Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43822 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Многобрачието ....
« Отговор #40 -: Ноември 10, 2009, 10:34:23 pm »
пуууууууу,знаех си, че съм поизтървала  (плутон не върши ли работа?)
няма ли някое успокоение ( освен да търся жених от чужбина), че да не ставам от споменваните в другата тема - то пък тоя съвпад в навамша идва и в осми дом.... тая кету даша няма край :D

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Ноември 10, 2009, 10:35:14 pm »
Ако Венера е в тригон с оста СЛВ/ЮЛВ дава ли същите благинки

В някаква степен може и да дава, но не е същото. Съвпадите с нодалната ос са най-силни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Ноември 10, 2009, 10:37:51 pm »
пък тоя съвпад в навамша идва и в осми дом.... тая кету даша няма край :D

И ти ли си в Кету шашма?  ;D
И аз, и още си чакам оня на белия кон... по 7ми дом в раши  :-\, ама дотук само по 12ти в навамша е подействало, мааму какъв съм карък.  >:(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #43 -: Ноември 10, 2009, 10:42:03 pm »
Утре е празникът на св Мина. Да сте живи, здрави и благословени, мили съфорумки/ци  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Ноември 10, 2009, 10:43:10 pm »
Благодаря.
И вас да ви закриля.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #45 -: Ноември 10, 2009, 10:48:39 pm »
мерси, че подсети и на вас  хубави неща :P

мда кету-сатурн
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #46 -: Ноември 10, 2009, 11:59:48 pm »

Видях че не сте обсъдили друго нещо интересно,от онази формула за броя на браковете-в случая по сходящите аспекти на Слънцето нищо не излиза,но излиза по сходящите аспекти на управителят на 7 дом преди да излезе от знака,а това е Луната.

Луната има точно 4 аспекта,следващи по реда на сключването им:

-тригон с Марс
-тригон с Плутон
-опозиция с Нептун
-квадрат със Сатурн

Сега въпросът е там,че обикновено Марс не се взима за тежка планета т.е. да даде брак,но при условие че е мъжка се чудя не може ли това правило да не се отнася за нея?  ??? В тази карта явно Марс се брои и за брачна връзка,защото това е аспект с управителя на 7 дом,а не просто на Слънцето(мъжете)!Или поне това работи тук,без да означава че работи винаги и за всички,но вижте колко е подобаващо  :o
Аспектите не се взимат предвид,а просто характера на планетите  ;)

-1та се символизира от Марс-вероятно силен сексуален стимул и много агресия са я съпътствали (това съвпада с агресора 1 брак)
-2та е представена от Плутон-трансформация,власт и смърт (това съвпада с починалият съпруг от 2 брак)
-3та е представена от Нептун-заблуди и пасивност,може би сляпа любов (това съвпада с пияндето мамино синче-3 брак)
-4та е представена от Сатурн-тук има карма,чувство за отговорност,дълг,изпитание и продължителност (вероятно 4 брак/връзка)

Сега да помислим.Тук има 3 тежки планети,което означава 3 брака,но виждаме че браковете като тип и времево застъпване съответстват напълно точно вкл Марс.Което ще рече че тя или няма да има брак с този с който е в момента (аз не разбрах дали това е вече налице) или това ще е най-ангажиращият и ангажимент като връзка (Сатурн).Сатурн като символ на последната и по-важна за нея връзка,може и да означава че там ще има някакви пречки от миналото, тежки фактори които може и да не доведат до брак,но ще има продължителност и ще бъде най-сериозната(тенденция за такава).

Така че или при нея ще работи класическата система по тежките планети-3 брака или ще работи едно към едно натала и-показвайки 4ри  .  ::)

Вещичке включвай се с пояснения  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Ноември 11, 2009, 12:04:21 am »
мда кету-сатурн

Аз съм в Сатурн/Кету... и чак през лятото следв. година започва Сатурн/Венера.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Ноември 11, 2009, 12:07:42 am »
Синухе, за броя на браковете не бяха ли аспектите на Слънцето в женска карта?
Питам, защото аспектите на Луната в тази карта, както казваш, работят учудващо точно.
А и все пак тя се явява управител на ДС в случая... интересно наистина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #49 -: Ноември 11, 2009, 12:18:26 am »
Ами аз и това казах-има 2 системи Луна/Слънце за мъжка/женска карта и броя на сходящите аспекти на управителят на 7 дом  :)
Да ,много точно работи втората система тук!А и чак сега видях (след като прочетох цялата тема),че наистина няма брак с 4тата връзка-така едновременно се запазва правилото за тежките планети като бройка на бракове,но се и запазва вида и бройката на важните връзки-4 и по характера на планетите.

