тъкмо написах мнението си по картата и добре, че го пуснах на преглед и ведях предишните постове заедно с картата. Бях объркала a.m. с p.m. и стана една каша...
Тъй е, не може едновременно и да се работи, и хороскопи да се гледат.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Ноември 10, 2009, 09:36:00 pm »
Небесна - страшна си бре! бравос  :-*

Уран и ти позна  :P  хич не и се седи в къщи и определено това е единствената жена /която познавам/, която като види чинии в мивката и започва да плаче със сълзи  ;D  много я мъчи домакинската работа брееее...  ;D ;D ;D

Оллеееее, колко познато звучи, Ама признайте си на вас не ви ли се плаче като видите чинии в мивката ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Ноември 10, 2009, 09:36:12 pm »
Вещичике, аз затова се изумих като й видях картата, защото изобщо не се връзваше с коментарите ти!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Ноември 10, 2009, 09:37:42 pm »
това е единствената жена /която познавам/, която като види чинии в мивката и започва да плаче със сълзи  ;D  много я мъчи домакинската работа брееее...  ;D ;D ;D

Хи-хихихи! Това че реве, сигурно е от опозицията на Луна с Нептун. Луната управлява 6-ти дом. Не ще да слугува жената, бре!

*

veshti4ka

« Отговор #19 -: Ноември 10, 2009, 09:41:12 pm »
това е единствената жена /която познавам/, която като види чинии в мивката и започва да плаче със сълзи  ;D  много я мъчи домакинската работа брееее...  ;D ;D ;D

Хи-хихихи! Това че реве, сигурно е от опозицията на Луна с Нептун. Луната управлява 6-ти дом. Не ще да слугува жената, бре!

ми не ще ами и на тея години все учи и специализира. на нея и дай учебници и лекции. да хайтосва и да бачка. тя е лекар - джипи и принципно си обикаля пациентелата постоянно. прекрасен лекар е, но като чуе за домакинстване и откача милата  ;D ;D ;D