Здравей Гост

Изчезнало момче

• 19 Отговора
  • 2927 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Изчезнало момче
« -: Ноември 13, 2009, 03:31:10 pm »
Момичета,  пуснаха ми данните на момче , което е изчезнало в Стара планина преди няколко дн Данните на момчето са 06.04.1985 19.00 , момичето  обаче пропусна да остави града в , които е  роден.
Та това което аз виждам, Сатурн  упрл.. дома на края 4д   е близо до асц., да знам , че още далеч от асц.  но влиянието му  оказва се, че се чувства.Сатурн тр. няма лоши аспекти, но тр. Меркурий съвпада  в нат Сатурн, който ограничава  възможноста  на момчето  до средства  на комуникация, още повече, че въпросния съвпад е близо до оста на 3д.. Още тр Плутон   активира  и оста на 4 д и съвпада с Нептун, възможно ли е да  се намира близо до вода. Според мен  алпинизма , туризма са по 12 дом или  греша, а може би  първо това  трябва да се установи и да се тръгне към следващо  разглеждане
Моля  ви за включване
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
Re:Изчезнало момче
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2009, 03:32:46 pm »
роден е в Ст Загора,
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Ноември 13, 2009, 04:01:09 pm »
Зададох хорарни въпроси:

Къде е момчето?

Отвлечено ли е?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2009, 04:08:41 pm »
Луната  в картата на хорарния  въпрос, съвпада   с асц.  на натала на момчето, на  трон по знак и с добри аспекти, преди излизане от знака, ще направи +аспекти с юпи и нептун , които  също до някъде  са знаци  на пътешествениците,  пък и се намират  в 9 дом на  трон пои дом, защо си мисля, че момчето ще бъде намерено  някъде  близо до вода и ще има  пострадали кости/ имчайки  предвид отминаващия съвпад на  хорарната  Луна / А как се тълкува  хорарна луна в 6дом
Ами не е отвлечено детето Небесна, тръгнало е из СТара планина посока   хижа Рай, няма го от седмица почти
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2009, 04:09:30 pm »
писала съм докато, ти си отговорила  на половината хорарен въпрос
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Ноември 13, 2009, 04:12:42 pm »
Блуд, извини ме моля, досега не съм търсила изчезнали хора по хорар, затова сега ще изтрия предния си пост. Не е правилно интерпретиран. Според Дж. Макевърс и М. Марч изчезнали вещи се търсят по 2-ри дом, а изчезнали хора по 7-ми дом. Следователно управителят на 7-ми дом символизира изчезналия човек. Това е Марс, сега трябва да проследим в кой дом се намира Марс и какви аспекти сключва.

ПП. Трябва да преномерираме домовете, така, че 7-ми дом да стане първи.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Ноември 13, 2009, 04:16:07 pm »
Сложно става. момчето се представлява още и от планетите на върха на 7-ми дом - Слънце и Меркурий.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #7 -: Ноември 13, 2009, 04:26:45 pm »
Не зная , аз при  хорарни въпроси  не  обръщам  домовете,  пък и  въпросите  , къде е   ги задаваме  ние  тук , за непознато  момче. Но може и да си права знам ли, така виждам, че  положението е лошо, както  ти казваш, че се разглежда  картата. Пак има обяснение някакво,  което е лошо според мен. Луната в 12 дом аз си го приемам за   дом на  туризма него.На асц. Слн и Мерк. в лоши аспекти  към планетите в 3 дом/ на  кратките тътешествия/ . Марс  както казваш , ако  /МАрс е момчето или греша/ пък  ги опозиционира .....
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Ноември 13, 2009, 04:32:51 pm »
Не зная , аз при  хорарни въпроси  не  обръщам  домовете,  пък и  въпросите  , къде е   ги задаваме  ние  тук , за непознато  момче. Но може и да си права знам ли, така виждам, че  положението е лошо, както  ти казваш, че се разглежда  картата. Пак има обяснение някакво,  което е лошо според мен. Луната в 12 дом аз си го приемам за   дом на  туризма него.На асц. Слн и Мерк. в лоши аспекти  към планетите в 3 дом/ на  кратките тътешествия/ . Марс  както казваш , ако  /МАрс е момчето или греша/ пък  ги опозиционира .....

Как няма да обърнеш домовете? Питащата се представя от Асцендента, а момчето е представено от 7-ми дом. Това е логиката. Съжалявам едва ли ще помогна, не съм силна в търсенето на хора, но това е основно правило - питащата да се представя от Асцендента.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2009, 04:37:31 pm »
Не зная , аз при  хорарни въпроси  не  обръщам  домовете,  пък и  въпросите  , къде е   ги задаваме  ние  тук , за непознато  момче. Но може и да си права знам ли, така виждам, че  положението е лошо, както  ти казваш, че се разглежда  картата. Пак има обяснение някакво,  което е лошо според мен. Луната в 12 дом аз си го приемам за   дом на  туризма него.На асц. Слн и Мерк. в лоши аспекти  към планетите в 3 дом/ на  кратките тътешествия/ . Марс  както казваш , ако  /МАрс е момчето или греша/ пък  ги опозиционира .....