Понякога в някои карти нещата са свръхбуквални...де да бяха така всичките  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Ноември 11, 2009, 12:20:54 am »
За Венера в Близнаци е важна свободата и лекотата в общуването... за нея те са като въздухът, който диша. Но съм срещала много близнашки Венери, които се оковават в трудни и обсебващи, моногамни връзки. Това не ги прави особено щастливи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #51 -: Ноември 11, 2009, 12:24:45 am »
По същата карта,се сещам още нещо,което е много буквално,но нали няма случайни работи... ::)

Ти Lillie,си писала за 3те знака в 7 дом ( за сглобяване на картинката с управителите).А по-просто погледнато имаме 3 знака включени в 7 дом,както и 3 планети във 7 дом! Е като ви казвам,че понякога има много буквални карти  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Ноември 11, 2009, 12:29:01 am »
Да, това с трите знака в 7 дом наистина работи много буквално, особено като се има предвид, че управителят на ДС е бърза планета, Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Ноември 11, 2009, 12:36:43 am »
Утре ще погледнем, но ако има други желаещи, може и сега...
На мен вече ми се затварят очите, досега работех, а утре по обяд ме чака пътуване извън града...
Лека ви нощ и сладки сънища.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Ноември 11, 2009, 12:39:08 am »
При мен, управителите на АС и ДС Луна/Сатурн са в съвпад, който се явява връх на Т-квадрат. От там ли ми идват проблемите?  :-\ :'(

Предполагам, че оттам идва и желанието за сигурна връзка, търсене на надежден партньор...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

veshti4ka

« Отговор #55 -: Ноември 11, 2009, 07:06:02 am »
По същата карта,се сещам още нещо,което е много буквално,но нали няма случайни работи... ::)

Ти Lillie,си писала за 3те знака в 7 дом ( за сглобяване на картинката с управителите).А по-просто погледнато имаме 3 знака включени в 7 дом,както и 3 планети във 7 дом! Е като ви казвам,че понякога има много буквални карти  ;D

ама направо ме разбихте  :o  то Нухе кво да говоря като вече съм била в леглото по него време  ;D ;D ;D

обаче стига беееееееееееееее и аз имам 3 знака в 7 дом и 1 планета - Плутон  :-X  тези неща за браковете ама никога не съм ги чувала...

*

Asol

• 4140
« Отговор #56 -: Ноември 11, 2009, 07:18:23 am »
 Броя на планетите в седми дом е свързан с управителя на седми - може би това е свързано с повечето  бракове. Вещичка, в близкото обкръжение ли се е запознала с тях?  Възможност че няма да е много спокойно в брака Уран в седми в квадрат със съвпада Венера - Меркурий в 4.

*

veshti4ka

« Отговор #57 -: Ноември 11, 2009, 07:31:44 am »
Броя на планетите в седми дом е свързан с управителя на седми - може би това е свързано с повечето  бракове. Вещичка, в близкото обкръжение ли се е запознала с тях?  Възможност че няма да е много спокойно в брака Уран в седми в квадрат със съвпада Венера - Меркурий в 4.

миииииии с първият съпруг са били състуденти, вторият не зная как са се запознали, с третият са колеги, и четвъртият и е бил кръстник на третата сватба  ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #58 -: Ноември 11, 2009, 07:54:22 am »
Броя на планетите в седми дом е свързан с управителя на седми - може би това е свързано с повечето  бракове. Вещичка, в близкото обкръжение ли се е запознала с тях?  Възможност че няма да е много спокойно в брака Уран в седми в квадрат със съвпада Венера - Меркурий в 4.

миииииии с първият съпруг са били състуденти, вторият не зная как са се запознали, с третият са колеги, и четвъртият и е бил кръстник на третата сватба  ;D ;D ;D

Е това с кръсника вече ми идва малко в повече.....
Но щом Сатурн е замесен има си кармичност.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #59 -: Ноември 11, 2009, 08:04:28 am »
Олееее, аз чак сега захапах, какво казва всъщност Нухе. Значи, гледаме управителя на деседента, какви аспекти сключва и това дава броя на браковете ли?
Ми, ако е така наистина, то при мен положението е плачевно... :'( :'( :'( :'(
Вещичке, ти какво мислиш ?
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 08:33:40 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!