Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43716 Прегледи
Re:Многобрачието ....
« Отговор #220 -: Ноември 13, 2009, 09:20:18 pm »
Тук може ли да  попитам,  къде в синастрията да  търсим вероятността за  повторен брак, с един и същи  партньор.

Съвпад Слънце/Луна може би?

*

Skarlet

« Отговор #221 -: Ноември 13, 2009, 09:23:16 pm »
Тук може ли да  попитам,  къде в синастрията да  търсим вероятността за  повторен брак, с един и същи  партньор.

Повторният брак с един и същи човек се търси не в синастрията, а в натала.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #222 -: Ноември 13, 2009, 10:56:08 pm »
Интересно,наистина-повторен брак с един и същ човек-едва ли е само натал  ??? И какво трябва да е-ретро планета като сигнификатор на брака ли?
Сигурно е главно от синастрията и композита /давайте такъв компо(т) да го видиме  ;D /,едва ли и двамата в натала си имат ясно показано,връщане към един и същ брачен партньор :-\

А за синастричния съвпад Венера/Сатурн-както се вика умиране има,отърване няма  ;D

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #223 -: Ноември 14, 2009, 07:30:00 am »

Съвпад Слънце/Луна може би?
О изобщо  не е това, но при  такъв съвпад съм имала връзка   с мъж , които ме разбираше преди да съм казала нещо.С мъжа ми съвпада ни е в Кзр.сигурно моята Венера се проявява като много търпелива
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #224 -: Ноември 14, 2009, 05:26:56 pm »
От Линда Гудман съм запомнила, че към 80 % от браковете сключени повторно със същия човек се открива тригон, секстил или съвпад Слънце/ Луна в синастрията.

« Отговор #225 -: Ноември 23, 2009, 11:41:40 pm »
Аз не бих се наела с подобни прогнози, пък и не знам дали някой тук би се наел. Все пак повечето в този форум сме само любители. Моля те да имаш предвид, че каквото и да кажем тук то е с уговорката, че не бива да се взема твърде насериозно,  да не говорим пък въз основа на това да се вземат житейски решения.

« Отговор #226 -: Ноември 30, 2009, 09:58:29 pm »
"Тук може ли да  попитам,  къде в синастрията да  търсим вероятността за  повторен брак, с един и същи  партньор.

Съвпад Слънце/Луна може би?"

Сега като чета дали има надежда...не съм се омъжвала...но бяхме щастливи - поне аз :)

Моят Асцендент съвпад с неговото Слънце
Неговият Асцендент съвпад с моето Слънце
Моят Сатурн съвпад с неговото Слънце
Неговото Слънце съвпад с моят Марс
Неговият Асцендент съвпад с моят МЦ

Има ли надежда за 2-ри шанс...

*

Uran

• 6041
« Отговор #227 -: Декември 01, 2009, 09:01:48 am »
Съвпада на Слънце със Сатурн не го намирам за подкрепящ връзката.
Слънцето ще чувства Сатурн като ментор, "строг господар" ;), учител, някой който те ограничава.
Асцендентите можеш да ги игнорираш, защото си зависят от точния час на раждане.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #228 -: Декември 01, 2009, 10:33:17 am »
"Тук може ли да  попитам,  къде в синастрията да  търсим вероятността за  повторен брак, с един и същи  партньор.

Съвпад Слънце/Луна може би?"

Сега като чета дали има надежда...не съм се омъжвала...но бяхме щастливи - поне аз :)

Моят Асцендент съвпад с неговото Слънце
Неговият Асцендент съвпад с моето Слънце
Моят Сатурн съвпад с неговото Слънце
Неговото Слънце съвпад с моят Марс
Неговият Асцендент съвпад с моят МЦ

Има ли надежда за 2-ри шанс...

Мисля.че факторите за събиране и раздели бяха свързани с Луната и Уран
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #229 -: Декември 01, 2009, 08:52:16 pm »
Може ли да помоля за малко помощ?Пускам картата на мъж,който има сключен втори брак в момента,но ми се струва,че има някаква мистерия около този брак,първо,защото този брак е сключен тайно.Според техниката,която Синухе използва аз видях възможност за три брака,но в момента се опитвам да разбера каква е мистерията около вторият брак и колко време ще продължи според вас от астрологична гледна точка.Това ме засяга много лично и затова ви моля за помощ.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #230 -: Декември 02, 2009, 01:05:16 am »
давам живот на този брак още около година.май 2011. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #231 -: Декември 02, 2009, 09:46:41 am »
давам живот на този брак още около година.май 2011. :)