Как няма да обърнеш домовете? Питащата се представя от Асцендента, а момчето е представено от 7-ми дом. Това е логиката. Съжалявам едва ли ще помогна, не съм силна в търсенето на хора, но това е основно правило - питащата да се представя от Асцендента.
Добре  а  момчето  от коя планета се  представлява. А в транзитите му, би ли  погледнала
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Ноември 13, 2009, 04:38:17 pm »
Виж сега какво открих. Аз мисля, че момчето не е само, а с приятели. Слънце и Меркурий са в 1-ви дом (преномериран 7-ми). И Слънце и Меркурий управляват 11-ти дом в преномерираната карта.

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Ноември 13, 2009, 04:41:02 pm »
Момчето е представено от Марс. Плутон не би мръднал много-много в рамките на няколко месеца - много е бавен и не се ползва за прогнозиране по хорарен път.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #12 -: Ноември 13, 2009, 04:53:45 pm »
Виж сега какво открих. Аз мисля, че момчето не е само, а с приятели. Слънце и Меркурий са в 1-ви дом (преномериран 7-ми). И Слънце и Меркурий управляват 11-ти дом в преномерираната карта.
Да  тръгнал е с приятели, но те са се прибрали
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Ноември 13, 2009, 05:31:13 pm »
Мисля,че не е зададен въпроса правилно,защото момчето не е назовано по име. Когато търсеният човек не е назован по име,как да го търсим по 7 дом? По 7 дом търсим инфо за хора назовани по име.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #14 -: Ноември 13, 2009, 05:34:29 pm »
Мисля,че не е зададен въпроса правилно,защото момчето не е назовано по име. Когато търсеният човек не е назован по име,как да го търсим по 7 дом? По 7 дом търсим инфо за хора назовани по име.
Момчето се казва Виктор, но вече май  въпроса е зададен като за неназовано момче
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #15 -: Ноември 13, 2009, 05:35:00 pm »
Значи това момче е оставило приятелите си и е тръгнало само към хижа Рай, така ли? Някой свързал ли се е с хора от хижата и има ли информация дали е стигнал до нея? Хижа Рай е близо до връх Ботев и на такава височина температурите нощем са отрицателни по това време на годината.   Ситуацията не е безобидна.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Skarlet

« Отговор #16 -: Ноември 13, 2009, 06:04:26 pm »
Момчето се казва Виктор, но вече май  въпроса е зададен като за неназовано момче

Да ти кажа,не е проблема в това.Хващам се като удавник за сламка,защото не ми харесва нито хорара,нито натала с дирекциите и прогресиите. А съм много уморена вече и не мога да си позволя да правя алази за толкова важно нещо,когато мозъка ми не е на ниво. Но дирекционните Луна и Плутон са в точен съвпад с управителя на 4 дом / дом на края / Сатурн. Соларният МЦ е на куспидата на 8 дом, а дирекционен асц. е в точен съвпад с наталните Луна и Плутон в Скорпион.Транзитният Плутон е в съвпад с управителя на 6 дом-/ дом на здравето / Нептун,Меркурий-управител на 12 дом заедно с управителя на асц. и на 8 дом-Венера са на куспидата на 8 дом също. Никак не ми изглежда розово положението.
В хорара също не са добри аспектите нито на Слънцето и Меркурий,нито на Марс.Ако приемем,че Слънцето представя момчето,то е в съвпад с Меркурий-управител на неговия 8 дом. Меркурий е в квадрат с Нептун-възможно измръзване на крайниците. Марс е диспозитор на Слънцето и Меркурий и е в Лъв,което може да показва и недай Боже задушаване / ако е паднал някъде и не може да се движи /. Абе,да го пази Бог! За тази вечер не мога да се включа повече,продължавайте вие. Дано всичко да се окаже наред и да го намерят жив.
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 08:22:42 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Ноември 13, 2009, 08:48:08 pm »

Така е в книгата на Марион Марч и Дж. Макевърс.....Ето така пише на стр. 118. Но със сигурност ти разбираш повече.

ТЯ НЕ Е ПОСОЧИЛА РОДНИНСКА ВРЪЗКА, НИТО ПРИЯТЕЛСКА:

Цитирам: "Пуснаха ми данните на момче.."

*

Skarlet

« Отговор #18 -: Ноември 13, 2009, 08:53:34 pm »
Да,затова споменах че не е зададен павилно въпроса. Но все пак Слънцето представя мъжа/момчето/ и пак показва. Ама не ми харесва това,което показва. Тази вечер съобщиха в новините,че след 8 дневно издирване преустановяват търсенето,заради лоши метеорологични условия. 8 дни са ужасно много за планината.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #19 -: Ноември 14, 2009, 07:27:47 am »
Днес продължават да търсят момчето. Четох някъде , че по същия малщрут е изчезнал собственика на издателство "Кибеа" преди 3г и още не е намерен :(
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей