Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267798 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогресии и тълкуване
« Отговор #120 -: Май 04, 2010, 06:49:30 pm »
Може да се наложи да се изолираш от света, за да разшириш интелектуалните си хоризонти. Може да има тайни връзки, тайна кореспонденция или някаква интрига. С пр. Луна в 12-ти дом човек обикновено изпитва нужда от уединение.

« Отговор #121 -: Май 04, 2010, 06:52:07 pm »
на мене малко ми олекна когато луната влезе в Близнаци - в Телеца беше много тягосно -имах чувството ,че някой ми е вързал гюлета на краката

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #122 -: Май 04, 2010, 06:52:43 pm »
Моята таман излиза от 12 дом, още малко остана.
Уединение - доброволно, насила, както ти харесва.  :-[

« Отговор #123 -: Май 04, 2010, 06:56:17 pm »
ами нали все се надявам да забременея...та дано това уединение да е за добро :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Май 04, 2010, 06:59:27 pm »
При съвпад на пр. Венера със нат. слънце сключихме брак.

Класика!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #125 -: Май 04, 2010, 06:59:32 pm »
Може би ще ти прозвучи некомпетентно, но тези съвпади никак не ги тълкувам без да видя картата и без да отделя малко повече време да разгледам и други детайли.  :blink:

Знам, Лили, но не съм питала дали няма нещо против да му пусна картата във форума...затова ги пуснах така....извини ме...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Май 04, 2010, 07:02:44 pm »
А на мен точният съвпад на прогр. Венера с нат. Слънце ми се рамина... Това означава ли, че няма да срещна лИбоФта?  :'( Беше тръгнала ретроградно да се завръща към Слънцето, застана на един градус разстояние от него и се обърна директно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Май 04, 2010, 07:04:06 pm »
ами нали все се надявам да забременея...та дано това уединение да е за добро :blink:

Ще правите повече секс.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #128 -: Май 04, 2010, 07:13:48 pm »
А на мен точният съвпад на прогр. Венера с нат. Слънце ми се рамина... Това означава ли, че няма да срещна лИбоФта?  :'( Беше тръгнала ретроградно да се завръща към Слънцето, застана на един градус разстояние от него и се обърна директно.

брей,ако прогресивно Слънце връз натална Венера не действа,значи съм добре :93:..нЕма нужда да чакам до 45 за голямата любоффф :49:

p.p-Лили,не ме разбирай погрешно,пожелавам ти да се намериш с търсения от теб готин батко,любител на Твоите животни :wink2:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #129 -: Май 04, 2010, 07:14:09 pm »

Стига бе, Лили!  ;D  Мойта като е почти два знака пред Слънцето, никогиш точно няма шанс да се курдиса отгоре му, освен ако не изкарам 300-400 години. Ми пък не се оплаквам от липса на либови, я. И не си ги давам, хубави са си и си ми трябваха, независимо как са свършвали. Ааа, като не иде Венера при Слънцето, Марс ш' иде при Венера и такива работи или Венера ша иде при Юпитер. Нали и без това той ти е в седми, ще си спазваш реда по космограмата.  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #130 -: Май 04, 2010, 07:17:36 pm »
не зависи ли кой дом управлява венера в натала? В мов случай е У5 и се намира в 7 ,та затова мисля ,че случиха романтични събития

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Май 04, 2010, 07:18:00 pm »
...пожелавам ти да се намериш с търсения от теб готин батко,любител на Твоите животни :wink2:

Не харесвам батковци!  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #132 -: Май 04, 2010, 07:19:41 pm »
не зависи ли кой дом управлява венера в натала? В мов случай е У5 и се намира в 7 ,та затова мисля ,че случиха романтични събития

Венера си ми управлява баш Десцендента, имам У7 в 5 дом.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #133 -: Май 04, 2010, 07:23:40 pm »
...пожелавам ти да се намериш с търсения от теб готин батко,любител на Твоите животни :wink2:

Не харесвам батковци!  :57:

хмм,момченце/детенце/ тогава :P :P :P.../аз те бъзвам леко,обаче точно в момента въртя любов с малко по-малък от мен,все още възмъжаващ :-[ :-X/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Май 04, 2010, 07:28:09 pm »
Хаха, понякога планетите си говорят буквално.  ;D
Имам У7 в съвпад с Меркурий в 5 дом и бившия не стига, че беше с няколко години по-млад от мен /агънце-багънце  ;D/, а и с АС и Венера в Близнаци!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #135 -: Май 04, 2010, 07:29:30 pm »

И да забременееш няма да е по причина на прогресивна Луна в 12-ти.

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Май 04, 2010, 07:32:26 pm »
А на мен точният съвпад на прогр. Венера с нат. Слънце ми се рамина... Това означава ли, че няма да срещна лИбоФта?  :'( Беше тръгнала ретроградно да се завръща към Слънцето, застана на един градус разстояние от него и се обърна директно.

Стига бе, Лили!  ;D  Мойта като е почти два знака пред Слънцето, никогиш точно няма шанс да се курдиса отгоре му, освен ако не изкарам 300-400 години.

Аз също се ожених при съвпад на прогресивно Слънце с натална Венера. А, вие не се хващайте за съвпада! И секстилите действат.

*

holanda

« Отговор #137 -: Май 04, 2010, 07:33:56 pm »
Хаха, понякога планетите си говорят буквално.  ;D
Имам У7 в съвпад с Меркурий в 5 дом и бившия не стига, че беше с няколко години по-млад от мен /агънце-багънце  ;D/, а и с АС и Венера в Близнаци!

говори ми,говори ;D...У7 при мен е в 12 дом и също в съвпад с Мерка ;D...та,това 'новото'' ми момченце си е...Близнаци ;D/вчера изчетох всичко за любовната съвместимост между Везни и Близнаци :-[/

*

missKapriz

« Отговор #138 -: Май 04, 2010, 07:39:29 pm »
Катоки,не разбрах-как са в съвпад,а в различни домове :rolleyes:
Сатурн е бавна планета и цял живот ще ти изглежда в съвпад по прогресии :blink:

Това имах в предвид

:blink:Забелязваш ли как всяка тежка планета от натала е в съвпад със прогресивната.Те ще останат в съвпад през целия ти живот.Ще се променят орбисите ,но незначително-няколко минути до 3-4 градуса/дай Боже и малко повече :)/При прогресиите гледай кои натални аспекти стават точни.

*

Nebesna

« Отговор #139 -: Май 04, 2010, 07:41:10 pm »
Никога не съм била с по-млади, изглеждат ми незрели. Обаче забелязвам, че напоследък се заглеждам само по млади хора. Явно с течение на възрастта предпочитанията се менят.