Мисля, че за такова заключение е нужно да се види и картата на съпругата.  Жените понякога правят чудеса със мъжете си.   
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #232 -: Декември 02, 2009, 10:20:45 am »
Сега погледнах подробно картата му,с този транзит на Плутон през АЦ-то
обикновено носи болезнено зарязване, целящо цялостна вътрешна трансформация на зарязания.
Така, че ти не се тюхкай, че се е оженил. Но пак казвам, че съпругата му може да измисли и други начини да ги трансформира.
Погледни си синастрията с него .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #233 -: Декември 02, 2009, 11:01:06 am »
Първият брак е по 7-ми дом, вторият - 3ти от 7ми или 9ти.
През последните 1-2 години транзитният Плутон е бил в опозиция с наталната Венера, управител на 9ти дом в натала, аспектът е бил точен няколко пъти поради ретроградното движение на Плутон, а бракът явно е сключен по време на последния транзит на директен Плутон.
Предстои преминаване на Плутон през Асц., този транзит наистина се свързва със сериозна трансформация, по-конкретно начина по-който ни възприема и се представяме в обществото, а резултата ще търсим по домовете, които управлява Скорпион - 10ти и 11ти.
В този период Сатурн ще пресече МС, а преди това, докато транзитира през 9ти дом ще изисква от господина сериозно отношение и отговорност към втория брачен партнъор (не намирам ер малък  :-[).
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #234 -: Декември 02, 2009, 11:30:20 am »
На практика,това "семейство" не съжителства заедно-той пътува много,а "съпругата" не е българка и си живее и работи в нейната си родина.Синастрията(той и аз) е трудна,като цяло,има доста напрегнати аспекти,но пък е доста конструктивна и стимулираща за съвместна дейност.Имаме два силни съвпада на моя Марс с неговата Луна и моето Слънце с неговият Хирон.Освен това имаме и два взаимни тригона  Марс-Нептун на които аз залагам,че биха могли да компенсират напрежението.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #235 -: Декември 02, 2009, 11:35:33 am »
На практика,това "семейство" не съжителства заедно-той пътува много,а "съпругата" не е българка и си живее и работи в нейната си родина.Синастрията(той и аз) е трудна,като цяло,има доста напрегнати аспекти,но пък е доста конструктивна и стимулираща за съвместна дейност.Имаме два силни съвпада на моя Марс с неговата Луна и моето Слънце с неговият Хирон.Освен това имаме и два взаимни тригона  Марс-Нептун на които аз залагам,че биха могли да компенсират напрежението.
Има ли аспекти за брак в синастрията. Защото историята познава много прекрасни синастрии, които не завършват с брак.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #236 -: Декември 02, 2009, 11:47:47 am »
Е,това ми е малко трудно да го определя  :D.Все още не съм толкова навътре с атрологията :-[

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #237 -: Декември 02, 2009, 11:52:05 am »
Касиопея, а те защо са се оженили? Преди фиктивни бракове се сключваха заради жителство, но откакто членуваме в ЕО, сме облагодетелствани от свободното движение на хора, стоки и др. в Европа. Може нещо да пропускам естествено, хората се женят по различни причини. Явно ситуацията е доста сложна и само с един натал не знам колко ще сме обективни.
Третият брак е по 11ти дом (3ти от 9ти), а той е намесен в транзитната решетка, но не знаем как точно ще се повлия. По принцип смятам, че даването на категорични отговори в случай като твоя и то във форум, може да те обърка и да те тласне в посока и към действия, които след време да се окажат неподходящи. Важно е да си наблюдателна и добре да обмислиш възможностите си.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #238 -: Декември 02, 2009, 12:09:15 pm »
Касиопеа,
разгледах картата на твоя човек много подробно и забелязах, че управителя на 11 дом - за трети брак е в 9-ти а управителя на 9 дом- венера е в 6 дом-работа.
Не се знае дали този брак е по сметка или не,но определено ще свърши работата за която е сключен.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #239 -: Декември 02, 2009, 12:10:54 pm »
Не мисля,че брака е фиктивен,въпреки,че "съпругата" е латиноамериканка.По-скоро бих приела,че брака е сключен по сметка.Смятам,че има някаква мистерия около този брак,защото определено ме държат настрана и никой нищо не иска да ми каже,нито ми казват "Да",нито "Не",нито ме пускат да продължа живота си напред.Затова и потърсих отговор в астрологията и поисках помощ от вас.Наясно съм,че всички тук са по-скоро любители и никой не може да ми даде категоричен отговор,но поне мога да получа някаква насока.Аз вярвам в астрологията и знам,че тя работи.Така или иначе в момента аз не мога да направя нищо,освен да стоя и да чакам и така смятам да процедирам и занапред.Търся някакви отговори за себе си,както и успокоение за душата си.