Здравей Гост

Многобрачието ....

• 274 Отговора
  • 43734 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Многобрачието ....
« Отговор #260 -: Януари 03, 2010, 01:34:36 am »
последно знаеме ли дали е лъв или дева? да не излезе скорпион ::) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #261 -: Януари 03, 2010, 10:14:58 am »
Като й гледам носа на снимката от младини - аз имам подобна форма на носа и същото връхче, което му придава завършек. Предполагам, че носа й през годините е претърпял допълнително моделиране, защото на снимките като по-възрастна той е различен. Мисля, че е АС Лъв.
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 10:19:28 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #262 -: Януари 03, 2010, 10:26:03 am »
Просто осанката й е Лъвска отвсякъде, но ... само гадаем в момента. Наистина има типичното натрапчиво излъчване и визия на Лъв, не мога да си представя така да изглежда една Дева, разбира се има изключения, които се дължат на други позиции в картата.
Ако върха на 7 дом е във Водолей повече обяснява невъзможността да задържи браковете си и нуждата от промяна в партньорствата.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #263 -: Януари 03, 2010, 10:37:52 am »

Последно според мен е лъв, но тя си завършена скорпионка  ;D. Плутон в 12 дом по пасва. Ако е Дева, тогава Плутон отива в 11 дом. А мисля че в 12 дом дава тази издържливост, дълговечност и т.н.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #264 -: Януари 03, 2010, 12:56:23 pm »

Няма да е Скорпион, защото както казах, Слънцето се поставя на АС, когато часът на раждане не се знае.
В друг форум се споменава, че има Марс в 5 дом, а това е единствено възможно при Лъв или Дева на АС.
Мисля, че в биографията й са споменати достатъчно важни години, за да може да се изпипа часът. А пък и предвид честите й пътувания и гастроли можем да хванем опозицията между Меркурий и Уран в радикса и да видим колко близо е до оста МЦ/ИЦ, а ако не е, тогава кога удря АЦ/ДЦ по дирекция. На млади години има преместване в друг град и кандидатстване във ВУЗ.
Иначе предположения на база снимков материал може всякакви да се правят. Имайте предвид, че най-автентични са снимките от младежките й години, преди да посегне към услугите на пластичните хирурзи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #265 -: Януари 03, 2010, 12:57:19 pm »
 Според мен асц-дева. Имат по-финна костна система и издължени крайници. Отделно лъв управлява 5 дом- деца, та един асц лъв няма да си зарежи децата, а деви по- лесно го правят ( наблюдение). Кой ви излъга, че дева не обича пищност- Аня Пенчева, Йорданка Христова., Шаная Туейн,.. :) :) :) - не всички деви са като Леда Тасева. :) :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #266 -: Януари 03, 2010, 12:59:10 pm »
Предполагам, че носа й през годините е претърпял допълнително моделиране, защото на снимките като по-възрастна той е различен. Мисля, че е АС Лъв.

Да, на млади години е по-широк и с по-удебелено връхче, в по-зряла възраст претърпява трансформация - "изтънява" и добива по-аристократичен профил.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #267 -: Януари 03, 2010, 01:06:41 pm »
 В "Гара за двама" ми направи впечатление решението на художникът им по костюми да я обуе във високи токчета и облече в сатенена риза ( героинята и е сервитьорка в РСВ- ресторант на гарата). Не ми прозвуча правдоподобно. ;D ;D ;D
Дали не е било нейна идея? ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #268 -: Януари 03, 2010, 01:09:17 pm »
Според мен асц-дева. Имат по-финна костна система и издължени крайници.

И на мен това ми направи впечатление, на пръв поглед я свързах с изгряваща Дева.
Жалко, че нямам сканирана снимка на приятелката ми, която коментирахме в една от съседните теми, за да видите какво фино телосложение и какви издължени крайници може да има и АС Лъв.
Имам още една приятелка с АС Лъв. Много е слаба и отново с фини крайници, сравнително голям за телосложението й бюст. Среден ръст, около 164. Има Сатурн в първи дом. Та тя, въпреки лъвския си АС, не обича да носи ярки цветове и въобще да се облича по-натруфено. Има предпочитания към разни "убити" цветове - мишо сиво, мастилено, кафяво... Да не говорим за това, че няма никакъв стил и усет за естетика. Иначе има екзалтирала Венера в Риби, поставена високо в картата, в 9 дом.
Навремето имах и колежка със Слънце, Меркурий, Марс в Овен и АС Лъв. Отново слаба и висока, с красиво телосложение. Венера в Телец в съвпад с МЦ, Луна в Скорпион в 4 дом. Казвам го за статистиката.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #269 -: Януари 03, 2010, 01:46:25 pm »
А тук също се спори за изгряващия й знак, като се правят най-различни предположения, очевидно не знаят дори ориентировъчния час.
В друг астрологичен портал, където информацията би трябвало да е по-достоверна, се позовават на това:
Цитат
Хорошими примерами здесь могут служить соединение Фола с Марсом в V доме гороскопа Людмилы Гурченко...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #270 -: Януари 03, 2010, 02:05:15 pm »
Ами, ако асцендентът и е на границата на два знака?  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #271 -: Януари 03, 2010, 02:24:47 pm »
И това е възможно, но Венера пак си остава във втори дом.
Ако е така, Венера ще е една от доминантите в хороскопа.
Дори в ролите й личи, че има Венера и Луна във въздушни знаци, липсва присъщата на Скорпиона дълбочина. Скорпионското откъм поглед и излъчване го докарва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #272 -: Януари 03, 2010, 02:27:36 pm »
   Да ви постна един сайт, доста интересен, Людмила там е лешояд /гриф/. Ако някой успее да навърже майския хороскоп с нашите астропознания - можем да стигнем до някакъв извод. Макар че лично аз не можах да схвана по никакъв начин логиката на майския хороскоп. /По-скоро ме мързи да търся/http://orakul.ukr.net/horoscope/maya/griffin.html. Вижте и за себе си - доста е интересно.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #273 -: Януари 03, 2010, 04:02:04 pm »
на номерчета е  :P веднага се проверих -маймуна съм ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #274 -: Януари 03, 2010, 04:08:20 pm »
Хм, ;)-Дорога
(«Роса небес» и «Молния в крови»)